![]() |
#171 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez Rosemarie : 10.06.2011 - 23:25 |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#172 |
Reputacja: 11
|
![]()
Z tego co wszyscy piszecie to dodatek jest good. Dzisiaj kupuję
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
|
![]()
Dodatek jest świetny
![]() ja lece grać dalej ![]()
![]() |
#174 |
|
![]()
Zapytam się jeszcze czy jest tylko wydanie zwykłe czy może jest też pamiątkowe?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
|
![]()
U nastolatka tez pojawia się opcja marzeń sennych, można mu wybrać 1 z 4 czy 5 marzeń, m.in. o pierwszej miłości, o studniówce. W sumie te marzenia nic nie dają poza pojawiającymi się chmurkami, nie ma potem nawet żadnego nastrójnika.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Mają. Po śnie sim ma przez kilka godzin nastrójnik, że miał cudowny sen, lub, że miał koszmar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Guest
|
![]()
Hmm, nie wiem, czy to dobry dział na takie zapytanie, bo w sumie nie ma tematu "bugi, błędy i ogólna frustracja..." - a to z tej dziedziny.
Mam kilka następujących problemów: 1. Kariera strażaka jest po wgraniu dodatku (i ostatniej aktualizacji przy okazji) niemożliwa do wykonywania. Parcela publiczna zmienia się niekontrolowanie na typ "Zakaz wstępu odwiedzającym". Kiedy zmieniam na "Remiza strażacka" znika wóz strażacki co... uniemożliwia korzystanie z niego, konserwację, cokolwiek - tak się nie da grać. 2. Totalny brak kompatybilności z WP - Sim, jadąc za granicę albo po powrocie traci wszystkie pieniądze tam zarobione (za zadania, sprzedaż reliktów etc.), albo gra nie działa w nocy (mój Sim w Chinach zacinał się dokładnie co 30 minut czasu gry, potem wracał do normy i tak w kółko) - w dzień było ok. 3. Simka związała się z Simem i zamieszkali razem u niej. Jeśli miała spać sama, to ok, jeśli tylko do łóżka kładłam tego wprowadzonego sima, oboje się jakby... resetowali i lądowali piętro niżej (w jadalni domu, pod sypialnią). Co więcej, temu wprowadzonemu Simowi zablokował się pasek energii - nie męczył się, nie mógł i nie chciał spać, a jak go wrzuciłam na siłę do wyrka to z niego znikał i tak jak wyżej wspomniałam - pojawiał się piętro niżej. Stał się przez to kompletnie niegrywalny. Nie mam żadnych dodatków, poza kilkoma ze Store, żadnych modów, nie używam też kodów poza "kaching" (a i to sporadycznie). Simy, które były problematyczne też nie były importowane, własny produkt w 100%. Ktoś ma może jakieś sugestie? |
![]() |
![]() |
#178 |
|
![]()
A jak wywołuje się koszmar? Ja widziałam tylko opcję z marzeniami, a nastrójniki faktycznie się pojawiają i trwają chyba z 2h
![]()
![]() |
#179 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
|
![]()
A jak u Was z filmowaniem ślubów? Bo ja każę Simce nakręcić ślub, ale gra jej ciągle przerywa z tekstem, że na parceli się dzieje coś ważnego. Przecież wiem, dlatego filmuję... Moja parka ma dosłownie kilkusekundowy filmik z ich ślubu... Skoro już tak, to mogliby dać interakcję na kamerze "nakręć ślub", lub żeby para młoda mogła kogoś poprosić o nakręcenie ich ślubu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|