![]() |
#172 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Czy jest już SimPE do osiedlowego życia? jak ktoś go widział niech poda link. jest mi bardzo potrzebny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Guest
|
![]()
witam, mam taki problem: zbudowałam duży blok(16 mieszkań, wartość 270 336$) a po wpisaniu kodu changeLotZoning apartmentbase pojawił się komunikat:"Na tej parceli znajduje się nieprawidłowe mieszkanie. Aby to naprawić, możesz przywrócić parceli status prywatny, a następnie poprawić rozplanowanie mieszkań." Do wszystkich mieszkań prowadzą te specjalne drzwi, pomiędzy piętrami jest winda... Wie ktoś o co chodzi?
|
![]() |
![]() |
#175 |
Guest
|
![]()
może coś z garażami jeśli masz? pisałam już w którymś wątku jak to zrobić. Za mało szczegółów żeby coś poradzić...
|
![]() |
![]() |
#176 |
Guest
|
![]()
w ogóle nie mam garaży...
|
![]() |
![]() |
#177 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Wygląda mi na to, że któreś mieszkanie jest niespecjalnie zamknięte (może zapomniałaś o kawałku jakiejś ściany).
Windy nie mogą znajdować się w mieszkaniach. Jeżeli masz mieszkanie dwupiętrowe, to na drugie piętro muszą prowadzić schody, nie winda. Jeżeli masz wyjście na taras, to taras musi być ogrodzony. i nie może być wyjścia z tarasu na podwórko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Guest
|
![]()
Mam właściwie 4 pytania.
1. Czy jeśli wezme współ lokatorów to będę nimi grała czy nie? 2. Czy łatwo jest się uczyć magi? 3. Czy wtedy można mieć samochody. ?? ![]() ![]() ![]() 4. Czy tam możesz gadać duchem lub nawet się nim stać? |
![]() |
![]() |
#179 |
Guest
|
![]()
1.Chyba tak..dokładnie nie wiem.nie wypróbowałam tej opcji
2.zależy... 3. samochody są w Nocnym Życiu lub Czasie Wolnym...a jak masz jakiś z tych dodatków to w bloku o ile tam jest garaż możesz 4 Duchem staje się przez śmieć sima..i nie,nie można duchami grać |
![]() |
![]() |
#180 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
1. Współlokator jest postacią niezależną. Tak jak w Podróżach, gdy zabierasz kogoś na wakacje z otoczenia nie możesz nim sterować, ale możesz go zapraszać do różnych aktywności.
na resztę odpowiedziała Kotek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 41 (0 użytkownik(ów) i 41 gości) | |
|
|