![]() |
#161 |
Reputacja: 10
|
![]()
Gdzieś był screen jak simka trzyma taki jakby niebieski, albo biały (nie pamiętam) płomień w dłoni, więc możliwe, że będzie normalna magia, nie tylko sztuczki.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
|
![]()
ale bym sie ucieszyla gdyby byla prawdziwa magia... brakuje mi tego, tylko, zeby wymyslili to lepiej niz bylo w 2...
![]() |
#163 |
Reputacja: 11
|
![]()
magia w 2 mi się podobała ale fakt w 1 była lepsza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
|
![]()
Na 99% stawiam, że to żadna normalna magia... Po pierwsze może i EA liczy na kasę, ale nie jest też głupia i na pewno zdaje sobie sprawę z tego, że gracze nie byli zadowoleni z olania tematu magii w TS2 OŻ. Teraz musieliby zrobić to samo bo dodatek jest nie o magii, a o showbiznesie. A po drugie właśnie dla tego, że to showbiznes to profesją tą będzie iluzjonista, żaden mag czy czarodziej tylko MAGIK, a magik to nie mag. Tak na prawdę to magik kojarzy się z takim jarmarcznym człowiekiem pokazującym tanie sztuczki, do tego co widać na screenach i w trailerze bardziej pasuje właśnie iluzjonista, kojarzy się właśnie bardziej z show i szokowaniem. Więc nie ma co liczyć na serio magię, i całe szczęście... Bardzo podobał mi się dodatek Agrakadabra, ale w żaden sposób to nie jest to symulacja życia... Lubię takie smaczki jak istoty okultystyczne i jakieś dziwne zjawiska w świecie simów, ale to raczej są rzeczy związane ze współczesnymi mitami, legendami miejskimi, a nie z całą fantastyką
![]()
![]() |
#165 |
|
![]()
Ja uważam że ten dodatek pododaje różne opcje i gra będzie jeszcze bardziej chaotyczna niż jest obecnie. No ale może dzięki temu dodatkowi nie będzie nudno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
|
![]()
to będzie dodatek w którym stworzymy gwiazde... a jesli chcemy rodziny to juz lipa :/ fajnie ze nowość jest jakas ale nie wydaje mi się żeby zadowalał na dłuzej... nie widze perspetywy aby moja duża rodzina odnalazła sie w nowym dodatku
![]() ![]() Ja czekam na pory roku ![]() ![]()
![]() |
#167 |
|
![]()
no ja pewnie kupię tylko po to by urozmaicić sobie rozgrywkę i tyle. Ale uważam że w obecnej rodzince na pewno ktoś skorzysta z karier które dojdą w tym dodatku.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
|
![]()
Dla mnie jest to powtórka z rozrywki: dodatek Kariera już mieliśmy. Mogli dorzucić te zawody tam, a zrobić osobny dodatek o magii.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
|
![]()
No ja bym powiedziała ze to jest uzupełnieniem dodatku po zmroku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
|
![]()
właśnie, mogliby od razu dać te kariery w karierze albo chociażby piosenkarka to zawód, ktory powinien pojawić się w już w PZ. wciaz licze, ze pojawi się magia.
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|