![]() |
#162 |
Reputacja: 11
|
![]()
Tak,śnieg topnieje zdecydowanie za szybko, a szkoda bo dodaje to sporo realizmu wiośnie i fajnego klimatu.
Owszem. Zauważyłam takie cechy jak skanowanie obiektu i Simów, sondowanie Simów, przywracanie mocy mózgowej (w temacie ze zdjęciami można zobaczyć jak to wygląda), przywoływanie meteorytu, porywanie sąsiadów, podróżowanie statkiem kosmicznym, wywoływanie burzy, kradzież skał kosmicznych z ośrodka naukowego i spożywanie ich. Do tego rozwinięta maksymalnie logika i majsterkowanie na 7 poziomie. U Simów usmolonych (pewnie mieli negatywny nastrójnik) pojawiają się dodatkowe opcje: biodrenuj, bioaktywuj i kontrola umysłu. Ostatnio edytowane przez Chloé : 18.11.2012 - 19:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam pytanie odnosnie planow pomieszczen, przejrzalam w grze wszystko i czyzby nie bylo opcji dodania planu wlasnego pokoju?! Mozna uzywac tylko tych juz zaplanowanych przez panow z EA? Maskara, myslalam, ze to przyspieszy mi budowanie domu, a tymczasem w planach mamy byle jakie pomieszczenia o standardowej bryle... ;(
![]() |
![]() |
#164 |
Reputacja: 12
|
![]()
Mnie jakoś te zaplanowane pomieszczenia nie zaintrygowały, bo przecież nie będę robiła przez cały czas tych samych
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Reputacja: 11
|
![]()
Gracze niestety nie mogą zapisywać własnych planów pomieszczeń, co czyni tę opcję zupełnie nieprzydatną dla wielu osób. Z czasem ma się pojawić więcej stylów pomieszczeń, nie wiem czy do pobrania czy dojdą z kolejnymi dodatkami/akcesoriami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
|
![]() Cytat:
Jeszcze jedno pytanie, jeśli nie mam dodatku kariera, to wciąż mogę przywołać meteoryt? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Według polskiej simspedii do wywołania meteoru trzeba mieć Karierę.
![]() |
![]() |
#168 |
|
![]()
Jak znaleźć letni festiwal, ten plac wrotkarski w mieście? Patrze i nie widzę..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
|
![]()
czy pranie wysycha podczas zimy, gdy simy je rozwieszą na dworze?
![]() |
#170 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
Do każdego miasta w skrzyni parcel (tryb edycji miasta) są parcele publiczne (zazwyczaj parki), które należy podmienić i będą festiwale. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|