![]() |
#171 |
Reputacja: 10
|
![]()
Też już myślałam o tym spisie błędów, może nawet o tym pisałam, ale nie pamiętam na którym forum. Nigdy nie miałam takich problemów z grą, jakie mam teraz.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#172 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#173 |
Guest
|
![]()
Jak używać tego NRaas Master Controller? Wrzuciłem do package, gra odpala normalnie ale nigdzie nic sie nowego nie pojawiło.
|
![]() |
![]() |
#174 |
|
![]()
masz plik resource w folderze z simsami gdzie masz folder mods? i plik dll w folderach game/bin we wszystkich dodatkach?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Guest
|
![]()
Lady88, a to trzeba mieć jakieś pliki dll? Bo mi też ten MasterController nie działa. Skąd wziąć te pliki?
|
![]() |
![]() |
#176 |
|
![]()
Tyle razy było o tym pisane, tyle razy dziewczyny podawały linki do poradnika!!!
Poszukajcie sobie albo w pytaniach i odpowiedziach albo w aktualizacjach modów... widać jak dokładnie czytacie forum :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Guest
|
![]()
Już znalazłem na forum ten plik dll, zaraz zobaczę czy MC działa.
Musiałem jakoś nie doczytać akurat tych postów, a nie znam wszystkich na pamięć ;] |
![]() |
![]() |
#178 |
|
![]()
tylko wrzuć go do każdego folderu game/bin w każdym dodatku no i podstawie. np masz zainstalowane simy na dysku c w folderze program files, to wrzucasz ten plik do C:/Program Files/Electronic Arts/Ths Sims 3/Game/Bin i do kolejnych dodatków które masz w ten sam sposób (Game/Bin)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Guest
|
![]() Cytat:
PS: Mam sima, który ma 10 poziom na gitarze i zna wszystkie piosenki, niestety gdy chcę zagrać jakiś utwór to zamiast listy mam puste okienka (u innych simów jest normalnie). Jakieś pomysły? Tutaj przykład : ![]() Ostatnio edytowane przez Adam1394 : 12.11.2010 - 12:49 |
|
![]() |
![]() |
#180 |
|
![]()
klikasz na sima i masz coś takiego jak Nraas? czy jak to się pisze
![]() co do tego z grą na gitarze, to nie mam pojęcia. pewnie jakiś błąd gry, ale nie wiem jak go naprawić, bo nie miałam czegoś takiego. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|