![]() |
#171 |
Reputacja: 10
|
![]()
Vincent z córcią
![]() ![]() ![]() Edit: Mała Lamia ![]() Młodszy brat Lamii, Constantin... tutaj już troche większy. ![]() Razem ![]() I z ojcem ![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Vipera : 05.07.2010 - 20:03 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#172 |
Guest
|
![]()
Nie obrazicie się jak wkleję tutaj też nastolatki?
![]() ![]() Andrzej na górze a tu Zuza z mamą są to bliźniaki ![]() Tomek i Maksymilian nie są z tej samej ciąży ![]() Ewelinka dorasta ![]() ![]() Urodziny Ewelinki |
![]() |
![]() |
#173 |
Guest
|
![]()
no, to moja kolej
![]() Urodziny Inki Latte: ![]() Pierwsze bliźniaczki Pheobe i Clarka Latte: Vicky i Christina ![]() Już starsze: ![]() ![]() Urodziny Vicky (Christina zniknęła w niewyjaśnionych okolicznościach. Wyłączyłam grę, włączyłam, a jej nie ma ![]() ![]() ![]() Urodziny kolejnego synka, Tobbiego: ![]() Pheobe z Tobby'm albo Robby'm, nie wiem który, są jak bliźniaki ; ) (Robby urodził się później) ![]() Siorka, Vicky, z Tobbym albo Robbym, ale stawiam na Tobbiego ; ) ![]() Pheobe z Robbym: ![]() I Tobby z Robbym: ![]() Tobby i Robby już jako nastolatkowie (Tobby po prawej, Robby po lewej) ![]() I kolejne bliźniaczki, Christina (imię nadane po jednej z pierwszych bliźniaczek która zniknęła w niewyjaśnionych okolicznościach ; )) i Viktoria ![]() nieźle mi dały w kość, przyznam sie że troche za dużo razy używałam edytora nastroju przy nich : P Viktoria siorbie z butelki, Christina zasypia i ojciec ![]() Viktoria z mamuśką ![]() Siorki sie hugają : ) ![]() A tu Viktoria z Tobbym ![]() Urodziny bliźniaczek, na rękach Christina a w brzuszku mamuśki kolejne bliźniaki : > Swoją drogą, z tyłu jest Fabian, już dorosły, żonaty z Kyoko Tenshi o której może później ; ) ![]() a tu pielgrzymka, Robby, Viktoria i Christina, idą zmienić ciuchy : P ![]() Kolejne bliźniaki, Amanda i Jakob Urodziny ![]() ![]() ![]() Mamka z Amandą ![]() Jakob: ![]() i razem: ![]() ![]() ![]() Potem dodam zdjęcia bliźniaków jak dorośli i drugą rodzinę. a, i taki bonus: ![]() Fabian ze swoją dzieczyną a już żoną - Kyoko. |
![]() |
![]() |
#174 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Z dedykacją dla Luci =)
Mateusz Tischner ![]() ![]() Rudolf Wintowicz ![]() ![]() ![]() ![]() Romek i Sara Oliszek ![]() ![]() ![]() [ ![]() ![]() Sandra Fraszkiewicz (obecnie dorosła, mama dwójki dzieci ![]() ![]() Wiktor i Oskar Graczyk ![]() ![]() ![]() Ola Kucharczyk (ciocia panów wyżej ![]() ![]() ![]() ![]() Wiera Minkowa (obecnie mistrzyni złoczyńców ![]() ![]() ![]() Natan i Samanta Iworscy (Natan jest wujkiem Sam) ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 25.02.2012 - 12:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Guest
|
![]()
Liv, skąd masz te boskie okularki Sylwii?
Dominika Iwaniak (maxisowe otoczenia zmuszają do polskich nazwisk ^^') U tatusia: ![]() Uczymy się mówić: ![]() ![]() Niebo -.-' ![]() Tutaj starsza: ![]() ![]() ![]() A tutaj oczekiwanie na siostrzyczkę lub braciszka ^^ ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Guest
|
![]()
Kelly Terrano (córka Stella Terrano). Aktualnie Stella jest moją ulubioną studentką. Córkę ma ze swoim aktualnym narzeczonym, Bogumiłem (student, ten z lamą na ubraniach). Stella zmieniła zmieniła kierunek i studiuje ekonomię. Teraz jest na drugim roku, o ile się nie mylę, drugi semestr. Aktualnie jest na wakacjach
![]() Wyjeżdża na wakacje ![]() Tutaj na bali wodnej z mamą, w Trzech Jeziorach A tutaj je pizze ![]() Edit: Kolejne dzieci Stelli, tutaj adoptowana Betty: I jej trojaczki, Jason, Jared i Justin Ostatnio edytowane przez bubel-96 : 31.08.2010 - 23:08 |
![]() |
![]() |
#177 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Z Cassie jestem wprost dumna, mały goth, jeszcze nieujawniony ![]()
![]() |
![]() |
#178 |
|
![]()
@up: śliczna ta Twoja Cassie ^^
UWAGA, UWAGA!
![]() Marco jako tatuś! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przewija córeczkę ![]() [IMG]http://i54.************/1zpiq21.jpg[/IMG] A tu bawi się z synkiem ![]() [IMG]http://i52.************/2142srm.jpg[/IMG] [IMG]http://i52.************/148qkna.jpg[/IMG]
![]() |
![]() |
#179 |
|
![]()
Lusia:
![]() ![]() (taka ze mnie matka, że już ją opieka społeczna zabrała xd nie żebym ją głodziła, matka jej zmarła!)
![]() |
![]() |
#180 |
Reputacja: 26
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|