Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.03.2011, 18:45   #171
sebi27

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Co będzie w tym dodatku :Nowe interakcje:
- oblewanie szampanem
- śmierdzące bomby
- rzucanie jajkami
- nagrywanie filmów

BAH:
- lampa lawa
- kamera
- wózki dziecięce
- stojak na buty
- półka na książki w kształcie zamku
- sportowy samochód
CAS:
- owłosienie ciała
- laska dla starszych Simów
- dziecięce przebrania (wróżka, dinozaur itp.)
- nowe 'codzienne' ubrania

- domek na drzewie
- wodna ślizgawka
- nowy rodzaj huśtawki
- kręcone schody
- nowe radio
sebi27 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.03.2011, 19:00   #172
Porando
Guest

No żesz kurcze...Musicie tak cały czas kopiować ze stron internetowych informacje,a nawet nie podacie linku ? Może autor nie pozwolił na kopiowanie informacji...Już mnie to denerwuje,że co kilka stron jest to SAMO.Jak będziecie kopiować od innych - wcale nie będziecie lepsi =/=
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2011, 13:12   #173
lecieyek:)
Guest

Jak dotąd żaden dodatek do ts 3 mnie nie zachwycił niestety... ts2 było lepsze pod tym względem. Teraz wszystkie rozszerzenia robione są tak jakoś chaotycznie i wrzuca się do nich niektóre elementy na siłę, tak jak np. apartamenty w PZ. Tak jakby w EA chcieli do wątku głównego wpleść po trochę rzzeczy z dodatków do ts2, które nie pojawią się w tej serii. Jest jeszcze za wcześnie, by jakąkolwiek opinie na temat pokoleń wygłaszać. Mam cichą nadzieję, że tym razem się nie zawiodę i nie znudzę po tygodniu grania. Oczywiście zagram, bo chyba bym była chora, gdybym nie spróbowała.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2011, 13:40   #174
Mixy
Guest

Fajnie. Ja niedawno kupiłam 'Po Zmroku', ale szybko kupię 'Pokolenia'. Ej kiedy premiera?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2011, 13:57   #175
Owl Finch

Reputacja: 11

Podobno w maju.
Owl Finch jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2011, 18:04   #176
Aperlaxive

W każdym dodatku jest nowa rasa. Ciekawe jaka będzie tutaj?
Aperlaxive jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2011, 18:59   #177
Owl Finch

Pewnie coś w deseń wilkołaka...
Owl Finch jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2011, 19:44   #178
Chimcharo
Guest

Uważam, że największe szanse są na zombie

Może powiem, czego oczekuję od tego dodatku. Po pierwsze nałogi (papierosy i inne takie). Brakuje mi już tego od dawna, może to działać w ten sposób, że jeśli przez jakiś czas Sim będzie dużo palił, to wtedy co jakiś czas automatycznie włącza się interakcja "Zapal papierosa", której nie da się anulować. Potem najwyżej można by było pójść na odwyk, czy coś w tym stylu

Następną rzeczą jest owłosienie całego ciała (nie tylko klaty, bo to trochę za mało). Aby można było regulować długość itp. W przypadku kobiet, musiałyby one co kilka dni golić sobie nogi, aby jakoś estetycznie to wyglądało (jak nie będą tego robić, to pojawi się jakiś nastrójnik )

Chciałbym również, aby powstało więcej interakcji romantycznych. Przy okazji mogliby sprawić, aby Bara Bara mogłoby być robione w większej ilości miejsc. Moim zdaniem łóżko to zbyt mało.

Kolejna rzecz, której mi brakuje, to sklep z ciuchami. Zredukowałoby się ilość ubrań przy tworzeniu i dodało je (przy okazji jakieś nowe) do sklepu. Mogłaby dojść do tego także opcja, że kiedy Sim się budzi, to pojawia się okienko "Co dzisiaj ubrać?" Pewnie niektórych by to denerwowało, jednakże dla mnie dodałoby to o wiele więcej realizmu do gry.

Oczekuję także na większą ilość brudów w domu (kurze, brudna podłoga, itp.). Obecnie ciężko jest mi się starać o trochę syfu w domu, a woda porozlewana po dywanach niefajnie wygląda.

Jeśli chodzi o nową okolicę, to liczę na jakieś spokojne miasteczko niedaleko dużego lasu. Nic więcej mi do życia nie potrzeba ;]
  Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2011, 21:12   #179
neville

Jeśli mowa o Miastach to może dołożą jakieś takie fajne sąsiedztwo , takie , że sąsiedzi są zaprzyjaźnieni itp. No I Pod Laskiem , pod Malinką

A potwór to może .... nie nie wiem , a wilkołak to prędzej w Zwierzakach

I found my own way... :]
neville jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.03.2011, 21:17   #180
kaka123

Chimcharo wątpię, że dodadzą coś takiego jak papierosy. To w sumie niemożliwe. Ewentualnie jakieś drewniane fajki smakowe. Simsy są przeznaczone dla osób, których wiek przekracza 12 lat. Jakby moja każda simka miała golić nogi, to ja bym zwariowała. Nie wiem jakiej jesteś płci, ale kobiety raczej nie lubią sierści na nogach. Wiesz jak okropnie te włosy by wyglądały na tych plastelinowopodobnych ludziach? Z tymi interakcjami... dobra może być więcej, ale nie przesadzajmy, bo młodsi też chcą pograć. Uciążliwa gra by była : golenie nóg, zmywanie kurzy, okienko "Co dzisiaj ubrać", bomby z kupy, jajka na drzwiach... Fajnie - rzeczywiście, ale kiedyś zaczęłoby to wszystkich męczyć. Często jak ktoś chce by gra była bardziej realistyczna, to ma na myśli to, że w dobry i przyjemny sposób, a nie męczący... Ja przynajmniej tak mam.
Zgadzam się. Wilkołak w zwierzakach. Tutaj to UFO, albo zombie. Oczywiście mogą w ogóle żadnego stwora nie dodawać. W karierze chyba nie dodali, nie?
kaka123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania