|
|
Zobacz wyniki ankiety: Co sądzisz o tym FS ? | |||
super Fs- ocena 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
81 | 60.00% |
dość fajne FS- ocena 4 |
27 | 20.00% |
takie sobie Fs- ocena 3 |
13 | 9.63% |
nie zbyt udane FS- 2 |
5 | 3.70% |
okropne FS- 1 |
9 | 6.67% |
Głosujących: 135. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#172 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich!
Poniewaz nasze forum no powoli umiera, przenoszę się na inne forum. Tam tez znajdziecie moje FS i tam zakończe to FS(jest już tam jeden odcinek którego na tym forum nie ma) Kliknijcie na moją sygne a przeniesie was do MGNK na tamty forum. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#173 |
Guest
|
![]()
Nieee, błagam, nie przenoś się na inne forum. Nawet nie wiem, gdzie tam znaleźć jakiekolwiek fotostory, a zakończenie Twojego muszę koniecznie znać. Ja to mam pecha. Już kilka fotostory, które lubię zostały przeniesione :1smutny: Dodam jeszcze, że gdy czytałam to fotostory pierwszy raz, doczytałam tylko do momentu, kiedy porwali Cedriga, a później pomyślałam ,,Pewnie będzie to zwykły komiks o kobiecie, która chce uwolnić swojego męża''. Jak bardzo się myliłam. Twój komiks jest świetny. Daję mu ocenę 10000000/10.
Ps. Obojętnie, gdzie dokończysz to fotostory, ja jeszcze wiele razy je przeczytam ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Guest
|
![]()
Ale, w którym miejscu jest jego fotostory?
|
![]() |
![]() |
#176 |
Guest
|
![]()
W dziale fotostory :con:
|
![]() |
![]() |
#177 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dodam jeszcze, że w dziale fotostory jest dział na komiksy.
![]() A dzial Fotostory jest widoczny dopiero po zalogowaniu się. I Toxic dokóczył już na tamtym forum swój komiks tzn. dodał jakiś czas temu ostatni odcinek. ![]()
![]() |
#178 |
Guest
|
![]()
Ale gdy próbuję się zarejestrować, to wyskakuje komunikat, że adres E-mail już istnieje. Nie wiem co robię źle :1smutny:
|
![]() |
![]() |
#179 |
Reputacja: 10
|
![]()
Może wcześniej się juz zarejestrowałaś wpisując ten e-mail? Albo ktoś inny...
![]() Chociaż przyznam, że dziwny komunikat... Jak on dokładnie brzmi? Najlepiej napisz mi na PM, bo nie chcę tutaj offtopa robić. ![]()
![]() |
#180 |
Guest
|
![]()
Podoba Mi się twoje FS... szkoda że ja niewiem jak sie wstawaia zdjątka na forum bo też bym dała swoje FS
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|