|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
@Remus_Lupin:
Spotkałam się z tym problemem (wersja gry 0.0.0.0), kiedy z roztargnienia zapomniałam wywalić folder Mods na czas wgrywania aktualizacji... Niestety w tym wypadku pomaga tylko przeinstalowanie całej gry.
|
|
|
|
|
#2 |
|
|
Niestety zmiana aktywnej rodziny nie pomogła. Problem jest tylko z akcjami dotyczącymi wykonywania kariery piosenkarki przez co nie mogę w ogóle awansować :/ czy ktoś wie o co może chodzić?
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
|
Cytat:
Ale akualizacji gry czy Orgina? |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Gry. Skoro to nie przez folder Mods, możliwe, że w Twoim przypadku przyczyna leży gdzie indziej, niemniej jednak na ten błąd nie ma innej rady - trzeba ponowne zainstalować grę, bo samo się nie naprawi.
|
|
|
#5 | |
|
|
Cytat:
W końcu mogę spokojnie grać. Gdzie znajdę konsolę do DJ bo nie zdążyłem jeszcze sprawdzić. Chodzi o konsolę nie do ściągnięcia. Co to jest Festiwal Simowy? |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Mam małe problemy z napędem i to może być od tego, ze zainstalowałem na pendrive'a i przerzuciłem tam gdzie jest podstawa.
Gra już dawno jest aktualizowana tylko nie zainstalowana jeszcze spróbuję |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
A co na to dzienni zdarzeń? Równie dobrze przez te kombinowania możesz mieć błędne wpisy w rejestrze i wtedy równiez gra się nie odpali. Prawdopodobnie czeka cię reinstalka ale zanim ją wykonasz wyczyść również rejestr z błędnych wpisów bo cos mi mówi że to główna przyczyna tego syfu a jesli nie to czysty rejestr zawsze się przyda.
|
|
|
|
#8 |
|
|
Zmieniłam prace mojej simce i okazuje się, że nie tylko w przypadku kariery piosenkarki nie chce wykonywać akcji, przy innej pracy też akcje się kasują:/ nawet do pracy nie jeździ bo wyskakuje akcja ale po chwili się kasuje. U innych simów w tej rodzinie nic takiego się nie dzieje. O co w tym chodzi?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Mam taki mały problem techniczny i chciałabym się dowiedzieć, czy jestem odosobniona w tym względzie. Od jakiegoś czasu nie grałam Simkami nastolatkami, a dzisiaj jedna z moich Simek dzieciaków, stała się nastolatką. No i mam taki problem, że gdy ona idzie pod prysznic, to znika jej ciało, jest po prostu pusta przestrzeń, pomiędzy jej głową, a stopami... Niby nic wielkiego, jest po prostu mniej materialna
, ale jednak to jest denerwujące, też tak macie? Ona nie jest w ciąży, testowałam grę bez modów na świeżym zapisie z Sunset Valley, więc to nie jest wina modów... Prędzej źle zainstalowałam Simsy, łatki do Simsów, lub jedno i drugie.Oto screen, tak dla ciekawskich ![]() http://i.imgur.com/zfrdx.jpg?1 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
tak się dzieje,gdy masz mod na ciąże nastolatek i nie masz odpowiednich ciuchów,skasuj pliki cashe
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|