![]() |
#1741 |
Reputacja: 39
|
![]()
Obawiam się, że jednak nie, bo ja po przeistalowaniu podstawy zainstalowałam superpatcha, a po doinstalowanou dodatków i tak musiałam instalować do nich aktualizacje. Chyba, że po aktualizacjach z lauchera jest inaczej.
|
![]() |
#1742 |
Reputacja: 12
|
![]()
A ja mam problem taki, że o godzinie 18:00(simowego czasu, oczywiście) gra się zawiesza i nie da się nic zrobić. Kryształek się kręci, słychać dźwięki otoczenia, aczkolwiek nic się nie da zrobić. Od razu mówię, że nie ściągałam nic nowego, a rodzinką gram od jakiegoś czasu. Wrzuciłam tylko do gry znów Oazę Szczęścia i Aurora Skies, które wcześniej miałam i nie stanowiły żadnego problemu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1743 |
|
![]()
A masz może Overwatcha?
![]() |
#1744 |
Reputacja: 14
|
![]()
Czy jak chce udostępnić simkę, to czy spakuje się ona ze wszystkimi CC, czy też
ściągający musi wcześniej pobrać te CC, żeby pokazały się w grze?
![]() |
#1745 |
|
![]()
Jak wyeksprtujesz ją jako sims3pack, to tak, przynakmniej jak kiedyś ściągałam simów z gw, to wszystko mi się ściągało.
![]() |
#1746 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1747 |
Reputacja: 11
|
![]()
Chcę zrobić piwnicę w zbudowanym już trzypiętrowym domu (bez fundamentów), w którym mam trzy zestawy spiralnych schodów w tym samym miejscu, i nie wiem czemu nie mogę umieścić tych samych schodów w tym samym miejscu w piwnicy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1748 |
Reputacja: 11
|
![]()
Witam, mam małe pytanie - jak zmienić ustawienia grafiki (w ustawieniach TS3) aby pokrycia terenu były bardziej wyraźne nawet w dalszej odległości?
Zainstalowałam sobie dziś od nowa Trójkę i nie pamiętam jak to wcześniej ustawiałam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1749 |
Reputacja: 10
|
![]()
W CASie przy tworzeniu poszczególnych zestawów ubrań można najwięcej stworzyć 3 zestawy. Jest jakiś kod czy mod by było ich więcej?
Nie mogę usunąć szafki kuchennej. Pojawia się komunikat: "Nie można usunąć obiektu zawartego w innym". MoveObcejts on i młotek nie działają. Nie mogę przenieść jej do wyposażenia rodziny. Szafka nie jest używana - przeniosłam ją w inne miejsce. Nic na niej nie stoi. Sorry, za kolejny post (potem je połaczę). Ostatnio edytowane przez Charionette : 03.05.2014 - 10:53 Powód: :) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1750 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Jeśli masz NRassa to może spróbuj wykonać reset parceli. Powinno załatwić sprawę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|