![]() |
#1771 |
Guest
|
![]()
nie wiem czy było już takie pytanie
mój sim osiągnął szczyt kariery przestępcy i jest cesarzem zła i nie wiem dlaczego ale wydziela czerwoną poświatę, mam na myśli, że bije od niego czerwone światło i mnie to powoli zaczyna wkurzać. wydaje mi się, że chyba przez tą karierę tak ma, bo co innego mogłoby być tego przyczyną ? i jeszcze jedno ciągle w nastrójniku wyświetla się zniesmaczenie jedzeniem nie chce się wykasowaćććććććććććć może macie jakiś sposób, żeby o zlikwidować? bo to ciąglę się wyświetla, mimo że czas tego już dawno minął :/ |
![]() |
|
![]() |
#1772 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1773 |
Reputacja: 11
|
![]()
To co z tymi roślinkami ? Nikt nie zbiera nasion i nie hoduje roślin ? Mój Sim chce drzewko pieniężne wyhodować.. ale znajduje tylko te trzy nasiona, jedno to chyba czosnek... drugie płonąca roślina...
![]() |
#1774 |
Guest
|
![]()
ja drzewko na simolnasy (jak to sie pisze xd nie wiem dokladnie) znalazłem na cmentarzu w sunset valley tam jest tez bardzo duzo kamieni na cmentarzu tam prawie co 2-3 noc znajduje przynajmniej 3 te no...... takie niebieskie...... plutony chyba nie pamietam :/ a drzewka pienieznego szukaj od strony ulicy po lewej stronie jak jest: wejscie to po lewej stronie pod krzaczkiem jest taki niby-kamien takie male cacko i to wlasnie powinno byc to nasionko.... przynajmniej moj sims tak znalazl
![]() edycja: a zapomnialem napisac ze co 2-3 SIMSOWA noc xd |
![]() |
![]() |
#1775 |
|
![]()
Pod jednym rodzajem - nasiono specjalne - moze ukrywać sie kilka rodzajów roślin, drzewko pienieżne, płonacy owoc, roslina kwiatu śmierci albo owoc zycia. Po prostu sadź te nasiona specjalne, to z któregos na pewno w końcu wyrośnie to drzewko pieniężne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1776 |
Guest
|
![]()
Ponawiam moje pytanie. Nie na tym polega dziedziczenie. Mam nadzieję, że to po prostu jakiś bug. Czy tak ma być?
|
![]() |
![]() |
#1777 |
|
![]()
No chyba tak powinno być, pasemka mogą być naturalne i nienaturalne w końcu a twórcy zrobili chyba naturalne które można dziedziczyć.
![]() |
#1778 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1779 |
Reputacja: 19
|
![]()
Potrzebuje pomocy.... a wiec tak kiedy wchodze do zakladki z posiadanymi przedmiotami ( nie w trybie budowanie) normalnie widze rozne przedmioty, natmiast kiedy pojade do ksiegarni po nowa ksiazke czy przepis pojawia mi sie "licznik" i jak kupie nowa to zwieksza sie on. Niewiem jak to wytlumaczyc ale wkazdym badz razie nie jestem w stanie odzyskac tych ksiazek bo poprostu niema zadnej interakcji z tym licznikiem. Postaram zamiescic screena jezeli nie zrozumiecie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1780 |
|
![]()
No dobra,ściągnęłam ten program Monkey Install Helper i wypakowałam go na pulpicie.Wszystkie pliki package zamieniły mi się w małpki.To klikam na jeden z nich na Install to Sims3 i pokazuje się komunikat: Could not find a valid directory to install to!I nie wypakowuje się
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|