|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Co do odcinka.... Się doczekałam ![]() ![]() I czekam na kontynuację. Z niecierpliwością. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Czytałam całe opowiadaniei muszę stwierdzić,że to jest wspaniałe
![]() A traktat będzie w tym temacie,czy zrobisz nowy? |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
już czytam!
![]() o mój Boże ,ale zakończenie Ci się udało... ciągle jestem pod wrażeniem <zbiera szczękę z podłogi> szastasz uczuciami czytelnika, i to strasznie, ale to jest na "+" w pewnym momencie już myślałam, że nie przeżyje, a tu już uciekła, potem znów myślałam, że coś się z nią stanie... Rany kobieto, napisz książkę, naprawdę ![]() Jak zwykle śliczne zdjęcia, które idealnie ukazują daną sytuację. Michael Call, mów co chcesz, on jest mój ![]() ![]() Seth - co tu dużo gadać... uratował jej życie, kocha ją, a ona jego. Będą teraz szczęśliwi aż do... końca? nie wiem, jak to ująć ![]() Viki - piękna wampirzyca, która z kolei uratowała życie Michaelowi. Ma świetne wyczucie gustu i poczucie humoru ![]() Sarah - piękna dziewczyna z niepotrzebnymi kompleksami. Vika i Seth ją zmienili nie do poznania... co to miłość robi z ludzi ![]() Aż mam zimne ręce z przejęcia, niedobra Ty ![]() oceny liczbowej nie dam - nie ma skali ![]() i...cieszę się, że będzie kontynuacja... ^^
mod edit: nieregulaminowa sygna. niepa edit : straszne. mod edit: dla kogo =) niep edit : przestać mi grzebać w sygnie!! mod edit: ok, już nie będę ;] Ostatnio edytowane przez niepokorna : 04.01.2009 - 17:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Odcinek czytałam już w twórczości pisanej i bardzo mi się podobał...
Teraz obejrzałam zdjęcia i są świetne... ![]() Czekam na Traktat przymierza jako FS... |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 18
|
![]()
Zauważyłam jeden błąd.
Wnęczności - Wnętrzności *** Świetne zakończenie. Już myślałam ,że Sarah umarła. ![]() Postacie fantastyczne! Michael, Seth, Wiki... no aż brak mi słów. Aaa super że będzie kontynuacja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zakończenie Ci się udało
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
no szkoda, że już koniec xd
a określenie 'pijawki' i 'krwiopijcy' przypomina mi Jacoba ;p Bardzo mi się podobało to fs pomimo drobnych literówek nad którymi powinnaś popracować /nie chcę się mądrzyć ani nic, mam nadzieję, że tak to nie zabrzmiało xd/ ale i tak z czystym sumieniiem 10/10 No dobra nie rozpisuję się /czeka na kontynuację ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bardzo dobrze, że ten odcinek Ci się podobał, bo według mnie jest najlepszy z tej serii. Na
początku trochę ciężko było przebrnąć przez kilka pierwszych odcinków, ale były one coraz lepsze, a od powrotu Sarah od siostry czytałam z prawdziwą przyjemnością ![]() Widać ogromne postępy, jakie zrobiłaś jako pisarka. Co więcej, wnioskując na podstawie następnego opowiadania Twój talent dalej się rozwija co mnie oczywiście ogromnie cieszy i zawsze z przyjemnością czytam kolejne odcinki ![]() Okazałaś się równie dobrym fotografem - zdjęcia nie dość, że bardzo ładne to jeszcze jak najbardziej pasujące do akcji ![]() Bohaterowie: Sarah - na początku nie mogłam pojąć jak taka inteligentna i piękna dziewczyna może mieć takie ogromne kompleksy. Potem w trakcie rozwoju akcji trochę ją zrozumiałam - chłodna i zajęta tylko karierą i pozorami matka; piękna siostra, która uciekła z toksycznego domu najszybciej jak się dało; złośliwy brat, który zamiast wspierać młodszą siostrę i dodawać jej otuchy tylko ją dołował. Tak mi się teraz wydaje, że gdyby Sarah nie zmieniła się zewnętrznie nie uwierzyłaby nigdy w uczucie, które żywi do niej Seth. Mój ulubieniec Michael - z zarozumiałego i pustego chłopaka zmienił się w odpowiedzialnego faceta i kochającego brata ![]() ![]() Seth - silny facet, który w obecności Sarah stawał sie opiekuńczy i delikatny. Wiktoria - jakoś pasuje mi do Michaela ![]() Dalej czekam na Davida ![]() Błędy: Stali po środku - pośrodku Czy na prawdę - naprawdę Ostatnio edytowane przez Callineck : 04.01.2009 - 22:31 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
kiedy dodasz 2 część ?
już nie mogę się doczekać ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|