![]() |
#1671 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie nastawiajmy się na jakiś hit, bo potem wszyscy marudzą, ja nie oczekiwałem nic od dodatku "Pokolenia" i teraz jest moim ulubionym
![]()
|
![]() |
#1672 |
Guest
|
![]()
Może i tak ale mi to wszystko bardzo się podoba i tez podoba mi się to że można będzie zwierzakami prowadzić chodź dla innych jest to minus dla mnie jest to plus
![]() |
![]() |
![]() |
#1673 |
|
![]()
Nie zamierzam czścić konia simów cały dzień, nie o to mi chodzi.Mówię tylko, że zamaiast tej szczotki mogli zrobić zgrzebło i że EA podchodzi do spraw koni dosyć lakonicznie.
![]() |
#1674 | |
|
![]() Cytat:
![]() Mój Sim zanim wstanie to jeszcze około pół godziny leży w łóżku a kąpiel to bierze z dwie godziny więc to wszystko co by trzeba było zrobić z koniem zajęło mi cały dzień. Poza tym nie każdy musi posiadać nie wiadomo jaką wiedzę na temat koni, zrobili szczotkę bo się po prostu nie interesują zbytnio końmi i nie wiedza co jeszcze trzeba zrobić. Może też być tak, że dali więcej przedmiotów do czyszczenia konia tylko nic nie mówią żeby zrobić taką niespodziankę. Jak by teraz wszystko nam powiedzieli to by nie było zabawy w odkrywaniu wielu nowych rzeczy ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1675 |
Guest
|
![]()
Ja bym chciała chociaż 3 wielkości psów; małe, średnie i duże. : >
|
![]() |
![]() |
#1676 |
Guest
|
![]()
No fajnie by było ;p ;p ;p ale najlepiej by było gdyby był jakiś suwak żeby ustawiać wysokość psa ale komu by chciało się to zrobić.
![]() Chciałabym już zobaczyć jakieś nowe ubrania jeździeckie będą ciekawe czy będą bryczesy. ![]() Ostatnio edytowane przez ola2199 : 27.07.2011 - 09:30 |
![]() |
![]() |
#1677 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Ja bym chciał zobaczyć jakieś zwierzęta z tego dodatku, inne niż dotychczas.
![]() |
#1678 |
|
![]()
Ja też. No ale tak jak napisałam trochę wcześniej, pewnie planują dla nas jakieś niespodzianki. Wszystko my zobaczymy i będzie zaskoczenie z tego wszystkiego
![]()
![]() |
![]() |
#1679 |
Guest
|
![]()
Ano, ja też mam nadzieję że będą jakieś inne rasy zwierząt. Bo jak będą te same, to na 50% nie kupię tego dodatku ^^
|
![]() |
![]() |
#1680 | |
|
![]() Cytat:
![]() tak w ogóle to ja też nie oczekuję zbyt wiele od tego dodatku, bo nie chcę się zawieść. tak samo miałam z pokoleniami o okazały się całkiem fajne .
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|