![]() |
#172 |
Guest
|
![]()
ja ich nie mam, tylko jak wpisze w trybie tworzenia rodziny boolProp testing..... shif+n dopiero wtedy mi sie pojawiaja, ale nie robi mi to wiekszej roznicy, albowiem nie gustuje w czyms takim
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Guest
|
![]()
ja czytalam ze oprocz wigili i sylwestra ma byc wielkanoc i hallowen...szkoda ze nie ma....
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Guest
|
![]()
no szkoda
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Guest
|
![]()
halloween jest <lol> te trzy ozdoby do ogródka co by³y na eagames.com ;d
w sumie to by mogli najpierw zobaczyæ co naprawdê jest w grze, a pó¼niej robiæ ok³adki -_- potem pisz±, ¿e jest niby na Wielkanoc a tam nic takiego nie ma _-_ |
![]() |
![]() |
#176 |
Guest
|
![]()
No wiem te trzy rzeczy to ja mam od dawna ale myslalam, ¿e mo¿na urz±dziæ jak±s imprezê hallowenow± i nie ma wielkanocy ...a mialo to byc
|
![]() |
![]() |
#177 |
Guest
|
![]()
Jak upiec ciasteczka ¦w. Miko³aja? Ile musze mieæ pkt gotoewania? mam z 4 i niemam takiej opcji anie rano anie wieczorem ani w wigilie:/ Mo¿e juz kto¶ pisa³ o tym ale niedoczyta³em wiêc sorrki
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
Cytat:
berata edit: Zamiast pisaæ 2 posty pod rz±d skorzystaj z opcji 'edytuj' ![]() Ostatnio edytowane przez berata : 13.12.2005 - 20:29 |
||
![]() |
![]() |
#179 |
Guest
|
![]()
Ludzie jak wyprawiæ Wigiliê? Mój sim ma 6pkt. gotowania i nigdzie tego nie mam o ¿adnej porze dnia! Czy trzeba mieæ max gotowania ¿eby siê da³o?
P.S. Monia1993 napisa³a: "No mi sie wydajê,¿e normalnie j± robisz... wg. robisz sniadanie i nazywasz ta sniadaniem wigilijnym... " niestety nie masz racji bo to jest zdiêcie kolacji wigilijnej ze strony www.simsomaniakcenter.pl czy jako¶ tak http://img203.imageshack.us/my.php?i...wkz2ghd1gr.jpg Ostatnio edytowane przez Tomek : 14.12.2005 - 12:00 |
![]() |
![]() |
#180 |
Guest
|
![]()
nie ma wielkanocy? hmm w zapowiedzi wyczytalam z jest.
Ja ta gre dostane 24 grudnia . Bede tu zerkac |
![]() |
![]() |
U¿ytkownicy aktualnie czytaj±cy ten temat: 1 (0 u¿ytkownik(ów) i 1 go¶ci) | |
|
|