![]() |
#162 |
Guest
|
![]()
A mnie się podobał. Ciekawa jestem co teraz będzie się działo z Karolą. Chociaż jakoś tak głupio, że się przeprowadza.
|
![]() |
![]() |
#163 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mnie również się podobał odcinek. Dzięki przeprowadzce może się zrobić jeszcze ciekawiej, bo wejdą nowe postacie
![]() Jeśli chodzi o tekst, to ważniejszych błędów nie zauważyłam, jednak było kilka interpunkcyjnych. Czekam na następny odcinek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Fajny odcinek. Tak się zatanawiam, skąd Ola znała Marka, że o nim wspomniała. Jakoś nie kojarzę, żeby Karola ich sobie przedstawiała...
Fajnie, że pojawił się Marek. ![]() ![]() ![]() Postaraj się dodać odcinek przed wyjazdem ![]()
![]() |
#165 |
Reputacja: 11
|
![]()
Na dwa tygodnie, postaram się dodać jutro... =)
Mam małe plany już co do... wszystkich ^^ A Ola z Markiem mogą się przecież ze szkoły znać, nie? Cóż za problem...? :> @down, hm... nie więcej niż 20 mi się wydaje =)
![]() Ostatnio edytowane przez Lorette : 25.07.2008 - 08:43 |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Guest
|
![]()
No właśnie, przecież niektóre fragmenty (np. poznanie się Marka i Oli) autorka może ominąć ;]
A pytanie do Vanilli: ile będzie wszystkich odcinków ? |
![]() |
![]() |
#167 |
Guest
|
![]()
dobra skończcie z tym postem !
bo już mnie to wkurza jasne ? a wogóle odcinek sweet jak zawsze chyba ta cała ola zejdzie się z markiem ![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |||
Guest
|
![]()
I kolejny świetny odcinek. Jestem ciekawa, co będzie dalej.
Ja również nienawidzę mamy Karoli za tą przeprowadzkę. Ale zobaczymy co wymyślisz. Może będzie jakiś nieoczekiwany zwrot akcji ![]() Niestety, dopatrzyłam się kilku błędów. Mianowicie: Cytat:
Cytat:
Cytat:
I moim zdaniem, w odcinku występuje zbyt dużo trzykropków (...). Trochę to denerwujące. Ocena: 8,5/10 - za błędy i trzykropki. |
|||
![]() |
![]() |
#169 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Chciałabym zauważyć, że trzykropki tylko urozmaicają opowiadanie, przez co fajnie sie je czyta. Bo czasami jakieś zdania, jeśli zakończone są kropką, a na końcu powinien być wielokropek, stają się sztywne.
Czytam to FS od samego początku, ale jakoś nie umiem sobie przypomnieć tego całego Marka. Chyba wrócę 10 odcinków wstecz. Jak dla mnie odcinek taki nijaki. Nawet nie umiem tego dokładnie określić. 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Guest
|
![]()
ej no kiedy nowy odcinek
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |