![]() |
#162 |
Guest
|
![]()
śliczni są!!!! 10/10
fajne imię, Persefona |
![]() |
#163 |
Reputacja: 10
|
![]()
Raszka, mwahahah XD
nicole3131, omg, myślałam, że ty też skrytykujesz :o. Ludzie co się z wami dzieje? :o W każdym razie dzięki ;* Btw, imię jest z mitologii ^^
#164 |
Guest
|
![]()
Obydwoje są b. ładni.
![]() |
![]() |
#165 |
Guest
|
![]()
Śliczni *__*
Jak bardzo chciałabym miec ich w grze ;<... Nie mam żadnych zastrzeżeń... |
![]() |
#166 |
Guest
|
![]()
Witaj Znów pozwolę sobie na długi komentarz
Strona pierwsza Niestety strony ze simkami Keyshia, Diana i Kasumi mi się nie otwierają więc nie mogę ich ocenić. Strona druga Natalie- Bardzo mi się podoba, jest prześliczna 10/10 Amerie- Ładna sukienka, ładna twarz, ładne włosy, ale błyszczy się niemiłosiernie ![]() Strona trzecia Sayuri- nie podobają mi się jej usta, ale ogólnie to taka romantyczka z niej chyba hehe. 9/10 Kate- Realistyczne oczy. Czoło jej się świeci. Brzydkie ust. Fajny pieprzyk. Brzydki strój i sztucznie stoi. 8/10 Elizabeth- śliczne oczy, ładny kolor włosów. Z brodą jest chyba coś bardzo nie tak…. 7/10 Alicia- za wąska twarz, taka chuda. Ale łądne oczy i włosy. 6/10 Charita- yyyyy może nie będę mówiła z kim mi się kojarzy… fajne oczy. Ale…albo lepiej nie…po prostu 4/10 Kelly- ma okropne włosy. Ale fajne ze jest taka blada, to nie jest tu zbyt częste hehe. Jednak ogólnie to mi się nie podoba. 4/10 Ying- ślicznotka, tylko ta cera… na pierwszym zdjęciu wygląda bosko jednak na drugim strasznie. 6/10 Strona czwarta Sharon- ładne brwi. Gruba twarz. Ładne oczy. Brzydkie włosy 5/10 Lizzie wersja 1- oooo za gitare ma u mnie 10/10 Lizzie wersja 2- mnie zabiła…. Fajne włosy, ale te usta tu teraz wyglądają strasznie. 4/10 Strona piąta Melisa- bardzo ładna sukienka i oczy. Usta znów mi się nie podobają. 6/10 Agatha- ma brzydkie usta ale często spotykane w rzeczywistości. 9/10 Strona szósta Amber – (widzę niestety tylko jedno zdjęcie) – za bardzo się ‘świeci’ ale ma realne wory pod oczami. 9/10 Samanta- fajna. Szminka mi się nie podoba za nic w świecie. 9/10 Strona siódma Kate- brzydki no, brzydkie policzka, brzydkie usta. 3/10 Jessica – silikony w ustach ![]() Strona ósma Evey- ciekawa postać. Nie podoba mi się kolor włosów i… usta. 7/10 Stephenie- o Lol ta róża w ustach mnie zabiła i ta jej mina przy tym <hahaha> Fajne ma oczy, trochę za kwadratową twarz i… usta. Jakieś 6/10 Casandra- fajne oczy hihihih. Bardzo brzydki nos. 7/10 Strona dziewiąta Kate – strona mi się nie otwiera. Ling – jest piękna, tylko cos mi nie pasuje…. Tak przy ustach… jakie 9,7/10 Scarlett- hmm ciekawa ciekawa. Ciekawe spojrzenie. Ale brzydkie włosy. Fajne brwi i fajny nos. Ale za kwadratowa…twarz. 7/10 John- (widzę tylko dwa jego zdjęcia, środkowe) i z tego co widzę to nie podoba mi się. 2/10 Brian- heheh fajny. Lubię wampirki. Mam do nich sentyment przez Edwarda i Bellę. 10/10 Clara- znów…ładna! Ehhh przez te wampirki ocena się powiększy bardzo znacznie ale co tam 10/10 Strona dziesiąta „1” –nos ma przeokropny. I wygląda mi na jędze hehe 7/10 „2”-za czerwone policzki. Fajne włosy. Usta wyglądają jak spuchnięte. 7,5/10 „3”- …. Widze tylko oczy i usta… 3/10 „4”- fajny tylko za bardzo…lalusiowaty. 5/10 Steve- gitara= duży plus. Brzydkie oczy, nos, usta. Ładny kształt twarzy i włosy. 6/10 (dzięki gitarze) Alec- wampir…ale nie podoba mi się…. A dokładniej to usta.7/10 Strona jedenasta Caroline- naturalna, fajna, podoba mi się. I jej oczy mi się tez podobają. 10/10 Ninde- lubię elfy. Ale one zawsze kojarzyły mi się z czystością, powiewnymi strojami, włosami które porywa wiatr i w ogóle odwrotnością Twojego elfa 1/10 Strona dwunasta Lauren- fajna, naturalna, brzydkie usta. 8/10 Elf- raczej mroczny elf, ale nawet mi się podoba. 9/10 Strona trzynasta ( o matko jestem już zmęczona, nie spodziewałam się że na każdej stronie będą jakieś nowe simki! ![]() Cass – fajne włosy, świetna kiecka, ŁADNE USTA, ładne oczy i brwi. 10/10 Miranda: - przeokropny nos, brzydkie ust. Świetny strój. I fajne włosy. 8/10 Jimmy: - nie lubię chłopaków z nie do końca otwartymi oczami/bądź spuchniętymi oczami w dodatku z pomalowanymi ustami. Fajny strój i włosy. 7/10 Curtis- usta i nos brzydkie. 8/10 Strona czternasta Catherine- yyy….dziwna, ale naturalna. 9/10 Lakhi:- ma takie ściśnięte usta, brzydki nos… ale ładne oczy , włosy i brwi. 8/10 Strona piętnasta Sheila- bardzo fajna, jak z horroru. 10/10 Dan – yyyyy jak z amerykańskiego romansu dla nastolatków, jestem na nie, 2/10 Strona szesnasta Persefona: - piękna. 10/10 Vincent: - piękny. 10/10 No to doszłam do końca… przepraszam za tak długi komentarz, ale chciałam skomentować wszystkie, a wcześniej nie komentowałam…wiec tak się skumulowało.. To chyba mój najdłuższy komentarz w życiu hehehe 338,2/460 <- tyle wyszło ogólnie rzecz biorąc…. Pewnie się pomyliłam w końcowym liczeniu ale mam nadzieje że mi to wybaczysz, ale było tego strasznie dużo. Teraz będę już komentowała na bieżąco abyś nie musiała tyle czytać ![]() Pozdrawiam! |
![]() |
#167 |
|
![]()
Aleksandra, omg! Że też Ci się chciało :o Masz u mnie plusa ^.^ Częściej komentuj moje simki. Jimmy nie ma makijażu, to pewnie skin. Chyba będę robiła tylko wampiry....XD
A tak btw, fanka książek S.Meyer? Jak tak to super ^^
#168 |
|
![]()
Persefona : Hm nawet całkiem ładna przypomina mi tą z rodziny Adamsów Morticię =D.
Vincent : Mąż Adamsowej =D. Ale on słodki. ![]() Sheila : hm. Zmieniła bym wlosy alee.jest ladna. Dan : Idealnie pasuje do Sheili =D.Jak mniemam małżeństwo ? ![]() moja ogólna ocena 8/10 ; )
#169 |
|
![]()
Kocur, Sheila i Dan nie są małżeństwem ;D Przynajmniej narazie ^^'
#170 |
Guest
|
![]()
Pamela, zgoda z chęcią bede komentowała
![]() Przeczytałam tylko "Zmierzch" ze względu na to ze gdy to czytałam nie mogłam znaleść "Zaćmienia" Ale przez Twoje simki chyba znów rozpoczne wędrówke po emipkach i pewnie już będzie. (Ale za to "Zmierzch" ujął mnie w 1000%) W takim razie czekam na następne wampirki hehe Pozdrawiam! |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|