Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11.03.2008, 09:36   #161
Mamełe

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Czego nie lubicie robić w TS2??????

Ciągłego grania na pianinie albo w pokera aż wszystkie potrzeby robia się czerwone
Ciągłego latania simów do miszuno
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.03.2008, 13:23   #162
bouffe
Guest

Ja nie lubię opiekować się dziećmi w wieku szkolnym, budować domów, jeździć na parcele publiczne, jak mam pustą lodówkę ;D
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.03.2008, 18:31   #163
*Aga*
Guest

Nie lubię grać emerytami lub dziećmi.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.03.2008, 19:36   #164
Miko
Guest

Ja nie lubię budować domów, bo mi nie wychodzą ;( . Nie lubię też jak nie zauważę, że dla sima chce się do WC a jak zauważę i każe iść to oni bach na ziemię xP .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.03.2008, 20:52   #165
cherryalex
Guest

Nienawidzę jak np. sim nie może się dostać do jakiegoś przedmiotu, więc stoi w miejscu macha ręką i krzyczy coś w stylu "Ela Ganda!" xD Albo jak mówi, że nie jest teraz w nastroju, lub jak ma cały czas pragnienie urządzić przyjęcie (zawsze jest toatalny niewypał). Nie lubię tego, że emeryci chodzą tak przygarbieni, a najgorszą staruchą jest Pani Zadeckiej! I nienawidzę opiekunek do dzieci. Dlaczego one muszą być emerytkami? Ja do nich dzwonię, żeby przyszły, one przychodzą i sobie grają na Play Station zamist opiekować się dzieckiem, albo kładą je na ziemii, a najgorsze jest to, że ja za to płacę xD Nienawidzę też wynosić śmieci i płacić rachunków. Co za życie
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.03.2008, 21:04   #166
Szczur
Guest

Opiekunki ci grają na PS? A co ja mam powiedzieć, jak mi pokojówka wychodzi na dwór i staje na przeciw drzewa i coś gada o tym drzewie(ma dymek z drzewem) i nic nie robi, po czym zostawia zasyfiony dom i mówi, że "wszystko wysprzątane i czyste", albo "Na mnie już czas".

A same opiekunki to jak mam wiecej dzieci biore kilka i potem sie kłuca o dzieci, chce im sie sikać to zamist skorzystać to leja na podłoge, a jak są zaciasne pokoje czy korytarze to sie obijają jedna o drugą i żadna nie moze przejść. =_='''''Raz mi zablokowały simów na pietrze bo sprosiłem znajomych i pokojówki na góze sie poblokowały, dzieci głodne wiec moi simowie polecieli na góre, zablokowali sie razem z pokojówkami, goście szukając towarzystwa też tam poszli i... korek. xD

Ostatnio edytowane przez Szczur : 11.03.2008 - 21:07
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.03.2008, 19:13   #167
figa

Reputacja: 11

Nie lubię: emerytów, dzieci (małych oraz w wieku szkolnym), pani Zadeckiej.
Denerwuje mnie, że wyrabianie umiejętności gotowania i innych trwa zbyt długo (dlatego od pewnego czasu pomagam sobie kodem )
Co jeszcze... aha bez sensu jest zrobione przechodzenie z parceli do okolicy i odwrotnie - trochę zbyt długo to trwa ale to chyba wszystkich denerwuje

Jeszcze nie lubię aspiracji pogoń za bogactwem. Simy ciągle chcą mieć drogie rzeczy a kupno domu letniskowego (gdy się ma Podróże) to przy tej aspiracji prawdziwa obsesja i jeden im nie wystarczy
figa jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14.03.2008, 20:18   #168
ola669
Guest

ja nie lubie budowac domu i uczyc dziecko chodzi mówic i korzystac z toalety xP
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.03.2008, 17:30   #169
Gio

Reputacja: 15

Może taraz ja wyrażę swoje skromne zdanie...

NIENAWIDZĘ!!!
- Żyć simami i bawić się w zwykłe życie (moim zdaniem od poziomu pęcherza, głodu itd. jest maxmotives)
- zdobywać kolejnych poziomów pracy (bo moi simowie zazwyczaj umieją za dużo, a to daje im awanse w pracy. Np. grałem sobie u Biedaków i chciałem by pozostali biedakami, ale ten mały wyrósł mi na takeigo profesora [bo ja chcę żeby wszyscy dużo umieli] i tak szybko zdobywał awanse, że w końcu został rekinem biznesu i miałem przeciwieństwo biedaków.

UWIELBIAM!!!
- Robić w simach rzeczy, które raczej w normalnym życiu są tylko w filmach (stawać się wampirami, wilkołakiami [też czasem...], co noc jeżdzić do "mrocznej krypty" i umawiać się na randki z Leszkiem Hrabią
- Bawić się ze zwierzakami.
- Mieszać w Porach Roku (że np. z całego, albo nawet dziwnowa robię grenlandię i mam wieczny śnieg, który wogóle nie topnieje)
- korzystać z różnych fajowskich nagród aspiracji (moje ulubione to jacuzzi miłości [i love love])
- rodzić dzieci (to taka niesamowita niespodzianka co się urodzi i jak będzie wyglądało)
- tworzyć długie drzewa genealogiczne [czy jakoś tak...].
- topić simów w basenach,
- robić imprezy
- znęcać się nad zwierzakami (na specjalnych kodach)
- budować domy użytku publicznego (nie zawsze normalne i konieczne [np. raz wybudowałem stadion {sam nie wiem do czego!!!}])

No, to chyba tyle. Trochę tych klamr, nawiasów zwykłych i kwadratowych było, ale tak jakoś mi się układało. A tak po za tym to temacik jest super.
Gio jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20.03.2008, 07:11   #170
nasim
Guest

nienawidze lazic caly czas z kibla do lodowki z lodowki do sypialni z sypialni pogadac z innym simem i tak w kolko :/ czy mozna to jakos zwolnic zeby sie wolniej glodnialo i tak dalej jakis kod moze ?? cokolwiek...albo czas zwolnic ale nie cala gre tylko czas??
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania