![]() |
#171 |
Reputacja: 10
|
![]()
nie rozumiem, chodzi Ci o to, że nie chcesz aby stał się simem czy nie chcesz aby w ogóle był żywy?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#172 |
|
![]()
Chce, żeby ta lalka zaczęła łazić. Tylko tyle. Bo na razie, to tylko nieruchome szmaciane coś...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
|
![]()
To musi dziecko się dużo z nim bawić, baaaaardzo dużo i wtedy jak dziecko będzie już w wieku szkolnym, to zacznie chodzić. Żeby lalka była Simem, to musi wypić eliksir, jak tego nie zrobisz to na pewno nie będzie Simem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Guest
|
![]()
aha, dziękuję anie
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
|
![]()
A w jakim wieku masz dziecko? U mnie dopiero jak dziecko podrośnie do wieku szkolnego, to może się bawić z WP jak z rówieśnikiem - biegają razem, gadają itd.
![]() |
#176 |
|
![]()
Dlaczego gdy chcę by simowie robili bara bara pod prysznicem to nie ma takiej opcji bo ,,na parceli musi być romantycznie zaintersowana osoba''. Przecież są mężem i żoną.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
|
![]()
Ja już mam dosyć tej gry... Teraz mi się tak zrobiło, że nie widać talerza z jedzeniem, takiego, na którym jest kilka porcji. Stawiam go gdziekolwiek, choćby na podłodze, a on znika, nie widać go. Poza tym muli gra strasznie...
EDIT: Ma ktoś z Was ten zestaw Store za rejestrację Pokoleń? Bo mam problem z tym telefonem. Jak go stawiam gdziekolwiek, to nie ma słuchawki. No i to normalne, że on jest tylko do dekoracji? Bo nie mam na nim żadnej funkcji. W ogóle, to myślę, czy nie zainstalować od nowa tych dodatków Store, bo coś mi się wydaje, że ten zestaw mi bruździ. To jakiś dziwny zbieg okoliczności, że zainstalowałam to Store i nagle gra zaczęła mi mulić. Pozbędę się jeszcze na próbę decensora od NRaasa, bo on też jest mi podejrzany. Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 04.06.2011 - 16:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
|
![]()
Czy owłosienie pojawia się z czasem?
Czy u nastolatka też jest? |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
|
![]()
Sprawdzał ktoś ten telefon z zestawu Store, który dostaje się za rejestrację Pokoleń? U mnie nie m on słuchawki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|