![]() |
#161 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Ależ śliczna
![]() Ta szrama dodaje jej uroków, a prezentacja naprawdę trafiona i dopracowana. Super ![]() EDIT: Ze mnie to jednak jest osioł. Pytam cię o ubranie, którego sama użyłam ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 27.12.2009 - 21:58 |
![]() |
|
![]() |
#162 |
Reputacja: 10
|
![]()
Niepowtarzalność to jeden z dominujących atutów Twoich prezentacji. Zawsze masz nowy pomysł na historię, którą przedstawiasz.
![]() Podoba mi się ta zimowa sceneria, bo bardzo pasuje do klimatu baśni. Co do simki, najbardziej zwracają moją uwagę duże, zdumione oczy. Ponadto stylizacja simki wydaje się być tajemnicza i do końca nieodgadniona - dokładnie jak w baśni. ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Guest
|
![]()
Po prostu bogini seksu(bez urazy) super wygląda pamiętam metaforze która była o rodzinia Hak beznadzieja wszystkie takie sztuczne a to cudo
|
![]() |
#164 |
|
![]()
Nie podobają mi się brwi... jakoś tak nie pasują, może są za jasne... sama nie wiem. Oczy ma śliczne, ogólnie simka bardzo ładna
![]()
#165 |
Guest
|
![]()
Przesliczne sa te twoje simki
![]() a szczena mi opadla jak zobaczylam "skrzydla" na plecach simki "Margarethe" =o mogla bys zdradzic skad one sa ? <niesmialo prosi> |
![]() |
#166 | |||||
|
![]()
Nie nie, to z założenia miała być Luthienne xd Dziękuję Gio, dzikusy też mogą być ładne! ;p
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuje Wam bardzo kochani, nie lubię cukierkowych przemów, ale dużo znaczą dla mnie Wasze komentarze, każdy jest mile widziany ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#167 |
Guest
|
![]()
Zerknęłam tutaj i naprawdę mi się spodobało!
Świetnie, a ta ostania prezentacja jest rewelacyjna. Simka jest piękna, a te życzenia na końcu mega. Gratulacje. |
![]() |
#168 |
Reputacja: 13
|
![]()
Luthienne jest boska
![]() Tylko wg mnie wygląda troszkę jak umarlak (co nie znaczy że mi to nie pasuje) x3
누난 너무 예뻐 ( ´ ▽ ` )ノ Ostatnio edytowane przez Iminashi : 10.01.2010 - 23:10 |
![]() |
![]() |
#169 |
|
![]()
Luthienne to przecież pierwsza twarz z drobnymi zmianami. Robisz przezaje
![]()
#170 |
|
![]()
Krzykacz
miło wiedzieć, że moje życzenia zostały przez kogoś zauważone! Insane tak, ona miała przypominać zamarzającego człowieka ![]() Anonimowe Alkocholiczki cóż, nie zgodzę się z tym stwierdzeniem, bo wiem, ile czasu poświęciłam tej simce ![]() Co do prezentacji- dziękuję, je też uwielbiam ![]() Coś zaniedbałam ten temat, głównie przez Heltemodiga, ale postaram się coś wymyślić, jeśli komuś chce się to oglądać ![]()
Ostatnio edytowane przez Invidia Semper : 14.01.2010 - 17:13 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|