![]() |
#1701 |
Reputacja: 11
|
![]()
Doszłam do wniosku, że muszę zrobić reinstalkę. Na początek zainstalowałam jedynie podstawę, Skok w Przyszłość (bo walnęłam od razu aktualizację 1.67) i oczywiście Pokolenia żeby sprawdzić tę interakcję z czytaniem małym dzieciom. Dalej mam tego buga
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1702 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli odinstalowywałaś przez dodaj/usuń programy, to on w przypadku simsów usuwa klucze z rejestru i nie trzeba nic ręcznie czyścić.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#1703 |
|
![]()
Odinstalowałam przez dodaj/usuń programy i zainstalowałam ponownie ale nie rozwiązało to mojego problemu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1704 |
|
![]()
KarolinaJ, a może to wina karty graficznej? Może masz stare sterowniki do niej albo zbyt nowe (czasami zmiana na starsze pomaga).
Ostatnio edytowane przez Searle : 13.02.2014 - 07:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1705 | |
|
![]() Cytat:
Ogólnie nie powiedziałabym, że "Dodaj/usuń programy" czyści wszystkie klucze - ostatnio skorzystałam z tej jubileuszowej promocji i kupiłam sobie przez Origin podstawkę Simsów + dodatki, po czym część z nich mogłam zainstalować, a przy części wyskakiwał błąd pliku code.exe i uninst.exe, co przerywało instalację. Myślałam, że się popłaczę ze złości, bo kupę kasy mimo wszystko wydałam, a nie miałam jak grać. Cały Internet przekopałam, opis błędu zdarzał się często, rozwiązań zero. W końcu pomogli mi na amerykańskim supporcie EA - rozwiązaniem była kompletna (naprawdę gruntowna) czystka Simsów z komputera, nie mogło nic zostać. Też usuwałam najpierw przez Dodaj/usuń programy, ale wierzcie mi, jak potem dodatkowo odpaliłam CCleaner, to znalazł jeszcze masę kluczy rejestru do usunięcia. ![]()
Ostatnio edytowane przez Izzie : 13.02.2014 - 14:13 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1706 |
|
![]()
Dziękuję Wam za odpowiedzi. Pobrałam najnowsze sterowniki do karty graficznej. Pobrałam CCleaner. Odinstalowałam simsy. Włączyłam CCleaner i wyczyściłam przy jego użyciu rejestr. Pobrałam też Total Uninstall 6 i też sprawdziłam czy on czegoś nie wykryje - nie wykrył, myślałam, że wszystko więc już usunęłam.
Zainstalowałam simsy. Włączyłam i... bug. Odkryłam coś jeszcze - kiedy ta interakcja (zbugowana całkowicie) dobiega końca, książeczka którą czytał dorosły Sim znika z jego wyposażenia. Zastanawiam się co teraz... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1707 |
|
![]()
KarolinaJ - niestety nie mam już pomysłów. Może nie ma na to rady. Ja np. nie mogłam nurkować i też nie znalazłam na to sposobu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1708 |
|
![]()
Cześć wszystkim. Mam problem, ponieważ wczoraj za pomocą launchera The Sims 3 pobrałem najnowszą aktualizację, czyli 1.67. Jak to bywa, niekiedy trzeba zrobić reinstall gry. Więc gdzie znajdę tego patcha? W jakim folderze?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1709 |
|
![]()
Rampattiek753 z tego co wiem, to jeśli gra aktualizuje się przez launchera, to nie zapisuje instalatora. Jeśli chcesz mieć instalator aktualizacji, to możesz ściagnąć superpatcha z tej strony: http://simsvip.com/category/patches/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1710 |
|
![]()
Piszę, ponieważ doszłam do tego, że bug który wcześniej opisywałam pojawił się wraz z aktualizacją 1.63.5. Odinstalowałam wszystko i zaktualizowałam do 1.57 wtedy bug nie wystąpił. Mało to pocieszające bo jak w takim razie mam zainstalować Skok w Przyszłość skoro to aktualizacja wywołała u mnie ten błąd...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|