![]() |
#1701 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1702 |
Guest
|
![]()
Nie o to mi chodziło, bo ja w ogóle nie mogę pobrać tego miasta, ale pobrałam z mod the sims 3 więc jak na razie chodzi =D
|
![]() |
![]() |
#1703 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1704 |
Guest
|
![]()
jezeli wykupimy jakas parcele(np. ksiegarnia) jaka nie wspolnik tylko caly majatek to pozniej mamy opcje "zwolnij sima" na czym to polega? ne chce tego uzywac jezeli nie wiem o co w tym chodzi
|
![]() |
![]() |
#1705 |
Guest
|
![]()
Możesz wejść w opcje i wyłączyć starzenie sie wtedy twoja simka już sie nie zestarzeje ani o 1 dzień
|
![]() |
![]() |
#1706 |
|
![]()
A ta kaczka wodna coś robi? Czy można ją sobie postawić koło umywalki dla ozdoby?
I tak przy okazji: jak zrobić kąpiel z bąbelkami?! Jeden mądrala miał takie pragnienie. Ok, kupiłam ten zielonkawy płyn w sklepie (specjalnie jechał w środku nocy :/ ) i nic ![]() ![]()
![]() |
#1707 | |
|
![]() Cytat:
Kaczuszka, postawiona na wannie, dodaje + do nastroju? po kąpieli.
![]() |
![]() |
![]() |
#1708 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich ja mam takie pytanie. Mam 10 w Gotowaniu, wykupiłem wszystkie przepisy, a mimo to nie mogę przyrzadzic niektorych potraw takich jak ciasto cytrynowe czy indyk faszerowany. Ktos ma odpowiedz na to?
|
![]() |
![]() |
#1709 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mam pytanko odnośnie nagród za punkty szczęścia życiowego. Czy można jakoś pozbyć się tych nagród, np. pomocnika kolekcjonera, czy stalowego pęcherza ?
Po drugie, moja Simka zdobyła ileś tam przyjaciół i pojawił się komunikat, że zdobyła coś tam osobowości nie pamiętam dokładnie i, że mam zobaczyć jaka jest nagroda w dzienniku umiejętności. Spojrzałam do charyzmy, ale nic tam nie widzę... tylko wyuczone cechy 2 nie wiem o co w tym chodzi, więc proszę o wyjaśnienie. Pozdrawiam. ![]() Jeszcze pytanko odnośnie poznawania cech przyjaciół, otóż udało mi się poznać tylko jedną cechę, klikam na przemian na różne kategorie interakcji i nic nowego się nie pojawia.... Co powinnam robić ?
Nie oceniaj mnie ani dobrze ani źle. Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 13.07.2009 - 16:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1710 |
Guest
|
![]()
co gra rozumie przez "trudne dziecinstwo"? ;o
mam rodzinke w ktorej byla dwojka malych dzieci. mieli dobre kontakty z rodzicami, duzo zabawek, umieli chodzic i mowic... matka czytala z nimi te ksiazki dla dzieci itd a mimo to gra uznala, ze mieli trudne dziecinstwo i przydzielila im negatywne cechy chce wiedziec na przyszlosc co trzeba robic, zeby przy zamianie malego dziecka w dziecko mozna bylo wybrac ceche? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|