|
|
#171 |
|
Guest
|
Medishon to nie są wszystkie
jak masz gwiazdę to jest jeszcze jeden - w kształcie gwiazdki - i zgadnijcie co robi? dodaje simowi 4,5 gwiazdki sławy czyli jak masz 2 to stajesz się 6 gwiazdkową gwiazdą oooch ale tych gwiazdek tutaj a deszcz bogactw to deszcz bogactw :lol: lecą pieniążki z nieba ![]() osobiście najbardziej przydaje mi się wyjście ze skóry, lubię też piękną lub bestie - z tym że tych pięknych do wyboru to za dużo tam nie ma <_< :lol: |
|
|
|
|
#172 |
|
Guest
|
Gdzie mogę znaleźć tajne składniki takie jak jabłko ??
|
|
|
#173 | |
|
Guest
|
Cytat:
<_< |
|
|
|
#174 | |
|
Guest
|
Cytat:
|
|
|
|
#175 |
|
Guest
|
Medishon giteS-majonez
![]() Poza tym z tym jabłkiem i innymi nie można nic zrobić... |
|
|
#176 | |
|
Guest
|
Cytat:
a na tej stronce gdzie mam wcisnac |
|
|
|
#177 |
|
Guest
|
Więc jeżeli chodzi o tajemne czary to przeciez tajemnymi czarami są wszystkie czary których jeszcze nie odkryliśmy(czyli w ksiązce są podane składniki, a jakie to zaklęcie nie wiemy czyli to tajemne zaklęcie)A jabłko ono się nie nadaje do niczego gdyż jest potrzebne Wampirzycy Wiki a gdy jej je damy to da nam w zamian jakiś rzadszy składnik(Lodowe Szkło lub Rzęsy Czarodzieja)
|
|
|
#178 |
|
Guest
|
Witamy na forum !!
To już jest dość stary temat....W innych było to już powtarzane po kilkanaście tysięcy razy.To akurat nie są "tajemnicze czary",niby po paruset dniach,jak odkryjeszcz wszystkie to pojawają się nowę.Kiedyś w to wierzyłam...ale teraz to już mi się odechciało wierzyć.
|
|
|
#179 |
|
Guest
|
ja nigdy nie zdobyłam złotego jablka
a moja koleżanka miała ich pełno dlaczego?? |
|
|
#180 | |