![]() |
#171 |
Guest
|
![]()
ech, widzę, że jeszcze nikt nie pytał o misję ... coś tam z paleniem ksiąg. Gram bardem i magiem (? mieszka w tej tam wieży) i muszę zaczarować księgę (napisaną przez barda), żeby była niepalna. Próbowałam już zrobić jakieś zaklęcie, ale da się je jakoś z księgą powiązać?
|
![]() |
|
![]() |
#172 | ||
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Cytat:
Pytaj simów o ich religię. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
|
![]()
Jeśli Twoje królestwo jest już wyposażone w bohatera-kupca, będziesz mógł nabyć sukno u niego.
![]() |
#174 |
Guest
|
![]()
Witam.
Mam problem nie wiem jak wykonać zadanie: przygotuj fenomenalny katalizator w kotle na palenisku. Nie wiem w jakim kotle i na jakim palenisku. Klikałam na wszystkie paleniska jakie są w królestwie i nic. W wyposażeniu nie mam też żadnego kotła. Bardzo proszę o pomoc gdyż chciałabym już przejść dalej, gram kapłanem piotreańskim. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#175 |
|
![]()
Nie miałam jeszcze tej misji, ale tu ewidentnie chodzi o kocioł, w którym przygotowujesz strawę dla swojego sima. Może zamiast osobnej opcji w menu, ten fenomenalny katalizator ukrywa się gdzieś pomiędzy przepisami kulinarnymi? Poszukaj dokładnie. Możliwe również jest to, że nie masz wszystkich składników, aby go przygotować i dlatego opcja jego stworzenia nie wyświetla się na palenisku.
@down: Nie ma problemu ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 02.04.2011 - 15:14 |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Guest
|
![]()
Bardzo dziękuję, miałaś rację jak klikam na palenisko i wybieram przygotuj strawę to jest tam do zrobienia ten katalizator. Jednak brakuje mi paru składników. Jeszcze raz dziękuje za pomoc=)
|
![]() |
![]() |
#177 |
|
![]()
Pierwszy raz gram szpiegiem i moje pytanie brzmi: gdzie i jak szukać sekretów?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich! Przeglądałem forum ale nie znalazłem pomocnych mi informacji...
Mam problem z misją: Stary Pokaz Magii Jestem na etapie gdy mam zrobić pierwszą sztuczkę na swoim asystencie. W zadaniach napisane jest "Oto moja pierwsza sztuczka. Patrzcie w zachwycie i zdumieniu, jak sprawiam, że pieniądze pojawiają się w nader nieoczekiwanych miejscach" Zrób sztuczkę na asystencie. Nie wiem jak tego dokonać... Znam zaklęcia jakie były niezbędne do tej misji jednak nie wiem co mam robić. Proszę o pomoc! |
![]() |
![]() |
#179 |
Guest
|
![]()
Jak zmienić postac którą gram? Gram królowa a chcę zmienić np. na rycerza czy medyka ale nie wiem jak. POMÓŻCIE!
|
![]() |
![]() |
#180 |
|
![]()
Najpierw musisz postawić budynek, w którym będzie mieszkał Twój bohater (i tak odpowiednio: dla rycerza są to koszary, a dla medyka lecznica). Następnie po stworzeniu danego bohatera, wystarczy wybrać tylko nową misję z jego udziałem - to wszystko.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|