![]() |
#1671 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moje pytanie brzmi nastepujaco - dlaczego nie moge zakupic w store najnowszej okolicy? wpisuje dane takie jak zawsze, zaznaczam ta sama co zawsze karte visa, a mimo to kiedy klikam KUP to nadal zostaje przy Płatności i weryfikacja, zamiast przejść do zakladki Potwierdzenie. Bardzo prosze o pomoc
![]() kiedy próbuję zaplacic przez system PayPal pojawia sie taki komunikat - Wprowadzone informacje są nieprawidłowe. Spróbuj ponownie. a wpisuje wszystko tak jak mam na koncie paypal ![]()
http://pl.thesims3.com/mypage/Dorcia1988 http://www.thesimsresource.com/members/Lady_Angel88 Ostatnio edytowane przez Lady88 : 13.12.2013 - 16:57 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1672 |
|
![]()
Dlaczego mój sim śpi w kurtce zamiast w piżamie ? albo jak bierze prysznic to zamiast się przebrać w ubranie codzienne to przebiera się w strój sportowy albo w kurtkę ? Może to nie jest aż taki problem ale trochę irytujący ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1673 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Czy twój sim ma cechę szalony? Bo jeśli tak to im zdarzają się takie rzeczy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1674 |
|
![]()
Lady88, może napisz maila do Pomocy Technicznej? Ale jeśli chodzi o PayPal, to z tego co czytałam, musisz mieć PayPal na taki sam adres mailowy jakiego używasz do logowania na stronę Simsów. Dane osobowe też muszą być te same. A co do karty, to musi być kredytowa, a nie do bankomatu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1675 |
|
![]()
Nie ma osobnego tematu do Story Progression? Nawet, jeśli jest, to wyszukiwarka nie wyłapała. Moje pytanie jest takie - co zrobić, żeby simowie nie wprowadzali się do pustych domów? Nie chodzi mi o istniejące już w mieście czy stworzone przeze mnie rodziny - one grzecznie siedzą na miejscu
![]() ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#1676 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mam pytanie,czy da się jakoś cofnąć aktualizację gry bez konieczności reinstalki
![]() Będę wdzięczna za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1677 |
|
![]()
Nie da się cofnąć aktualizacji bez reinstalki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1678 |
|
![]()
Wczoraj jak grałam wyskoczył mi błąd z zapisem nr 12 później wyskoczyło mi że launcher przestał działać i gra mi się wyłączyła. Dzisiaj chciałam zagrać a tu w menu głównym nie ma mojego zapisu . Moja simka znalazła się w panelu ,,wprowadź do domu '' tyle że na tej postaci nic nie ma tak jak bym grała od nowa zaraz po stworzeniu sima . Czy ktoś wie jak przywrócić mój zapis??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1679 |
|
![]()
Idź do Moich Dokumentów do folderu The Sims 3. Tam znajdziesz katalog Saves. Będą tam foldery z poszczególnymi zapisami, np: Nazwa Zapisu.sims3 i Nazwa Zapisu.sims3.backup czy coś w ten deseń. Skasuj lub przenieś gdzieś zapis z końcówką ".sims3" a temu z końcówką ".sims3.backup" zmień nazwę na ".sims3". Załadujesz wtedy poprzedni zapis, który być może będzie działał. Ja stosuję system zapisu, który jak dotąd nie zawodzi, poza sytuacjami gdy to ja zrobię coś nie tak, a nie gra (wadliwy mod np). Ten system, to zapisywanie gry tylko poprzez Zapisz jako i podawanie zawsze innej nazwy. Np. "Zapis 1", "Zapis 2", "Zapis3", a potem znowu 1, 2, 3. Raz, że masz wygodny dostęp do wszystkich zapisów spod gry, bo wszystkie można w każdej chwili skasować w Menu Głównym gry, to jeszcze rzadko zdarzają się błędy zapisu. Oczywiście polecam też dodawanie gry do wyjątków DEP i 3Bootera wraz z FPS Limiterem. O i jeszcze taka rzecz, tą grę zapisujemy często, a nie że grasz ze dwie godziny i zapisujesz dopiero przy wyjściu z gry (tak na marginesie "Zapisz i wyjdź" najczęściej nie działa, zwłaszcza gdy zapis masz już duży i masz kilku pokoleniową rodzinę). Ja zapisuję o 6-stej rano i o 18-stej.
Co do niezgodności modów z wersją gry 1.67, to moje mody działają prawie wszystkie, nie działa tylko hack na więcej suwaków. Chyba jest to tak zwany core mod, a one są pisane konkretnie pod daną wersję gry i nie da się ich używać na innej wersji. Jest sporo takich modów, chyba np. awesomemod jest takim modem. Chociaż większość modów, core czy nie core, wymaga by instalować je na konkretnej wersji gry, to czasem te nie core można mieć też w nowszej wersji gry niż ta na której powstały. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1680 | |
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez elianka : 01.02.2014 - 18:51 |
|
![]() |
![]() |
![]() |