![]() |
#161 |
Guest
|
![]()
Oto zapowiedź mojego nowego fotostory pt. "Nigdy nie wiesz co się stanie jutro"
Prolog Wszyscy uważali ją za wysłanniczkę szatana. Może to i była prawda. Nikt nie wiedział kto naprawdę się kryje pod tą postacią. Zmarła w niewyjaśninych okolicznościach. Zostawiła po sobie tylko kota. Nikt tak naprawdę nie zdawał sobie nawet sprawy, czym jest ten kot. Niby zwykłe zwierzę, ale... To ma być horror oczywiście. Podoba wam się prolog??? |
|
![]() |
#162 |
Guest
|
![]()
No dobra ja też zrobie prolog
![]() Rose wychodzi ze szpitala.Gdy wraca do domu okazuje sie że jej matka mówi że ten dzień właśnie nadszedł! ![]() |
![]() |
#163 |
Guest
|
![]()
Cornelia ja już sie nie moge doczekać Twojego fotostory,dlaczego karzesz nam tak długo czekać...
![]() |
![]() |
#164 |
Guest
|
![]()
Chciałem pwoiedziec że prace nad moim starym fotostory zostały wznowione poniewaz niektórzy użytkownicy z tego forum mnie nakłonili (nie będe wymieniał)
Fajna tu miały byc fotostory albo zapowiedzi lepiej skasuj posta |
![]() |
#165 |
Guest
|
![]()
Uwaga!
Prace nad Piano i M.A.T.R.I.X. zostały bezpowrotnie przerwane z powodu rozwalenia simsów więc mam do oddania te tematy oraz kilka innych!!! Oczywiście bezpłątnie!!! Proszę na PM!!! |
![]() |
#166 |
Guest
|
![]()
"Nigdy nie wiesz co się stanie jutro" (Przed przeczytaniem KONIECZNIE przeczytajcie prolog, który zamieściłam wcześniej, bo inaczej nie będziecie wiedzieli o co chodzi...)
1995r. ![]() Hej! nazywam się Kalina Kierasińska, mieszkam sobie w małym domku ![]() Pewnego razu znalazłam małego, słodkiego kotka, który był bezpański ![]() Widać, że był zmęczony i głodny, więc wzięłam go do domu. Nazwałam go Neron. ![]() Tego samego dnia umówiłyśmy się z moją przyjaciółką, Amelią, u mnie i gadałyśmy całą noc, chociaż o 4 poszłyśmy spać... Jednak ktoś nie spał... ![]() Nazajutrz gdy się obudziłam, straszliwie krzyknęłam- Amelia nie żyje!!! Na szczęście policja uwierzyła w moją niewinność, ale przecież straciłam najlepszą przyjaciółkę!!!!! 2 lata później ![]() Umówiłam się dzisiaj na mieście z moim narzeczonym- Wiktorem Bednarskim na mieście, już nie mogę się doczekać ślubu...Neronek bardzo go lubi... ![]() Następnego dnia, zaraz po pysznym śniadanku zabrałam się za poranną gazetę... rozrywka...biznes...sport...ostatnie wiadomości- o to poczytam "Dnia 15.04.1997r. zginął w niewyjaśnionych okolicznościach Wiktor Bednarski, pracownik radia SIMprezka, w SimCity. Inspektor Wojciech Malicki mówi-" Podejrzewamy, że pan Bednarski mógł być, zamieszany w sprawę gangu narkotykowego używającego kryptonimu 'Kobra', być może chciał ich ujawnić przed policją lecz nie zdążył; mógł też zostać pomylony przez kogoś, chociaż dziwne ślady na szyi, jakby kociego pazura, to jedyna rana jaką ma; na pewno nie został uduszony, już to sprawdzono, lecz do końca nie jesteśmy pewni"- Tak więc policja nie uznała jeszcze przyczyn śmierci pana Bednarskiego." Kiedy to przeczytałam, nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić, miałam ochotę się zabić, 2 lata temu Amelia, teraz Wiktor... tego już za wiele... ![]() Poszłam spać, miałam tego wszystkiego dość... ![]() -Kochanie, to kiedy idziemy do Alicji i Janusza?? -Poczekaj chwilę, wiadomości posłuchajmy... "Dzisiejszej nocy w niewyjaśnionych okolicznościach, zginęła 24-letnia Kalina Kierasińska, była dla wszystkich..............." -Słyszałeś?? Znowu kogoś zamordowali... ![]() Rodzina i przyjaciele przyszli na grób Kaliny... Wszyscy ją opłakiwali rok później, 1998 październik -Ojej, jaki biedny przemarznięty, biały kotek... Muszę go przygarnąć... KONIEC |
![]() |
#167 |
Guest
|
![]()
Moze teraz ja nie mam zdjęć do tego ale Na początku poradze sobie bez.
Zapowiedż!! Zyła sobie w MiasteczkuSims dziewczyna miała duzy ponury dom ,kazdy omijał go z daleka.Mieszkała tam sama w mrocznym domu,bo jej ojciec ,który był właścicielem tego domu zmarł.Podobno w jego domu ,który odziedziczyła jego córka ,nasza bohaterka wciąz leży jego ciało. Alicja mieszkała sama w domku ze swoja siostrą ,która wyszła za mąż wiec została sama z dwoma pieskami .Alicja pracowała jako stroicielka fortepianów. Ale wrócmy do mrocznego domu gdzie mieszkała Olga dziwaczna sasiadka Alicjii I od tego sie wszystko zaczeło. Zapraszam na fostory by Dona EDIT Jeśli to ma być krótki horror.....w stylu 3 odcinków to nie będe mogła wytrzymać ,bo to fostory jest bardzo ciekawe. A nie długo moje fostory "Wehikuł czasu rok1989.- 2004." |
![]() |
#168 |
Guest
|
![]()
Zapowiedź
Moje fotostory bedzie o psie-raczej suczce zwanej Molly.Mieszka ona wraz ze swoją rodziną w wielkiej willi..nagle wszystko zaczyna sie walić... Nom...mysle ze tyle starczy ;] |
![]() |
#169 |
Guest
|
![]()
Moje "wehikuł czasu" w Poniedziałek 28.06.04rok.
|
![]() |
#170 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
<!--QuoteBegin-Agita@ Kama, jak ja chcę wkleić sobie jakieś zdjątko pokazuje mi się ten sam komunikat! [/quote] <!--QuoteBegin-oleczka mam bardzzo duzy klopot z wklejaniem zdjec niechca mi sie wcale wklejac :/ [/quote] Dynamiczne strony w tagach... ![]() ![]() Co do problemów z umieszczaniem zdjęć to zamieszczałam linki do pomocy na wcześniejszych stronach ![]() Jeszcze raz tłumaczę, że w tym temacie chodzi o to, żeby umieszczać tu posty z fotostory: obrazki+ text opowieści (ewentualnie zapowiedzi fotostorów). Jeśli umieszczacie fotostory, nikt wam nie zabrania dodać jakiś komentarz na temat poprzednich opowieści ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|