![]() |
#161 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#162 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. zna ktoś kod na "kasowanie" tych zabezpieczeń co one otaczają sima kiedy się rozbiera? ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Guest
|
![]()
Zaria'Dna mi tez sie podobnie zdarzylo,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Guest
|
![]()
A ja raz zrobilam tak:
gdy ktos tam sie bawil w lozku, tym rozowym(w ksztalcie serca) to skasowalam lozko(mialam wlaczony move_objects on) i tam ich widzialam, a potem oni chodzili po domu bez cenzury :lol: ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ps.jak znajdziesz taką stonke z tym dodatkiem to podaj ![]() |
|
![]() |
![]() |
#166 |
Guest
|
![]()
Tam nic nie widać. W centrum to dopiero fajnie z thesims.de jest zdjęcie pani z lodami i budki do wypożyczania np. koszyka, wędki to jest takie fajne coś, że w centrum jak jesteś simem to możesz kupować w centrum. I jak sim jest w przebieralni to z sim- żonką możesz różne fajne rzeczy robić
|
![]() |
![]() |
#167 |
Guest
|
![]()
Niekoniecznie z sim-żonką, bo nawet ze zwykłą simką <_<
P.S. Gdzieś widziałam takiego mesha i skina kobiety, jak w fotostory Justy (ale ona miała cycki ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Guest
|
![]()
jeszcze akurat tego dodatku nie znalazłam
![]() otóż Anna Nowak i jej córka (Julia) skorzystały z teleportera (no wiecie tego zamiast schodów) i ich buzie na pasku stały się... niebieskie :o (nie wiem jak to odkręcić i je tak zostawiłam). Tego samego dnia urodził mi się już 4-ty Nowak (Szczepan) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Guest
|
![]()