Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > Opowiadamy jak sobie gramy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.04.2013, 08:35   #161
Zielona Herbata

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simsowe story Zielonej Herbaty

Dziękować za komentarze, ogromnie mi miło.
Jestem na siebie zła. Odeszła mi wena do pisania opowiadania, dlaczegoż to. Nie wiem. Myślę, że raczej się pogniewacie tu na moją wenę twórczą. Postanowiłam, że nie będę, jak idiotka czekać na tą mobilizację do pisania. Żeby zaspokoić wasze głodki na odcinki, one będą luźne, jak początkowe, kiedy opisywałam perypetie Julki i Bryce'a.
Na początku chcę poinformować, że nasz najmłodszy członek rodziny Dzikusów, Patrick, zmienił swoją grupę wiekową !
Jestem z niego tak dumna, że jest takim mądrym i pięknym chłopczykiem <'3 Don't worry kochani, Lemon jeszcze nie jest młodą dorosłą ani nic, więc można spać spokojnie.
A Julka spotkała dżina, i poprosiła go o przedłużenie życia. Przedłużył mi o 100 dni, wtf. Dłuższe życie - więcej zabawy

Ale już wracając do Dzikusów. Jak ostatnie zdanie z ostatniego odcinka z III serii mówiło, że przeprowadzamy się do Appaloosa Plains, tak i poczynamy wieść szczęśliwe życie, jupi ! Kodem ustawiłam zimę (jestem cziterem :<), bo nie chciałam zaczynać od lata. Pierwsze, co przykuło uwagę to festiwal, a nie śnieg po kolana !
A poziom śniegu jest cały czas wysoki, zima chyba jak w Polsce Mama i synek na łyżwach pojeździli, Lemon nie jeździła, bo biegała po lodowisku na hardcora, bo jest wampirem i trza się popisać przed ludźmi. Tak więc swoją kreatywność oddawała podczas lepienia bałwanów. I podszedł do niej jakiś chłopak, i powiedział, że ładną kulę robi, hah. ;'3

A Julkę zaczepił na lodowisku jakiś mężczyzna. Spokojnie, żaden zboczeniec tylko Sexmen, jak go nazwała Eyvee.
Ta piękna osobowość to Lucas, jej najlepszy przyjaciel od liceum. Wiadomo no, trzeba było powspominać podczas jazdy, i trzymać się za rączki, aww. ♥ I jak mówiłam, że Lucas jest okularnikiem, to już widać, no tzn. z boku tylko hehehe XD Słodko razem wyglądają :3

A tamten chłopak, który już z Lemon lepił bałwana, to Dennis, adoptowany syn Lucasa.
Przeszedł małą operację w CAS'ie, i myślę, że jak na moją wenę jest seksi <'3 Muszę go pilnować, bo się miętoli z dziewczynami zza plecami Lemon, a on się Lemon podoba. *,..,*
I Patrick ładnie sobie jeździ. Ja go uwielbiam, jako nawet maxisowego sima ! Kocham go, już sobie wyobrażam go i masa dziewczyn za nim hah

Kiedy Lucasowi, Julce i Patrickowi znudziła się jazda na łyżwach, postanowili zrobić aniołki na śniegu. Ja tak Patricka uwielbiam, że posiadam folder z jego screenami
Kiedyś udostępnię na wasze życzenie

Po zabawach na śniegu, Lucas musiał się odważyć i poprosić Julkę o nocleg, ponieważ on i jego syn nie mają gdzie mieszka, bo spalono ich mieszkanie.
Plus do tego złapał ją za rękę, ooo. *3* Przyjaciółka bez wahania zgodziła się. Zaproponowała mu, że pojadą do lokalu, a młodzież i dzieci pojedzie do domu, zgodził się. <'3

Pojechali do Karaoke Mistrza Miecia, nazwa mnie rozbraja
Postanowili, że zagrają sobie partyjkę bilarda. Miło im się grało, a Lucas robił słit dzióbki, gdy Julka nie patrzyła haha <'3 Uznam, że jest mistrzem w robieniu dzióbków, sam seks, grrr. *^* Julia wyglądała w tym stroju seksi, tak w sam raz, tylko ta fryzura, nie mogłam się zdecydować :c Mam chyba tylko 4-5 fryzur z neta

Po partyjce trza było do domciu wracać i do łóżeczka się położyć.
Julia tak się za przyjacielem stęskniła, że aż się do niego przytuliła, aww. 333 Tak, Lucas ma tatuaż. Nie tylko na ramieniu, ale też i na lewej ręce. A w tym czasie wizytę złożyła mi kosmitka staruszka, zaciesz u mnie był jak dziecko, hah Oczywiście natychmiastowo kazałam Lemon zapoznać się z osobą z galaktyki, i się zastanawiam, czy jak następnym razem się pojawi, to czy jej do rodziny nie zaprosić. I ma chyba tendencję do swojej laski, bo gdy skanowała coś, to dalej tą laskę trzymała

No i co ? To na tyle, dzięki za przeczytanie, i zostaw po sobie mały ślad w postaci komentarza !

Zapraszam na mojego bloga: Herbal Sims

Ostatnio edytowane przez Zielona Herbata : 10.04.2013 - 15:29
Zielona Herbata jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.04.2013, 01:42   #162
Mile

Bardzo fajny odcinek, taki smiechowy.

Widze, ze dziewczyny znalazly adoratorow. Bardzo przystojnych

Nawet Julka poszla z nim spac. oooooo cos z tego bedzie

Czekam na nexta
stare 13.04.2013, 01:45   #163
Sqiera

Herbatko, dlaczego ja dopiero teraz zobaczyłam, że wstawiłaś nowy odcinek?
Dziewczyny i Patric się przeprowadzili i widać, że wyszło im to na dobre. Lemon nikt już nie dręczy, a co więcej - znalazła sobie faceta. Julia również nie próżnuje... a Patric jak tylko zostanie nastolatkiem, też pewnie będzie otoczony tabunem dziewczyn

No i fajny odcinek, taki na luzie... no super
stare 13.04.2013, 07:50   #164
Słodki Pan Ciastek

Reputacja: 14

No i jeszcze ja. <- pisałem tamto zdanie przez 3 minuty bo zamiast jeszcze wychodziło mi jrszcze xD <- Ale nie wiem po co to pisze <- wnioskując jestem głupi <- ale nie, aż tak, żeby nie napisać komentarza

Odcinek fajny taki jak kiedyś Rodzinka się rozkręca.
No cóż Patrick dorasta A za niedługo na laski będzie chodził. Lemon znalazła sobie faceta co mi się nie wiem czemu nie podoba? No i Julia też ma "seksmena"

Czekam na next
Słodki Pan Ciastek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 14.04.2013, 21:26   #165
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27

Julka i Lucas już robią sobie przytulaski pod kołderką? Coś czuję, że stoi za tym nie tylko tęsknota za dawno niewidzianym przyjacielem

Dennis wydaje się też być niczego sobie, choć z tych ujęć niewiele da się wywnioskować. Typ kobieciarza? Oby Lemon trzymała go krótko

Patrick jest śliczny, ależ te dzieci szybko rosną, a dopiero co Julka przewijała mu pieluchy.. Jak ten czas leci

czekam na więcej
stare 15.04.2013, 05:24   #166
Zielona Herbata

Dziękuję wszystkim cieplutko za komentarze

Spokojnie, nie ma co się martwić o Julkę i Lucasa z tymi przytulasami. Dzieci nie będzie tak od razu Dziś postaram się po szkole dodać odcinek (po prostu edytuję ten post), ale zobaczy się, czy nie będę mieć dużo zadane, bo teraz jak i ospa, to i fala dużych zaległości i prac klasowych Tak więc oczekiwać na odcinek ! : D

stare 15.04.2013, 13:03   #167
Słodki Pan Ciastek

Nie edytuj xD

Przynajmniej już nie musisz
stare 22.04.2013, 19:02   #168
Zielona Herbata

Miał być odcinek - nie był. ;-; I Herbo, tłumacz się !
Otóż nadrabianie zaległych lekcji, wyjazd na chrzciny kuzynki i teraz powrót do domu, odrobienie lekcji i wolny czas Tak więc teraz daję odcineczek, przepraszam mocno,
a teraz miłego czytanka ! <'3
Nasz sexmen (eyvee, zaraziłaś mnie tym ;p), inaczej Lucas był taki romantyczny, że swojej dziewczynie, tak dziewczynie. Poprosił ją o bycie dziewczyną w nocy, ale już do rzeczy. Także ta płeć piękna podarowała Julce czerwone róże (<'3) i pogładził ją czule po policzku. Romantyczny charakter, a co. ;3 I tu od razu Luke pokazuje dumnie swój tatuaż na ręce ; )

Lemon jest doprawdy takim grzecznym dzieckiem, że szok 100% ; oo
Uwielbia gotować, i mając cechę Perfekcjonistka, zrobiła rodzince bardzo pyszne śniadanko. Moja mistrzyni kuchni, jestem z niej dumna *^*A później do szkoły, i cała trójeczka w autobusie szkolnym. A Dennis zaś zrobił w gabinecie śnieżny krajobraz z papieru toaletowego Kocham tego łobuza ! ^^ Na szczęście mu się nie oberwało, uf. Głębokie uf. xd

Tymczasem, Julka postanowiła się pięknie dla swojego chłopaka wyszykować, wiadomo, poprawki w lusterku, i jedynie zwracać uwagę męża... przepraszam, chłopaka na siebie, żeby zobaczyć, że dla niego się wystroiła. xd A Luke zaś miał do w dupci, delikatnie pisząc, a Julia puściła małego foszka i poszła pisać romansidło. Chłopaczyna później przyszła, i przeprosiła, i spoglądał na nią tak mraśśśśnie. *,..,*On jest przystojniacha *3*A, i jeszcze od razu pokaże się kącik rodzinny, czyli biurko ze zdjęciami i kwiatuszkami od Luke'a. : )

Później wróciła młodzież (i dziecko, ale ciii ;p) ze szkoły. Dennis poznał jakąś tam dziuńkę, którą zaprosił do domu. Lemon się wściekła, i obmyśliła nieco szatański plan, który skończył się kłótnią Dennisa z dziuńkąniepamiętamimienia xd
- Ten palec dziuniu to wsadź mi w nosa!

Później, w nocy Lemon przeprosiła Dennisa, wyznała mu uczucia i postanowili, że będą razem, bo dużo ich łączy. <'3 Nie myślcie sobie, że jak się spotkali, to już razem. Nie nie. Poza tym się poznawali bardziej :^ A później mu chyba coś odwaliło, i bez mojej integracji pojechał na siłkę, bo chyba mu się bicepsy swoje nie podobają, i przyłapała go policja, i opieprz od tatusia, a co. ._.

I na koniec pasje rodzinki - ojciec i syn czytają, matka i córka wykorzystują swoją kreatywność, a Patrick, nasz słodziak bawi się ze Puciusiem, wcześniej Pinkie Pie <'33 I nowy wygląd Julki, hehs I to na tyle w pierwszym odcinku z IV serii, do zobaczonka !

stare 23.04.2013, 05:54   #169
Słodki Pan Ciastek

Ale romantyk z Lucasa. Julka na to leci Niby krótko się znają więc.... JULIA NIE UPODABNIAJ SIĘ DO SIOSTRY!!!!!!!!!
Każdy się w tym domu mizia, a biedny Patrick musi na to patrzeć... Nie wiem czemu, ale Denis mi coś do Lemon nie pasuje, ale na razie będę mu ufał. Jeśli coś zrobi to.... simsy go zbugują ode mnie, a wtedy będzie tak brzydki, że Hejbatka zwymiotuje i go usunie. Buahahahahha jestem okropny

Czekam na next
stare 23.04.2013, 08:23   #170
Alcioo :33

Reputacja: 12

Hmm... Romansidło się szykuje ^^

Patrick biedny singiel patrzy na rozkwitającą miłość wszystkich dookoła :< Co do wypowiedzi Ciastka. Hmm... dziwni to ująłeś, że simole muszą zbugować Denisa o.O Jakoś tak dziwnie mi się to skojarzyło xd

Czekam na więcej. Heu Heu Heu =)
Alcioo :33 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania