|
|
Zobacz wyniki ankiety: Ile masz dzieci w rodzince Simowej? | |||
1-2 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
182 | 56.52% |
3-4 |
94 | 29.19% |
Powyżej 4 |
46 | 14.29% |
Głosujących: 322. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#162 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja mam różnie. Jak zaczynałam to chciałam spełnić takie życzenie mojej simki na 10 dzieci.
Potem nie wiedziałam co zrobić z potomstwem. Bo mam bardzo dużo rodzin w moim MIlowie. Strasznie długo sie ładuje. Lubie tez robic domy dziecka. Adoptuję na potegę! Ale z nimi też jest klopot.Zaczęłam je po dorośnieńciu po prostu usuwać. Luie jak jiest trudno, pełno brudnych pieluch wszedzie, cuchnace stare butelki,wrzeszczące niemowlaki, dzieci próbujace robic lekcje. A miedzy tym wszystkim jakas miotająca sie simka i niania. Ale jestem potem zmęczona! Ale to jeden taki dom na okolicę. Lubię adoptowac niemowlaki i nadawac im dziwne imiona np. slodyczy: jest twix i mars i knoppers. Albo imiona owocowe czy warzywne. Głupota, no nie? Ale zabawne. W normalnych rodzinach mam zazwyczaj jedno dziecko; pech jak sie zdarza bliźnieta jak wczoraj np. Jedno żeby zachować nazwisko i genealiogie rodu. Potem ono idzie na studia i znajduje partnera albo nadprogramowego bliźniaka bierze za partnera.
![]() |
#163 |
|
![]()
Po jednym lub po dwa, ponieważ + dorośli to już czterech.. nie lubię mieć dużej gromady simów. Taki chaos ..
![]() |
![]() |
#164 |
|
![]()
Jedno, góra dwójkę. Z małymi dziećmi czy niemowlętami, zwłaszcza tymi drugimi, nie ma za bardzo, co robić, poza przewijaniem i karmieniem nie ma dla nich zbyt wielu opcji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja raz miałam 5 dzieci 1 już było na studiach a 3 była w wieku szkolnym i 1 było niemowlakiem. Ale zazwyczaj mam 2 lub 3 maksimum. No chyba że mnie coś najdzie wtedy mam 5.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
|
![]()
Ja duuużo.... Czasami i po sześcioro. Ale zamierzam się ograniczyć, bo tak rozbudowałam drzewo genealogiczne, że czasem godzinę mi zajmowało odwiedzenie wszystkich i wyrównanie grupy wiekowej kodem :/
Teraz maximum troje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
|
![]()
Lubię robić dwójkę dzieci, ale jak dorastają to trzeba się nimi zająć, rodzinki im założyć, a mnie się nie chce prowadzić 2 rodzin jednocześnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
|
![]()
Różnie to bywa. Zazwyczaj od 2 do 5.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja w obecnych rodzinkach mam tak, od 2 do 6 dzieci. Zdarza się że robię im więcej dzieci.
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|