|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
No właśnie... Na nowych zapisach gierka śmiga aż miło, no ale ja nie mam zamiaru zaczynać gry od nowa z każdym nowym dodatkiem czy łatą. Nigdy bym się nie doczekała dużego drzewa genealogicznego, gdybym kasowała tak często zapisy. Wiem, że teoretycznie mogę przenieść całą familię do nowego zapisu dzięki modowi NRaas Porter. Ale jest to dużo roboty i żadna mi frajda robić to co dodatek. Ale wiecie co, albo się już przyzwyczaiłam do tego cięcia się gry, albo tnie się nieco mniej. No a jeżeli mniej, to jedyne, co się zmieniło, to brak narzędzia stwórz świat... Zainstalowałam ten program, żeby sprawdzić, czy jest już zaktualizowany do Pokoleń. Jakby to kogoś ciekawiło, to działa z Pokoleniami, ale nie sprawdzałam, czy są obiekty z tego dodatku. Myślałam, że może sobie zrobię własny świat, ale jednak coś nie mam pomysłu. Dzisiaj odinstalowałam ten program i gra się jakby mniej tnie.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Ja nie mam żadnych modów ani narzędzi na kompie z Simsami, ale mam ten "sposób" na więcej ludzi w klubach.. ;]
![]() |
#3 |
|
![]()
Dzisiaj nareszcie stałam się szczęśliwą posiadaczką Pokoleń.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
|
![]()
Hmm tak czytam i czytam że aż chyba zaraz się przejdę do empiku po dodatek
![]() Choć pogoda nie najlepsza (pada), ale tylko 900m do empiku ;] EDIT: Właśnie wróciłam i już zaczynają się instalować ![]()
Born for this.! Ostatnio edytowane przez nati760 : 10.06.2011 - 15:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ja chciałabym opisać moje wrażenia z wieczoru kawalerskiego. No więc po pierwsze, to jestem mile zaskoczona trójkowym systemem imprez. Bo w dwójce można było bodajże zaprosić tylko dwoje ludzi... No co to za impreza... Tak więc ja w trójce ani razu imprezy nie robiłam. Aż do teraz. Chociaż tak, po pierwsze, to ja robiłam wieczór kawalerski 2x, bo pierwszego gra mi nie zaliczyła... Wynajęłam Kujona, wszyscy przyszli i gra to zaliczyła jako udaną imprezę, ale zwykłą. Podobało mi się bardzo to, że mogłam zaprosić kogo chciałam i wybrać godzinę. Mogłam też wynająć cały lokal, więc nikt poza gośćmi się nie pojawił. Na drugi dzień rano dostałam info, że powinnam zorganizować wieczór kawalerski i czy chcę to zrobić teraz. Jak kliknęłam tak, to nie miałam już wyboru miejsca i musiała to być impra w domu... No cóż trudno. Impreza trwała od 17 do... 5 rano.... Chłopaki dobrze się bawili, pojawiła się tancerka, ale najwięcej to po prostu pili drinki, tańczyli i siedzieli w jacuzzi. Było oblewanie szampanem, ale nie zdążyłam tego zarejestrować... Była też mowa, brata pana młodego, ale zanim się wszyscy zeszli w to miejsce, to bracholek już skończył. Wszyscy byli ubrani inaczej niż zazwyczaj, pan młody dostał czarne spodnie, białą koszulę z czarną kamizelką i taki czarny, nieco kowbojski kapelusz. Najśmieszniej było z panną młodą... Ja nie robię ślubów tak, że panna młoda należy do innej rodziny a do domu męża wprowadza się zaraz po ślubie. Każę jej się wprowadzić, stylizuję ją i dopiero ślub. Gdy wieczór kawalerski się zaczął, pojawiła się informacja, panna młoda się pytała "czy naprawdę chcesz, żebym tu teraz była?", no coś w tym guście. Wysłałam ją do SPA na najdroższy pakiet, a potem po prostu poszła spać. Jednak za nim, to mi po coś wyszła z łóżka i tańczyła z jednym z gości... w samej bieliźnie. Dobrze, że narzeczony tego nie widział...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Kurcze, Ty anie to masz przeżycia w tych Simsach
![]() Super są rzeczy i opcje, ale i tak się nie skuszę na ten dodatek, bo finansowo krucho :/ poza tym mam przeczucie, że szybko by mi się znudził ten dodatek...
![]() |
#7 |
|
![]()
Pograłam trochę dłużej, ale zdjęć nie zrobiłam, bo za bardzo się wciągnęłam.
![]() ![]() A teraz mam zamiar przetestować tą 'romantyczną reputację'. ![]()
![]() |
#8 |
|
![]()
No właśnie, jak to jest z tymi marzeniami w trakcie snu? Można to jakoś wywołać, czy trzeba obserwować śpiące dziecko? O co w ogóle chodzi? Raz tylko przeczytałam o tym na ekranie ładowania i nie wiem, co dalej...
![]() |
#9 |
|
![]()
Pierwsze słyszę o jakiś "marzeniach podczas snu"...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 12
|
![]()
Tak jak napisała rocktechnika, jest to opisane przy ekranie ładowania.
Chodzi o to, że jeśli się kliknie na dziecko/nastolatka podczas, gdy śpi, to można wybrać mu marzenie senne. Ale osobiście jeszcze tego nie próbowałam, bo moja rodzina nie ma dzieci (i chyba to trochę potrwa z tym wkurzającym błędem <_<). |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 27 (0 użytkownik(ów) i 27 gości) | |
|
|