Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS3]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 04.09.2010, 12:45   #171
Auroella

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Simy (TS3) by marandile

W Morgan widzę rozgoryczoną, młodą kobietę, jakbyś celowo zrobiła ją brzydką, by coś udowodnić.
A jeśli chodzi o Gabrielle, to bardzo przypomina mi Denise. Jeszcze jest coś, co mi przeszkadza - używasz praktycznie jednej i tej samej kredki do oczu, a z tego co wiem, przy ocenianiu simek makijaż też powinien być różnorodny.
Auroella jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.09.2010, 13:13   #172
Serafiel

Nos jest okropny poza tym twarz prawie niczym się nie różni od poprzednich .
+za ubrania i pierwszą fryzurę
Serafiel jest offline  
stare 04.09.2010, 22:19   #173
Charionette
Admin Emeryt
Admin Kumpel

Reputacja: 18

Cytat:
Napisał marandile Zobacz post
Tak w ogóle, to mogę się załozyć, że gdybym od początku robiła różnorodne prezentacje simek, w przepięknych krajobrazach i sceneriach, to nigdy nie powiedzielibyście, że moje simki są identyczne. Tylko że ja chcę, byście oceniali moje simki, a nie moje prezentacje.
No nie wiem... Sama robię simki w TS3 tylko i wyłącznie w panelu tworzenia rodziny i jakoś nikt mi nie zarzucił, że tworzę identyczne simki.
Ale ok, przestańmy wdawać się w tą dyskusję. Myślę, że wystarczy zmiana makijażu

Ostatnio edytowane przez Charionette : 05.09.2010 - 10:23
Charionette jest offline  
stare 05.09.2010, 06:33   #174
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14

W pierwszej fryzurze nie jest jeszcze taka brzydka, ale na ostatnim zdjęciu... Nie podoba mi się podobnie jak poprzednie.
Wcale nie chodzi o to, że wszystkie są podobne, tylko że wszystkie są brzydkie (nie obraź się, ale tak myślę), a to różnica.
Cytat:
Jak już mówiłam - wyczerpałam zasób ładnych nosów, dlatego muszę robić brzydkie.
Nie musisz

5/10
Mroczny Pan Skromności jest offline  
stare 05.09.2010, 08:22   #175
Sherlock
Guest

Cytat:
Jak już mówiłam - wyczerpałam zasób ładnych nosów, dlatego muszę robić brzydkie.
Mhm, czyli jak malarz wyczerpie wszystkie kolory to musi malować bohomazy?
Cytat:
Dlaczego nie możesz zrozumieć, że simka albo jest ładna, albo oryginalna?
Boże, już mi ręce opadają.
Powiedz mi, jakim cudem u innych są simki oryginalne, a zarazem piękne? Nie wmawiaj mi, że tych dwóch cech nie da się połączyć, bo to nieprawda.
Cytat:
Możesz mi udowodnić, że tak nie jest stwarzając kilkanaście simek, które będą piękne i różnorodne, a wtedy przyznam, że się mylę.
Nie mam dodatków z neta, ale po prostu zajrzyj do paru tematów z simkami. Jestem pewny, że jak znajdziesz już kilka pięknych, to zauważysz, iż są to bardzo różnorodne simki. I nie pisz mi, że do dlatego, gdyż były tworzone przez inne osoby, bo to wcale nie jest argument. Są piękne i oryginalne, i koniec. Więc nie wmawiaj mi bajek, że nie można tworzyć simek z tymi dwoma cechami jednocześnie!
Cytat:
Tak w ogóle, to mogę się załozyć, że gdybym od początku robiła różnorodne prezentacje simek, w przepięknych krajobrazach i sceneriach, to nigdy nie powiedzielibyście, że moje simki są identyczne.
No nie wiem, przy ocenianiu twarzy na pewno zwrócilibyśmy uwagę na to, że byłyby podobne do poprzednich.

Jeśli 3/4 komentarzy to "simka jest taka jak poprzednie", to chyba jest, nie? Zrozum to wreszcie. Tobie może się wydawać, że zrobiłaś coś naprawdę dobrego, ale potem okazuje się, że jednak nie było to takie dobre, jak przypuszczałaś. I to nie jest nic nadzwyczajnego, bo coś takiego zdarza się bardzo często.
Więc, na miłość boską, przestań mówić, że to zupełnie inna simka, skoro 80% komentujących temu przeczy!

stare 05.09.2010, 14:57   #176
marandile

Czyli chodzi Wam o makijaz? Matko, to czemu nie mowicie odrazu, że mają taki sam makijaz... Ja caly czas myslalam, ze same rysy twarzy sa podobne Ale ok, postaram sie uzywac bardziej roznorodnych kosmetykow. No wiec ten caly konflikt uwazam za zamkniety
marandile jest offline  
stare 05.09.2010, 16:04   #177
Sherlock
Guest

No nie wiem, czy każdemu chodzi o makijaż, bo mi na przykład nie. Taka prawda...

stare 14.09.2010, 09:29   #178
my name is not Susan
Guest

ja przyznam szczerze, że Morgan mi się podoba. i to właśnie przez ten nos. nie jest taką klasyczną pięknością, jakich pełno w innych tematach, i przez to właśnie jest bardzo ładna i taka prawdziwsza

poza tym ma bardzo ładną tę czarną sukienkę z koronką

stare 18.09.2010, 15:44   #179
Searle

Gabrielle jest śliczna. Ma piękną fryzurę i ta różowa sukienka jest bardzo fajna. Nosek troszkę zbyt zaokrąglony przy końcu, ale to widać tylko na zdjęciu przodu twarzy.

Morgan nie podoba mi się zupełnie. Już nie będę się wypowiadać o tym nosie, przyczepię się do zbyt jasnej karnacji, jak na kolor włosów jakie posiada i tym bardziej za ciemnych brwi.
stare 14.10.2010, 22:23   #180
marandile

Naomi:

[IMG]http://i56.************/wb3rlg.jpg[/IMG]

[IMG]http://i53.************/25upk5j.jpg[/IMG]

[IMG]http://i52.************/1zcij2s.jpg[/IMG]

[IMG]http://i53.************/30idchw.jpg[/IMG]

[IMG]http://i55.************/vgu6mw.jpg[/IMG]
marandile jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania