Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.07.2009, 18:47   #1771
szparaag
Guest

Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

nie wiem czy było już takie pytanie

mój sim osiągnął szczyt kariery przestępcy i jest cesarzem zła i nie wiem dlaczego ale wydziela czerwoną poświatę, mam na myśli, że bije od niego czerwone światło i mnie to powoli zaczyna wkurzać. wydaje mi się, że chyba przez tą karierę tak ma, bo co innego mogłoby być tego przyczyną ?

i jeszcze jedno
ciągle w nastrójniku wyświetla się zniesmaczenie jedzeniem nie chce się wykasowaćććććććććććć może macie jakiś sposób, żeby o zlikwidować? bo to ciąglę się wyświetla, mimo że czas tego już dawno minął :/
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.07.2009, 18:58   #1772
Levkoni

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał szparaag Zobacz post
nie wiem czy było już takie pytanie

mój sim osiągnął szczyt kariery przestępcy i jest cesarzem zła i nie wiem dlaczego ale wydziela czerwoną poświatę, mam na myśli, że bije od niego czerwone światło i mnie to powoli zaczyna wkurzać. wydaje mi się, że chyba przez tą karierę tak ma, bo co innego mogłoby być tego przyczyną ?

i jeszcze jedno
ciągle w nastrójniku wyświetla się zniesmaczenie jedzeniem nie chce się wykasowaćććććććććććć może macie jakiś sposób, żeby o zlikwidować? bo to ciąglę się wyświetla, mimo że czas tego już dawno minął :/
Tak, poświata jest przez karierę. Zniesmaczenie jedzeniem? A może raczej otoczeniem, bo brudno jest i dal tego, wtedy natrójnik cały czas się trzyma.
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.07.2009, 19:26   #1773
agnieszka130187

Reputacja: 11

To co z tymi roślinkami ? Nikt nie zbiera nasion i nie hoduje roślin ? Mój Sim chce drzewko pieniężne wyhodować.. ale znajduje tylko te trzy nasiona, jedno to chyba czosnek... drugie płonąca roślina...
stare 17.07.2009, 19:35   #1774
Kurczaczek
Guest

ja drzewko na simolnasy (jak to sie pisze xd nie wiem dokladnie) znalazłem na cmentarzu w sunset valley tam jest tez bardzo duzo kamieni na cmentarzu tam prawie co 2-3 noc znajduje przynajmniej 3 te no...... takie niebieskie...... plutony chyba nie pamietam :/ a drzewka pienieznego szukaj od strony ulicy po lewej stronie jak jest: wejscie to po lewej stronie pod krzaczkiem jest taki niby-kamien takie male cacko i to wlasnie powinno byc to nasionko.... przynajmniej moj sims tak znalazl

edycja: a zapomnialem napisac ze co 2-3 SIMSOWA noc xd
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.07.2009, 19:48   #1775
Mamełe

Cytat:
Napisał agnieszka130187 Zobacz post
To co z tymi roślinkami ? Nikt nie zbiera nasion i nie hoduje roślin ? Mój Sim chce drzewko pieniężne wyhodować.. ale znajduje tylko te trzy nasiona, jedno to chyba czosnek... drugie płonąca roślina...
Pod jednym rodzajem - nasiono specjalne - moze ukrywać sie kilka rodzajów roślin, drzewko pienieżne, płonacy owoc, roslina kwiatu śmierci albo owoc zycia. Po prostu sadź te nasiona specjalne, to z któregos na pewno w końcu wyrośnie to drzewko pieniężne
Mamełe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.07.2009, 19:58   #1776
Katka_Psychopatka
Guest

Cytat:
Napisał Katka_Psychopatka Zobacz post
Słuchajcie, zrobiłam mojej simce blond pasemka na ciemnych włosach. W tym czasie zaszła w ciążę i urodziła dwie dziewczynki, które "odziedziczyły" po niej te blond pasemka...Trochę to bez sensu. To jakiś bug, czy tak ma być?
Ponawiam moje pytanie. Nie na tym polega dziedziczenie. Mam nadzieję, że to po prostu jakiś bug. Czy tak ma być?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.07.2009, 20:09   #1777
ddo bwayo

No chyba tak powinno być, pasemka mogą być naturalne i nienaturalne w końcu a twórcy zrobili chyba naturalne które można dziedziczyć.
stare 17.07.2009, 20:58   #1778
claudia_o
Guest

Cytat:
Napisał szparaag Zobacz post

a moze w wyposażeniu sima jest zepsute jedzenie?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.07.2009, 23:14   #1779
Malfurion

Reputacja: 19

Potrzebuje pomocy.... a wiec tak kiedy wchodze do zakladki z posiadanymi przedmiotami ( nie w trybie budowanie) normalnie widze rozne przedmioty, natmiast kiedy pojade do ksiegarni po nowa ksiazke czy przepis pojawia mi sie "licznik" i jak kupie nowa to zwieksza sie on. Niewiem jak to wytlumaczyc ale wkazdym badz razie nie jestem w stanie odzyskac tych ksiazek bo poprostu niema zadnej interakcji z tym licznikiem. Postaram zamiescic screena jezeli nie zrozumiecie
Malfurion jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.07.2009, 06:29   #1780
Chantelle

No dobra,ściągnęłam ten program Monkey Install Helper i wypakowałam go na pulpicie.Wszystkie pliki package zamieniły mi się w małpki.To klikam na jeden z nich na Install to Sims3 i pokazuje się komunikat: Could not find a valid directory to install to!I nie wypakowuje się .
Chantelle jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości)

Zasady Postowania