|
![]() |
#1 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ja cię lubię
![]() ![]() ![]()
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
szczerze?? Nudno jest na tym forum nie jest tak jak kiedys... wszytko robi sie nudne
![]() ![]() nie ma juz nic fajnego co mogło by zaaciekawic Moderetorzy i admini mogli by cos wprowadzic co roweseliło by to forum |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Wejdź w wyszukiwarkę i poszukaj jakichś starych tematów
![]()
cytat: " (...) Bo oczy są zwierciadłem duszy, a ona ma wielką duszę, więc musi mieć wielkie oczy, bo jakby miała małe to by się jej nie zmieściła...." 20 czerwca wyprowadzam się do Anglii. Nie kasujcie mojego konta, jeszcze wrócę :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
No Vegeta (przyprawa do zupy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Pod napisem "prywatne wiadomości" masz opcję Szukaj.
Ale już nie róbmy offtopa
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Jestem PRZERAŻONA O___O
Kubuss dostał bana za zwrócenie uwagi,a sims_lol za nabijanie bzdetnych tematów które są od razu do zamknięcia nawet nie dostał ostrzeżenia?halo? co się dzieje z moderatorami?chyba banujecie nie te osoby co powinniście? te które są szczere dostają banana a nabijacze postów robią co chcą jeśli dostanę bana za swoje często ostre komentarze to stracę wiarę w to forum,naprawdę ach,no i te yntelidżentne tagi.Nie wiem kto jest takim bezmózgim yetti,ale chyba ma niski poziom inteligencji skoro takie coś go bawi,moim zdaniem |
![]() |
![]() |
#7 |
Admin Emeryt
Reputacja: 10
|
![]()
Chryzantem przypominam,że ekipa moderatorska ma swoje własne życie poza forum i nie wszystko widzimy. Proponuje raportować tematy a ukażemy winowajce.
Co do Kubussa to z nim rozmawiałam dostał bana na 48 h więc nie należy płakać z tego powodu (jeszcze ![]()
Note 8 - Trochę o 1 LISTOPADA - "Gdzieś za Jasną Górą" - pamiętnik tak jakby - teraz na blogu ! DZIEWICE REUNITED-nadchodziMY (grupka, która jest zacofana, świętoszkowata i odstaje od normy x) Fabryka dziwadeł czyli moje twory - Aktualizacja 10.01 Gryzmołki Zdziczałego Admina - Komiks Bez Zupełnego Sensu - Aktualizacja 14.06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Mnie tez sims lol denerwuje ciagle jakes bzetne posty które i tak są zamykane
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
A ja mam odmienne zdanie od większości. Administracja uważa się chyba za bogów. Boją się prawdy o sobie. Zamykają tematy, które nie są jeszcze skończone. Zamykają je, bo nei chcą by powstał szum. To Moje zdanie o administracji. poza tym jest OK.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
Reputacja: 11
|
![]()
Cudza ma w 100% racje!
![]() A mówiąc poważnie, prawda jest taka, że choćbyśmy nie wiem co robili to zawsze się ktoś o coś oburzy, dlatego nie ma sensu się tłumaczyć. Nie otrzymałem ŻADNYCH zażaleń na PW dot. pracy administracji, dlatego wypada mi podziękować za ich czas który codziennie poświęcają forum. I na przyszłość - jeśli macie jakieś zastrzeżenia, po prostu piszcie i uzasadniajcie konkretnym przykładem. PS. Nie boje się prawdy o sobie, dlatego możecie śmiało pisać na PW ![]() Ostatnio edytowane przez uno : 24.09.2008 - 23:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|