![]() |
#162 |
Guest
|
![]()
ja jeszcze nie próbowałam eksperymentować, miałam dopiero jedno dziecko urodzone, a w jakim momencie treba kliknąć ??
|
![]() |
![]() |
#163 |
Guest
|
![]()
Musisz kliknąc simką [Postaraj sie o dziecko] na sima .
Moja simka zaszła w ciąże ![]() ![]() ... No i jest SYN xP :\ :wacko: Ostatnio edytowane przez Skarpetka : 08.04.2005 - 09:49 |
![]() |
![]() |
#164 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi się zawsze rodziły gdy simy długo próbowały i nic im nie wychodziło.. aż w końcu rodziły się bliźniaki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja co do narodzin dziecka nie używam żądnych tricków. Dla mnie to bez różnicy czy urodzi mi sie chopak czy dziewczynka albo blozniali (chociaz ani razu ich nie mialem ;( )
![]() |
#166 |
Guest
|
![]()
Nie wiem co się stało; planowałem jedno dziecko a urodziły mi się bliźniaki akurat wtedy gdy najbardziej ich nie chciałem :\ . Nawet nie jadłem przekąsek i żadnych tam wspomagających poród bliźniąt. Z tego wniosek że raczej wszystko odbywa się drogą losową, choć zachodzą pewne zależności, które jednak w pewnym stopniu możemy kontrolować (jak np. płeć dziecka).
|
![]() |
![]() |
#167 | |
Guest
|
![]() Cytat:
To coś pomaga wrescie doczekałam sie bliźniaków ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#168 |
Guest
|
![]()
Jak by mi sie urodzily czworaczki w simach to chyba opiekunki nie wychodzily by z domu moich Simów.....
![]() ![]() ![]() Ps. Ja tam wole miec niespodzianke...wtedy jest ciekwiej ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Guest
|
![]()
ja mam jeden sposób,który skutkuje:jak Simka jest w ciąży to musi bardzo duuużo jeść....cały czas podjadać...jeść nawet gdy jest tylko trochę głodna.To skutkuje!naprawde!(sposób,żeby mieć bliźniaki
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez nika1990 : 22.04.2005 - 21:50 |
![]() |
![]() |
#170 |
Guest
|
![]()
Ściągnęłam ten program,jak go otworzyć?
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |