Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.03.2007, 16:18   #171
.:Patison:.
Guest

Grin

Wersja polska ma się zwać The Sims 2: Impreza-Akcesoria.

A teraz coś, co mnie przed chwilą rozbawiło...

Thanks to ImageShack.
Nie chciałbym być listonoszem/roznosicielem gazet.

Pomijając, że nie tylko opiekunki do dziecka mają męskie imiona. Miastowi też... no cóż...

Ostatnio edytowane przez .:Patison:. : 08.03.2007 - 16:20
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.03.2007, 18:07   #172
agnieszka130187

Reputacja: 11
Domyślnie

Cytat:
Napisał pocia
też miałam ten komunikat, zamieniłam tamten plik na tego hack'a i mi działa. znaczy się mam rybki;D.

Mikolay - w lato też czasem jest zimno.
Zmieniłam i teraz mi See Them nie działa, a nie wiem czy moge zrobic tak, że zmienie nazwy po prostu,ale zobaczymy. P.S czy jak mam ten hack już wgrany to muszę wogóle wpisywać ten kod ??? Czy będzie działał tak jak boolprop w See Them ???
agnieszka130187 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.03.2007, 18:38   #173
.:Patison:.
Guest

Domyślnie

Ja nawet na ten hack się nie skusiłem, ale ryb w stawie nie ma, chociaż jak goście przyłazili to wyławiali buty i ryby . Szkoda, że nie ma żyłki na wędce... w ogóle, w tej całej grze nie podoba mi się, że np. Sim podchodzi pielęgnować pomidory, wyciąga "z kieszeni" to, co mu potrzebne... to samo z wędką... i wiele, wiele innych jest takich, że Sim ma wszystko przy sobie... ale cóż...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 08.03.2007, 23:17   #174
agnieszka130187

Reputacja: 11
Domyślnie :)

Ponoć ryby widać w dużym stawie, ale nie wiem czy to prawda bo jeszcze nie próbowałam.
agnieszka130187 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2007, 16:04   #175
Celebriana
Guest

Domyślnie

To prawda, miałam duży staw i widać było pływające rybki
  Odpowiedź z Cytatem
stare 09.03.2007, 17:56   #176
Todd
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał pocia
mógłby ktoś napisać instrukcję jak stać się tą simrośliną?? pliiis. bo gram jedną simką która nic nie robi, tylko siedzi w ogrodzie - pielęgnuje rośliny, gada z nimi i tak aż do upadłego. potem zaspokajanie potrzeb i znowu do roślin. grałam tak 22 dni... (simowe;D) i co? i nic;/. kiedyś czytałam w tym temacie, że trza często opryskiwać drzewa. więc skasowałam te domki dla biedronek i wtedy z tymi drzewami spędzała jeszcze więcej czasu... pielęgnacja, opryskiwanie i dłuuugie gadanie. i nadal nie jest tą simrośliną!;(
nie wiem, czy ktos napisal, ale musisz pielegnowac drzewa, tzn. gdy są robski to da sie je pryskac. gdy tylko będziesz pielegnowac te drzewa to staniesz sie simorosla. a zeby szybciej poszlo to wpisz boolprop testingcheatsenabled true i z shiftem kliknij na dzrewo owocowe i wybierz opcje po prawej stronie. (niestety nie znam nazwy opcji :wacko: )
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.03.2007, 08:01   #177
pocia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał D'Jok
nie wiem, czy ktos napisal, ale musisz pielegnowac drzewa, tzn. gdy są robski to da sie je pryskac. gdy tylko będziesz pielegnowac te drzewa to staniesz sie simorosla. a zeby szybciej poszlo to wpisz boolprop testingcheatsenabled true i z shiftem kliknij na dzrewo owocowe i wybierz opcje po prawej stronie. (niestety nie znam nazwy opcji :wacko: )
spoko, juz sobie poradzilam. ale dzieki za kod, bo nie wiedzialam, ze tak mozna:*.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 10.03.2007, 13:13   #178
Simowa Sanka

Reputacja: 10
Smile Hura!

HURA!Mam już zamówione cztery pory roku!!!!!
stare 07.08.2007, 10:18   #179
Castaway

Reputacja: 18
Smile Odp: The Sims 2: Cztery pory roku - Informacje (nie fotki!)

Cytat:
Napisał szynszylam
A ja ma już problem z dodatkiem!!!! Po instalacji mam duży obraz!!! Wiecie menu jest większe, gdy się wchodzi jest większy, zajmuje cały ekran a nie jak dotąd tylko część a reszta była mała! W opcjach rozdzielczośc mam tylko 800 na 600! Czy ktoś wie jak to zmienić!?
Bo gdy jest 800 na 600 jest taki obraz . Ustaw na 1024x768 . Może zmieniło ci się tak bo wymieniłeś/łaś kartę graficzną . U mnie tez tak było .

Sakebi.~
Castaway jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08.08.2007, 11:27   #180
Nandelle
Guest

Domyślnie Odp: The Sims 2: Cztery pory roku - Informacje (nie fotki!)

Cytat:
Napisał puska.ph
Cytat:
Napisał szynszylam
A ja ma już problem z dodatkiem!!!! Po instalacji mam duży obraz!!! Wiecie menu jest większe, gdy się wchodzi jest większy, zajmuje cały ekran a nie jak dotąd tylko część a reszta była mała! W opcjach rozdzielczośc mam tylko 800 na 600! Czy ktoś wie jak to zmienić!?
Bo gdy jest 800 na 600 jest taki obraz . Ustaw na 1024x768 . Może zmieniło ci się tak bo wymieniłeś/łaś kartę graficzną . U mnie tez tak było.
A u mnie się zmienia po zainstalowaniu jakiegoś dodatku xP
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania