|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Kosmici już są, to znaczy można sobie samemu zrobić kosmitę w CAS. No niby nie jest to typowy kosmita, nie przyleciał statkiem i nie porwał Sima w celach rozrodczych. Ale nie wiem czy twórcom gry chciałoby się tworzyć typowego kosmitę, skoro można zrobić "niby-kosmitę".
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 14
|
"Niby-wampira" tez mozna zrobic, tzn. "ufarbowac" sima na bialo:?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
Mogli by zrobić opcję w ustawieniach gry typu:
"Włącz/Wyłącz wszystkie postacie paranormalne" i byłby spokój. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Racja , anie nie musiałaby ich kasowac , ja tam lubię stworki =)
![]() I found my own way... :] Ostatnio edytowane przez neville : 16.03.2011 - 19:34 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Ja jakoś nigdy nie przepadałam za nadnaturalnymi postaciami, zawsze tylko jakimiś spróbowałam i tyle, wole normalne simy.
Dodatek zapowiada się nawet dobrze, w sumie jak wcześniejsze dodatki, a później lekkie rozczarowanie, więc z tym będzie tak samo. Ale myśle że sobie go kupie, zawsze przez jakiś tydzień będzie cieszenie się nowościami i odkrywanie ich. A później już standardowa nudna gra. |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Dla mnie The Sims 3 (sama podstawa) nie jest nudna, a co dopiero z dodatkami
|
|
|
|
#7 |
|
|
Mnie też gra nie nudzi, ale wpada się w taką monotonię po jakimś czasie gry. Jednak lata grania w jedynkę i dwójkę, stale na jednej parceli, swoje robią. Nie czuję potrzeby wypuszczania moich ludzi z domu. Dopiero jak im się pojawia nastrójnik "istne szaleństwo" wypuszczam ich z domu. Tak na co dzień, to siedzą w domu i stale robią to samo. Dlatego ja sobie nie wyobrażam grania tylko jedną rodziną, byłoby to zbyt nudne.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
Ja tam w TS3 nie gram dłużej niż 30 minut, dłużej nie jest na moje nerwy
Ciągłe zacinanie się i błędy robią swoje. Dlatego jak gram w Simsy, to w Dwójkę. Tam mi chodzi wszystko gładko, prawie się nie zacina (prawie, jednak te 11 rozszerzeń jest+dodatki z neta), Simy nie są brzydkie, nie stoją minutę realną i nie stoją jak słupy gdy im się coś rozkaże.anie, ten nastrójnik można przecież kasować boolpropem, więc nie musisz ich nawet z domu wypuszczać ale to by może była przesada.
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
@Nightfall
Uważasz,że simy z trójki są brzydkie ? ![]() @anie_1981 Robię dokładnie to samo,tylko,że czasem se pływają w ogródku xd |
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|