![]() |
#172 |
Guest
|
![]()
A wątpię żeby była oryginalna przed premierą . Ale nie róbmy offtopu i żeby nie było, że się czepiam.
edit:200 post ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem czy już ktoś dawał oficjalny trailer do gry ?? Jak tak to sorry http://pl.youtube.com/watch?v=x0zZapAvGfM <----- chyba oficjalny trailer ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | ||
|
![]() Cytat:
A ja? Phi, kupię. Nie wiem tylko jeszcze skąd wezmę pieniądze. Cytat:
Pff, do tej pory nie oglądałam żadnych zdjęć, nic. Chyba pora dowiedzieć się, co to nowy dodatek przyniesie ^^'
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Guest
|
![]()
Już prościej o oryginał przed premierą. Skąd mają być piraty skoro nie wypuszczono oryginałów? Przecież pirat powstaje z oryginału. A przed premierą dostaje się zwykle, jeżeli się kupuje z wyprzedzeniem. Tzn. zamawiasz w sklepie internetowym.
|
![]() |
![]() |
#176 |
Guest
|
![]()
Zawsze jakoś sobie marzyłam żeby Simowie mieszkali w bloku a nie w domkach bo to staje się już dość monotonne. ;] Dobrze że zrobili ten dodatek ale pewnie nie kupie bo kiepsko z forsą . ;]
|
![]() |
![]() |
#177 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez cassant : 21.07.2008 - 19:45 |
||
![]() |
![]() |
#178 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
|
![]()
Jesli masz na myśli ten zwiastun który ktoś podał kilka postów wyżej, to też nieuważnie czytasz albo nie znasz angielskiego bo summer o znaczy wakacje, czyli dodatek ma wyjść w wakacje 2008 a kiedy dokładnie...to pewnie nigdy nie wiadomo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
|
![]()
Ja też gdzieś czytałam, że przesunęli datę premiery z sierpnia na bodajże 4 września.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|
|