|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jaką kopię gry posiadasz? | |||
Mam oryginał, kupiłem/kupiłam |
![]() ![]() ![]() ![]() |
375 | 61.78% |
Mam oryginał, dostałem/dostałam |
123 | 20.26% |
Mam pirata, z powodów finansowych |
65 | 10.71% |
Mam pirata, z innych powodów |
44 | 7.25% |
Głosujących: 607. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#162 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam wszystkie dodatki i akcesoria, i wszystko jest oryginalne. Dopiero na początku tego roku zmieniłam komputer na taki, który radził sobie z TS2, więc zachciało mi się tej gry i kupiłam na Allegro duży zestaw używanych płyt, były tam podstawa, cztery dodatki i siedem akcesoriów, i za całość zapłaciłam 200 złotych, czyli naprawdę niewiele. Resztę dokupiłam w bardzo szybkim czasie, też używane, nowe kupowałam tylko Zwierzaki i OŻ, bo akurat były tanie. W tym, że mam wszystko używane, nie widzę problemu - przecież to tylko płyty. Pudełka i książeczki z kodami są, a poza RiO cała reszta leży przecież bezczynnie po instalacji na półce.
Gdybym była młodsza i nie miała własnych, zarobionych pieniędzy, to albo miałabym piraty, albo dostawałabym kolejno po jednym dodatku na urodziny czy imieniny, bo rodzice nie kupiliby mi bez okazji dodatku do gry za kilkadziesiąt złotych, tylko dlatego, że akurat jest premiera. Piraty mnie irytują, bo często są problemy z instalacją, a dostawanie po jednym dodatku raz na kilka miesięcy pewnie szybko by mnie znudziło, więc ostatecznie, prawdopodobnie, nie miałabym TS2 wcale ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
|
![]()
No cóż... Wszystkie dodatki i akcesoria do The Sims 2 mam pirackie, ale działają bez problemów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
|
![]()
Ależ oczywiście! Przecież piractwo jest karalne!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Guest
|
![]()
Podstawę dostałam od rodziców na gwiazdkę
![]() Sorry, że tak od razu nowy post, ale zapomniałam dopisać, że ja mam wszystkie, które mam to dodatki orginalne i chce uzbierać całe na własność ![]() Ostatnio edytowane przez zelkam : 23.12.2009 - 09:26 |
![]() |
![]() |
#166 |
Reputacja: 11
|
![]()
Oczywiście
![]() Podstawkę ,Zwierzaki, CPR , H&M i Młodzieżowy Styl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Guest
|
![]()
Ja mam wszystko oryginalne. ^^
|
![]() |
![]() |
#168 |
Guest
|
![]()
Ja mam orginał
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Guest
|
![]()
wolę oryginał. mogę jakby co zwrócić do sklepu, a i zawsze ktoś to też ma oryginalne SImsy pomoże z jakimś problemem. Na przykład Simsy 1 miałam pirackie, i po prostu rozwaliły mi kompa. wolę wybulić te 90 zł ale mieć pewność dobrego zakupu
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
|
![]()
Mam oryginał, kupiłem wszystkie inne i Dostałem Cztery Pory Roku to chyba było "do Buta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|