|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak wygląda życie twoich Simów? | |||
Wenezuelska telenowela |
![]() ![]() ![]() ![]() |
117 | 22.50% |
Poszukiwanie UFO |
17 | 3.27% |
Życie bez zmartwień |
101 | 19.42% |
Normalne życie |
285 | 54.81% |
Głosujących: 520. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#161 |
Guest
|
![]()
Różnie.
W jednej rodzinie całkiem zwyczajnie, kochająca się rodzinka, dwoje dzieci, żadnych problemów, żyją sobie w szczęściu. W innej rodzinie mam małżeństwo którzy są mordercami, lubią patrzeć jak simy powoli umierają, zwabiają swoje ofiary do pokoju z którego tylko oni mogą wyjść, przetrzymują ich tam, na jednej ścianie mają szybe i przez nią patrzą na umierających simów. Jeszcze w innej, jest małżećstwo z jednych dzieckiem, nastolatkiem, rodzice sypiają z kim popadnie, oboje wiedzą o zdradach, zawsze się kłucą, ale nie rozwodzą się, z synem nie mogą się dogadać, nie raz już uciekał z domu, nie mają dobrych relacji. Jakaś tam inna rodzina, tzn jeden sim, jest wampirem który chce aby całe miasto było siedliskiem wampirów, więc pokolei przemienia swoich przyjaciół. W każdej rodzinie życie toczy się zupełnie inaczej. |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Reputacja: 17
|
![]()
Staram się by życie moich Simów toczyło się w miarę normalnie,nie robie udziwnień.Rozmnażają się,umierają i tak w kółko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
Guest
|
![]() Cytat:
potem shiftem klikasz na sima i:set aspiration i wybierasz max ale morzesz ustawić na inne |
|
![]() |
![]() |
#164 |
Guest
|
![]()
U mnie zazwyczaj jest normalnie,chociaż mam swoje ulubione rodzinki,których życie wygląda bajecznie
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Guest
|
![]()
u mnie jest życie bez zmartwień.Choć raz simową rodzinkę kilka razy odwiedził komornik i opieka społeczna
|
![]() |
![]() |
#166 |
Guest
|
![]()
Normalne życie
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Guest
|
![]()
Ja też wybrałam normalne życie, ponieważ lubię prowadzić takie rodzinki. Trochę oczywiście używam kodów ale wiedzie im się dobrze i tak mi pasuje. Czasami tworze rodziny które maja ciekawsze życie ale przeważnie umierają i nie dożywają starości
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Reputacja: 10
|
![]()
u mnie zdecydowanie w większości wenezuelska telenowela
![]() Najpierw jest szczęśćliwa rodzink,a facet & facetka która jest w ciąży xD Ale mi się nudzi to zaczynają się romanse itd. XD Są jednak rodziny na których mi zależy i dlatego ich nie psuje ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Reputacja: 10
|
![]()
zycie mojej rodzinki to mieszanka. Facet - Rafał romansuje, pracuje - telenowela, Maja - poszukuje ufo, pracuje i żyje bez zmartwień, ich syn, Michał prowadzi normalne życie ze swoją żoną marceliną, ich córka, Róża, ma życie - horror.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|