![]() |
#171 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() EDIT:A tak wogóle co ma wspólnego Kasia Lenegarek z Bellą?A ta Bella z Dziwnowa jest fałszywa ![]() Ostatnio edytowane przez smolarek222 : 09.04.2008 - 19:28 |
|
![]() |
|
![]() |
#172 |
Guest
|
![]()
Albo InSimenatorem ;d
|
![]() |
![]() |
#173 |
Reputacja: 14
|
![]()
Oglądałam sobie zdjęcia rodziny Ćwirów i zauważyłam taką fotkę:
[IMG]http://i32.************/20iw31y.jpg[/IMG] czyli też Morti może być w to zamieszany... Ostatnio edytowane przez Númenessä : 10.04.2008 - 08:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Reputacja: 10
|
![]()
<zgonik>
Jeju, naprawdę nie wiem nad czym tu dumać. Bella z Dziwnowa to podróba, z Miłowa da się wyciągnąć prawdziwą, więc nad czym tak kombinujecie? ![]() Jak dla mnie temat powinien być zamknięty z chwilą, gdy ktoś po raz pierwszy podał prawdziwą hipotezę.
![]() |
![]() |
#175 |
Guest
|
![]()
Hej! Postanowiłam odnaleść Bellę Ćwir więc weszłam na czat w Dziwnowie i ona tam była. Zaprzyjaźniłam się z nią, wprowadziła się do mnie a potem ją wyprowadziłam i jest teraz w skrzyni simów w Dziwnowie. Zauważyłam że ma wyczyszczoną pamięć, na drzewie genealogicznym tez nic nie ma więc chcialam ją dać do Miłowa żeby wprowadzić ją do Kasandry(stary Mortimer mi już umarł hehe) tylko że nie wiem jak przenieść ją z Dziwnowa do Miłowa, może mi ktoś pomóc??
|
![]() |
![]() |
#176 |
Guest
|
![]()
Wsadź ją do domu, dom z nią wsadź na pasek. Przejdź do Miłowa i wyciągnij dom w którym ona jest. Ten dom powinien być nad nie zamieszkanymi i ma prawie taką samą ikonę tylko że obok stoi sim.
Przykład: domy z simami (to tu) domy puste same parcele |
![]() |
![]() |
#177 |
Guest
|
![]()
Aha, dzięki wielkie
![]() Ostatnio edytowane przez marza22 : 24.06.2008 - 18:56 |
![]() |
![]() |
#178 |
Guest
|
![]()
Przeprowadziłam Bellę do Kasandry ale chyba to nie ta Bella Ćwir bo sie nie poznały, znaczy nie ma pokazane że to rodzina, czegoś szczególnego jak się spotkały też nie było także nic z tego
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
|
![]()
Ta Bella z Dziwnowa nigdy Kasandry nie widziala na oczy. Jest całkowicie niezaleznie zrobiona przez twórców gry
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
|
![]()
Tak jak już zaznaczyła Mamełe, ludzie ile można mówić , że są dwie różne Belle Ćwir ?!! Przejrzyj dokładnie temat na temat ( xD ) Belli Ćwir.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|