![]() |
#161 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękować za komentarze, ogromnie mi miło.
![]() Jestem na siebie zła. Odeszła mi wena do pisania opowiadania, dlaczegoż to. Nie wiem. Myślę, że raczej się pogniewacie tu na moją wenę twórczą. ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem z niego tak dumna, że jest takim mądrym i pięknym chłopczykiem <'3 Don't worry kochani, Lemon jeszcze nie jest młodą dorosłą ani nic, więc można spać spokojnie. A Julka spotkała dżina, i poprosiła go o przedłużenie życia. Przedłużył mi o 100 dni, wtf. ![]() ![]() ![]() ![]() Ale już wracając do Dzikusów. Jak ostatnie zdanie z ostatniego odcinka z III serii mówiło, że przeprowadzamy się do Appaloosa Plains, tak i poczynamy wieść szczęśliwe życie, jupi ! ![]() A poziom śniegu jest cały czas wysoki, zima chyba jak w Polsce ![]() ![]() ![]() ![]() A Julkę zaczepił na lodowisku jakiś mężczyzna. Spokojnie, żaden zboczeniec tylko Sexmen, jak go nazwała Eyvee. ![]() Ta piękna osobowość to Lucas, jej najlepszy przyjaciel od liceum. ![]() ![]() A tamten chłopak, który już z Lemon lepił bałwana, to Dennis, adoptowany syn Lucasa. ![]() Przeszedł małą operację w CAS'ie, i myślę, że jak na moją wenę jest seksi <'3 Muszę go pilnować, bo się miętoli z dziewczynami zza plecami Lemon, a on się Lemon podoba. *,..,* I Patrick ładnie sobie jeździ. Ja go uwielbiam, jako nawet maxisowego sima ! Kocham go, już sobie wyobrażam go i masa dziewczyn za nim hah ![]() ![]() ![]() Kiedy Lucasowi, Julce i Patrickowi znudziła się jazda na łyżwach, postanowili zrobić aniołki na śniegu. ![]() ![]() Kiedyś udostępnię na wasze życzenie ![]() ![]() ![]() ![]() Po zabawach na śniegu, Lucas musiał się odważyć i poprosić Julkę o nocleg, ponieważ on i jego syn nie mają gdzie mieszka, bo spalono ich mieszkanie. Plus do tego złapał ją za rękę, ooo. *3* Przyjaciółka bez wahania zgodziła się. ![]() ![]() Pojechali do Karaoke Mistrza Miecia, nazwa mnie rozbraja ![]() Postanowili, że zagrają sobie partyjkę bilarda. Miło im się grało, a Lucas robił słit dzióbki, gdy Julka nie patrzyła haha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po partyjce trza było do domciu wracać i do łóżeczka się położyć. Julia tak się za przyjacielem stęskniła, że aż się do niego przytuliła, aww. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i co ? To na tyle, dzięki za przeczytanie, i zostaw po sobie mały ślad w postaci komentarza ! ![]()
Ostatnio edytowane przez Zielona Herbata : 10.04.2013 - 15:29 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#162 |
|
![]()
Bardzo fajny odcinek, taki smiechowy.
![]() Widze, ze dziewczyny znalazly adoratorow. Bardzo przystojnych ![]() Nawet Julka poszla z nim spac. oooooo cos z tego bedzie ![]() Czekam na nexta
![]() |
#163 |
|
![]()
Herbatko, dlaczego ja dopiero teraz zobaczyłam, że wstawiłaś nowy odcinek?
Dziewczyny i Patric się przeprowadzili i widać, że wyszło im to na dobre. Lemon nikt już nie dręczy, a co więcej - znalazła sobie faceta. Julia również nie próżnuje... a Patric jak tylko zostanie nastolatkiem, też pewnie będzie otoczony tabunem dziewczyn ![]() No i fajny odcinek, taki na luzie... no super ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Reputacja: 14
|
![]()
No i jeszcze ja. <- pisałem tamto zdanie przez 3 minuty bo zamiast jeszcze wychodziło mi jrszcze xD <- Ale nie wiem po co to pisze <- wnioskując jestem głupi <- ale nie, aż tak, żeby nie napisać komentarza
![]() Odcinek fajny taki jak kiedyś ![]() No cóż Patrick dorasta ![]() ![]() Czekam na next |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Julka i Lucas już robią sobie przytulaski pod kołderką? Coś czuję, że stoi za tym nie tylko tęsknota za dawno niewidzianym przyjacielem
![]() Dennis wydaje się też być niczego sobie, choć z tych ujęć niewiele da się wywnioskować. Typ kobieciarza? Oby Lemon trzymała go krótko ![]() Patrick jest śliczny, ależ te dzieci szybko rosną, a dopiero co Julka przewijała mu pieluchy.. Jak ten czas leci ![]() czekam na więcej ![]()
![]() |
![]() |
#166 |
|
![]()
Dziękuję wszystkim cieplutko za komentarze
![]() Spokojnie, nie ma co się martwić o Julkę i Lucasa z tymi przytulasami. Dzieci nie będzie tak od razu ![]() ![]()
![]() |
#167 |
|
![]()
Nie edytuj xD
![]() Przynajmniej już nie musisz |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
|
![]()
Miał być odcinek - nie był. ;-; I Herbo, tłumacz się !
Otóż nadrabianie zaległych lekcji, wyjazd na chrzciny kuzynki i teraz powrót do domu, odrobienie lekcji i wolny czas ![]() a teraz miłego czytanka ! <'3 ![]() ![]() ![]() Lemon jest doprawdy takim grzecznym dzieckiem, że szok 100% ; oo ![]() Uwielbia gotować, i mając cechę Perfekcjonistka, zrobiła rodzince bardzo pyszne śniadanko. Moja mistrzyni kuchni, jestem z niej dumna *^*A później do szkoły, i cała trójeczka w autobusie szkolnym. A Dennis zaś zrobił w gabinecie śnieżny krajobraz z papieru toaletowego ![]() ![]() ![]() Tymczasem, Julka postanowiła się pięknie dla swojego chłopaka wyszykować, wiadomo, poprawki w lusterku, i jedynie zwracać uwagę męża... przepraszam, chłopaka na siebie, żeby zobaczyć, że dla niego się wystroiła. xd A Luke zaś miał do w dupci, delikatnie pisząc, a Julia puściła małego foszka i poszła pisać romansidło. Chłopaczyna później przyszła, i przeprosiła, i spoglądał na nią tak mraśśśśnie. *,..,*On jest przystojniacha *3*A, i jeszcze od razu pokaże się kącik rodzinny, czyli biurko ze zdjęciami i kwiatuszkami od Luke'a. : ) ![]() ![]() ![]() Później wróciła młodzież (i dziecko, ale ciii ;p) ze szkoły. Dennis poznał jakąś tam dziuńkę, którą zaprosił do domu. Lemon się wściekła, i obmyśliła nieco szatański plan, który skończył się kłótnią Dennisa z dziuńkąniepamiętamimienia xd - Ten palec dziuniu to wsadź mi w nosa! ![]() ![]() ![]() Później, w nocy Lemon przeprosiła Dennisa, wyznała mu uczucia i postanowili, że będą razem, bo dużo ich łączy. <'3 Nie myślcie sobie, że jak się spotkali, to już razem. Nie nie. Poza tym się poznawali bardziej :^ A później mu chyba coś odwaliło, i bez mojej integracji pojechał na siłkę, bo chyba mu się bicepsy swoje nie podobają, i przyłapała go policja, i opieprz od tatusia, a co. ._. ![]() ![]() I na koniec pasje rodzinki - ojciec i syn czytają, matka i córka wykorzystują swoją kreatywność, a Patrick, nasz słodziak bawi się ze Puciusiem, wcześniej Pinkie Pie <'33 I nowy wygląd Julki, hehs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#169 |
|
![]()
Ale romantyk z Lucasa. Julka na to leci
![]() ![]() Każdy się w tym domu mizia, a biedny Patrick musi na to patrzeć... Nie wiem czemu, ale Denis mi coś do Lemon nie pasuje, ale na razie będę mu ufał. Jeśli coś zrobi to.... simsy go zbugują ode mnie, a wtedy będzie tak brzydki, że Hejbatka zwymiotuje i go usunie. Buahahahahha jestem okropny ![]() Czekam na next |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Reputacja: 12
|
![]()
Hmm... Romansidło się szykuje ^^
Patrick biedny singiel patrzy na rozkwitającą miłość wszystkich dookoła :< Co do wypowiedzi Ciastka. Hmm... dziwni to ująłeś, że simole muszą zbugować Denisa o.O Jakoś tak dziwnie mi się to skojarzyło xd Czekam na więcej. Heu Heu Heu =) |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|