Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 12.03.2004, 18:11   #1
dona
Guest

Domyślnie

Mam dwie gwiazdki ,pojechałam aby zdobyc pół,noi jak zwykle zle mi poszło (a zawsze jak sie wscieka ten operator to odbierają ci pół gwiazdki) ja czekam a tu nic nie odebrali Mi ...DZIWNE CO??.....(...). :o
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 13.03.2004, 18:41   #2
Zaria'dna
Guest

Domyślnie

Ostatnio moje dzieciaki odwiedziła Kasandra Ćwir... i zablokowała się między meblami a flirtującymi rodzicami moich małych simów którzy starali się spłodzić następne dziecko :lol: :lol: :lol: Stała tak między nimi i meblami i stała (i tak parę godzin simnowych) aż zaczęła CHICHOTAĆ :o kiedy sim i simka się namiętnie całowali enty raz może to i normalne ale przydarzyło się mi to pierwszy raz... :lol:

Druga dziwna sprawa - wybrałam się do miasta na plażę i pochodze do baru a tam nad barmanem świeci się... GWIAZDORSKA GWIAZDA! :o Ja się zdziwiałam i zrobiłam mu zdjęcie . A gdy pojechałam do dzielnicy Show Biznesu to ON tam był ("Barman Michał) do tego nie miał ciała :lol: (tylko było widać jego głowę i rece) :lol: nad nimn świeciła gwioazdorska gwiazda a simy piszczały na widok tego całego bnarmana ((tyle że on był JASNEJ karnacji a w chmurkach pojawiał się jako MURZYN :d:d:d:d: - dziwne co nie??????????)

Następnym razem to Jan Nowak nie miał ciała gdy kupował "bardzo modne" ciuchy :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.03.2004, 19:10   #3
Czajniczek
Guest

Domyślnie

Od świnki morskiej można się czymś zarazić? Ja rzadko mam tego zwierzaka bo trzeba go karmić i karmić i czyścić... Ile dni trzeba mieć tego potwora? A! na takiej fajnej stronce www.cheapfrills.org mają alchemika z wszyskimi eliksirami i jest jeszcze taki że sim zdrowirje :lol:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.03.2004, 17:14   #4
Poziomka
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Polly@Mar 13 2004, 09:10 PM
Od świnki morskiej można się czymś zarazić? Ja rzadko mam tego zwierzaka bo trzeba go karmić i karmić i czyścić... Ile dni trzeba mieć tego potwora?
Mozna miec swinke nawet jeden dzien tylko musi cie ugryzc. Najlepiej karm ja tylko nie sprzataj jej klatki pozniej kaz simowi sie z nia BAWIĆ i na 100% go ugryzie Pozniej sim powinien zaczac kichac a pozniej... umrzec
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.03.2004, 18:02   #5
Zuziag
Guest

Domyślnie

Cytat:
Originally posted by Truskawkowa Skrzatka@Feb 20 2004, 12:31 PM
Ja zrobiłam dom dziecka. Była tam 1 dorosła simks i 7 dzieci. I jeden mały Murzynek miał w magazynku nóż! Chociaż nie mógł go kupić bo nigdzie nie wyjeżdżali! A poza tym stragan z nożami był w centrum a dzieci nie jeżdżą do centrum! I dałam żeby zabił kolegę i go zabił! Mam screen na dowód!
wierzę Ci ale chciałam, zobaczyś screena. Pokaż go
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.03.2004, 18:18   #6
Czajniczek
Guest

Domyślnie

Nie wiedziałam, że małe dzieci mogą zabijać. Ale jatka. :ph34r: :ph34r:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2004, 08:50   #7
Ania_13
Guest

Domyślnie

He he u mnie ostatnio stało się coś dziwnego
Bez przerwy kazałam dla babki >podejdź tu< >podejdź tu< (A wiecie, że wtedy sim biegnie w tamto miejsce) noi teraz biega bez przerwy He he...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2004, 09:28   #8
Windrider

Reputacja: 10
Domyślnie

U mnie u Ćwirów po przyjęciu wszyscy poszli do łazienki. Oczywiście wiecie jaka ona jest mała, więc w pewnym momencie wszyscy tam sie zablokowali. Baba stojąca przy wejściu za nic ni3e chciała się ruszyć Zasnęli i straciłem na całą noc łazienkę (pół rodzinki się zsikało . Rano dorobiłem dodatkowe drzi do łazienki (na chwilkę oczywiście, nie po to żeby do kibla z ogrodu wchodzili <_<) i pozbyłem się towarzystwa
Windrider jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.03.2004, 12:10   #9
Czajniczek
Guest

Domyślnie

Mogłeś po prostu ich wszystkich skasować. :lol: Albo wcześniej założyć te drzwi.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.03.2004, 10:02   #10
Lilu
Guest

Domyślnie

skumajcie ten motyw: przyszedl do mnie zlodziej, i nie byloby w tym nic nienormalnego, gdyby nie to ze na upartego probowal wbic mi siem do basenu, w pierwszym momencie nie zczailam o co mu chodzi, ale zaraz potem siem okazalo :lol: no kumacie to ?? w domu miedzy innymi trzy telewizory scienne, a on mi kradnie pokrycie basenu...
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania