|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ostatnio moje dzieciaki odwiedziła Kasandra Ćwir... i zablokowała się między meblami a flirtującymi rodzicami moich małych simów którzy starali się spłodzić następne dziecko :lol: :lol: :lol: Stała tak między nimi i meblami i stała (i tak parę godzin simnowych) aż zaczęła CHICHOTAĆ :o kiedy sim i simka się namiętnie całowali enty raz
![]() Druga dziwna sprawa - wybrałam się do miasta na plażę i pochodze do baru a tam nad barmanem świeci się... GWIAZDORSKA GWIAZDA! :o Ja się zdziwiałam i zrobiłam mu zdjęcie ![]() ![]() Następnym razem to Jan Nowak nie miał ciała gdy kupował "bardzo modne" ciuchy :lol: |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Nie wiedziałam, że małe dzieci mogą zabijać. Ale jatka. :ph34r:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
He he u mnie ostatnio stało się coś dziwnego
![]() Bez przerwy kazałam dla babki >podejdź tu< >podejdź tu< (A wiecie, że wtedy sim biegnie w tamto miejsce) noi teraz biega bez przerwy He he... |
![]() |
![]() |
#8 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie u Ćwirów po przyjęciu wszyscy poszli do łazienki. Oczywiście wiecie jaka ona jest mała, więc w pewnym momencie wszyscy tam sie zablokowali. Baba stojąca przy wejściu za nic ni3e chciała się ruszyć
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mogłeś po prostu ich wszystkich skasować. :lol: Albo wcześniej założyć te drzwi.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
skumajcie ten motyw: przyszedl do mnie zlodziej, i nie byloby w tym nic nienormalnego, gdyby nie to ze na upartego probowal wbic mi siem do basenu, w pierwszym momencie nie zczailam o co mu chodzi, ale zaraz potem siem okazalo :lol:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|