Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 20.03.2004, 12:08   #161
Ania_13
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by likagirl@Mar 20 2004, 12:29 PM
Mój sim gdy brał kapiel, wszedł do wanny w ubraniu!!I kąpał się tak.Dziwne...Szkoda że nie zrobiłam mu fotki to bym wam pokazała.....(Ale i tak nie wiem jak się je wkleja)..... :lol:
Też tak miałam... :lol: Nie tylko kąpał się w ubraniu, ale jak kazałam mu zmienić ciuch to nie było innych oprucz tego co ma na sobie :lol:
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.03.2004, 14:05   #162
Zaria'dna
Guest

Domyślnie

u mnie ostatnio Jan Nowak jak się przebierał w "codzienne ciuchy" to ... nie zalożył ubrania i grubas bez ciuchów łaził mni po domu strasząc swoje dzieciaki (trójkę ) Fajnie to wyglądało.... ale simy na golasa wyglądają dziwnie .... wogóle nie mają ... ehm... niczego

ps. zna ktoś kod na "kasowanie" tych zabezpieczeń co one otaczają sima kiedy się rozbiera?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.03.2004, 14:30   #163
źrebaczek
Guest

Domyślnie

Zaria'Dna mi tez sie podobnie zdarzylo, ,ale u Mashugow(nie pamietam jak pisze sie nich nazwisko ),a mianowicie:dolam temu faciowi zeby poszedl pod prysznic,wyszedl i z cenzurowej chmurki,zamiast przebrac sie w ciuchy to zostal bez cenzury i bez ubrania!!! :lol: i jeszcze jego za=ona po pewnym czasie podeszla do niego (sama!!! :unsure: ) i zaczela z nim gadac o nim!!! :lol: (a i zeczywiscie ich ........to............ wyglada beznadziejnie)!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.03.2004, 14:34   #164
źrebaczek
Guest

Domyślnie

A ja raz zrobilam tak:
gdy ktos tam sie bawil w lozku, tym rozowym(w ksztalcie serca) to skasowalam lozko(mialam wlaczony move_objects on) i tam ich widzialam, a potem oni chodzili po domu bez cenzury :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.03.2004, 15:20   #165
likagirl
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Zaria'dna@Mar 21 2004, 04:05 PM
u mnie ostatnio Jan Nowak jak się przebierał w "codzienne ciuchy" to ... nie zalożył ubrania i grubas bez ciuchów łaził mni po domu strasząc swoje dzieciaki (trójkę ) Fajnie to wyglądało.... ale simy na golasa wyglądają dziwnie .... wogóle nie mają ... ehm... niczego

ps. zna ktoś kod na "kasowanie" tych zabezpieczeń co one otaczają sima kiedy się rozbiera?
te zabezpieczenie jak mówisz to jest cenzura i nie ma na nie kodu tylko dodatek.Poszukaj w necie na jakiś stronach o simsach a napewno znajdziesz.Ja kiedyś go miałam ale już nie pamiętam strony

ps.jak znajdziesz taką stonke z tym dodatkiem to podaj
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.03.2004, 15:30   #166
Czajniczek
Guest

Domyślnie

Tam nic nie widać. W centrum to dopiero fajnie z thesims.de jest zdjęcie pani z lodami i budki do wypożyczania np. koszyka, wędki to jest takie fajne coś, że w centrum jak jesteś simem to możesz kupować w centrum. I jak sim jest w przebieralni to z sim- żonką możesz różne fajne rzeczy robić
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.03.2004, 15:53   #167
Ania_13
Guest

Domyślnie

Niekoniecznie z sim-żonką, bo nawet ze zwykłą simką <_<

P.S. Gdzieś widziałam takiego mesha i skina kobiety, jak w fotostory Justy (ale ona miała cycki :lol: )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.03.2004, 19:36   #168
Zaria'dna
Guest

Domyślnie

jeszcze akurat tego dodatku nie znalazłam ale wydarzyło się u mnie dzisiaj coś dziwnego

otóż Anna Nowak i jej córka (Julia) skorzystały z teleportera (no wiecie tego zamiast schodów) i ich buzie na pasku stały się... niebieskie :o (nie wiem jak to odkręcić i je tak zostawiłam). Tego samego dnia urodził mi się już 4-ty Nowak (Szczepan) a kiedy dorósł to stało się coś naprawdę dziwnego. simy się zawiesiły... nie tak dosłowanie... Ale np. dorośli nie mogli wogóle gadać z dziećmi gdyż w ogóle nic się na nich nie wyświetlało a kiedy sterowałam dzieckiem (Adamem)nacisnęłam na drugie (Emilie) to wyskakiwało "odrób lekcje" Kiedy wysłałąm ich na wakacje to było normalnie ale po powrocie to samo. Tak więc ich wyprowadziłam i na nowo wprowadziłam
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.03.2004, 19:42   #169
likagirl
Guest

Domyślnie

No dziwne ale Ts1 są trochę pokręcone.Często wyskakują błędy lub gra sie zacina.W TH2 będzie inaczej.........
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.03.2004, 21:09   #170
Raphi
Guest

Domyślnie

Skąd ta pewność? Czyśbyś była medium?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania