Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11.07.2009, 11:24   #1701
Levkoni

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał Zebra Zobacz post
Theground, dziękuje bardzo =)
Jednak pojawił się następny problem otóż przeczytałam parę interesujących wypowiedzi o riverview (nie wiem czy dobrze napisałam) Wczoraj chcąc ściągnąć sobie nowe miasto weszłam do store do zakładki miasta naciskam dodaj do gry i nic! Mam więc pytanie czy po kliknięciu miasto mam już w grze? Gdy włączam grę w zakładce POBRANE nie mam tego miasta.
Nie bardzo zrozumiałem, ale tak: trzeba pobrać miasto, potem ten plik wsadzić do folderu Downloads w folderze na dysku C => Electronic Arts => The Sims 3 => Downloads. Potem uruchamiasz TS3 i tam w pobrane czy jakoś tak już nie chce mi się sprawdzać klikasz i potem klikasz na miasto i dajesz "instaluj". No i powinno być w grze.
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.07.2009, 14:35   #1702
Zebra
Guest

Nie o to mi chodziło, bo ja w ogóle nie mogę pobrać tego miasta, ale pobrałam z mod the sims 3 więc jak na razie chodzi =D
  Odpowiedź z Cytatem
stare 11.07.2009, 16:37   #1703
Mamełe

Cytat:
Napisał Zebra Zobacz post
Nie o to mi chodziło, bo ja w ogóle nie mogę pobrać tego miasta, ale pobrałam z mod the sims 3 więc jak na razie chodzi =D
Sprawdź na innej przegladarce.
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.07.2009, 18:32   #1704
qwerty12345
Guest

jezeli wykupimy jakas parcele(np. ksiegarnia) jaka nie wspolnik tylko caly majatek to pozniej mamy opcje "zwolnij sima" na czym to polega? ne chce tego uzywac jezeli nie wiem o co w tym chodzi
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.07.2009, 00:38   #1705
ola26
Guest

Grin Odp: Pytania i odpowiedzi

Możesz wejść w opcje i wyłączyć starzenie sie wtedy twoja simka już sie nie zestarzeje ani o 1 dzień
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.07.2009, 09:41   #1706
rocktechnika

Post Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał qwerty12345 Zobacz post
w tej skrzyni mozna znalezc tez kaczke wodna
A ta kaczka wodna coś robi? Czy można ją sobie postawić koło umywalki dla ozdoby?
I tak przy okazji: jak zrobić kąpiel z bąbelkami?! Jeden mądrala miał takie pragnienie. Ok, kupiłam ten zielonkawy płyn w sklepie (specjalnie jechał w środku nocy :/ ) i nic Próbowałam klikać w wyposażeniu, potem wyjęłam z wyposażenia i klikałam, działanie na wannie też nic nie dało Więc jak to zrobić?!
stare 13.07.2009, 09:51   #1707
lay

Cytat:
Napisał rocktechnika Zobacz post
A ta kaczka wodna coś robi? Czy można ją sobie postawić koło umywalki dla ozdoby?
I tak przy okazji: jak zrobić kąpiel z bąbelkami?! Jeden mądrala miał takie pragnienie. Ok, kupiłam ten zielonkawy płyn w sklepie (specjalnie jechał w środku nocy :/ ) i nic Próbowałam klikać w wyposażeniu, potem wyjęłam z wyposażenia i klikałam, działanie na wannie też nic nie dało Więc jak to zrobić?!
Płyn musi stać na wannie.

Kaczuszka, postawiona na wannie, dodaje + do nastroju? po kąpieli.
stare 13.07.2009, 14:48   #1708
Sebek
Guest

Witam wszystkich ja mam takie pytanie. Mam 10 w Gotowaniu, wykupiłem wszystkie przepisy, a mimo to nie mogę przyrzadzic niektorych potraw takich jak ciasto cytrynowe czy indyk faszerowany. Ktos ma odpowiedz na to?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.07.2009, 15:49   #1709
agnieszka130187

Reputacja: 11

Mam pytanko odnośnie nagród za punkty szczęścia życiowego. Czy można jakoś pozbyć się tych nagród, np. pomocnika kolekcjonera, czy stalowego pęcherza ?

Po drugie, moja Simka zdobyła ileś tam przyjaciół i pojawił się komunikat, że zdobyła coś tam osobowości nie pamiętam dokładnie i, że mam zobaczyć jaka jest nagroda w dzienniku umiejętności. Spojrzałam do charyzmy, ale nic tam nie widzę... tylko wyuczone cechy 2 nie wiem o co w tym chodzi, więc proszę o wyjaśnienie. Pozdrawiam.

Jeszcze pytanko odnośnie poznawania cech przyjaciół, otóż udało mi się poznać tylko jedną cechę, klikam na przemian na różne kategorie interakcji i nic nowego się nie pojawia.... Co powinnam robić ?

Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 13.07.2009 - 16:19
agnieszka130187 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13.07.2009, 16:21   #1710
Ellie
Guest

co gra rozumie przez "trudne dziecinstwo"? ;o
mam rodzinke w ktorej byla dwojka malych dzieci. mieli dobre kontakty z rodzicami, duzo zabawek, umieli chodzic i mowic... matka czytala z nimi te ksiazki dla dzieci itd

a mimo to gra uznala, ze mieli trudne dziecinstwo i przydzielila im negatywne cechy
chce wiedziec na przyszlosc co trzeba robic, zeby przy zamianie malego dziecka w dziecko mozna bylo wybrac ceche?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania