|
|
Zobacz wyniki ankiety: O jakich zwierzętach w swojej rodzinie najbardziej marzycie? ![]() |
|||
Psy |
![]() ![]() ![]() ![]() |
49 | 25.93% |
Koty |
31 | 16.40% |
Konie |
65 | 34.39% |
Gryzonie |
27 | 14.29% |
Ptaki |
4 | 2.12% |
Gady |
10 | 5.29% |
Płazy |
1 | 0.53% |
Rybki |
2 | 1.06% |
Głosujących: 189. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#171 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Przydałoby się. Fajnie by było takiego szopa w miejskim śmietniku spotkać, albo jelenia jak wyjada jedzonko z koryta konia.
![]()
|
![]() |
#172 |
Reputacja: 10
|
![]()
![]() |
#173 |
|
![]()
no. na zwiastunie były szopy
![]()
![]() |
#174 |
|
![]()
Co do ptaków w klatkach, to wszystko zależy od właściciela, jakie im zapewni warunki do życia. To nie prawda, że się męczą w klatkach w ogólności. Takie teksty mogą mówić ludzie, którzy nigdy ptaków w domu nie mieli, więc piszą takie rzeczy. Moje ptaki mają wielką klatkę i do tego są codziennie wypuszczane z klatki. Na "za mało ruchu", to one bynajmniej nie mogą narzekać. No ale jeśli kupi się ptakowi miniaturową, switaśną klateczkę i do tego się ich z niej nie wypuszcza no to zgadzam się w zupełności, w TAKICH KLATKACH ptaki naprawdę się męczą.
A wracając do kapucynek, to wracamy do tego co napisałam wyżej... wszystko zależy od właściciela i od tego jakie im zapewni się warunki. Nie wyobrażam sobie trzymania takiej kapucynki tylko w klatce, to bestialstwo. Ale tutaj mówimy o grze, nie o realnym życiu. W realu nie mam warunków na kapucynkę, kajmana czy coś w tym stylu, ale w grze chętnie miałabym egzotyczne zwierzęta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
|
![]()
Ale ja nie uogólniam, wiem że wszystko zależy od właściciela. Jeśli mają odpowiednią pielęgnację, są wypuszczane, to nie mam nic przeciwko. Tylko większość ludzi tego nie rozumie i ptaki całe życie są zamknięte. Mój sąsiad z działki na przykład zbudował ogromną klatkę ( dosłownie całe podwórko zabudował) i puszcza tam swoje papużki . Ale naprzykład mojej koleżanki kanarek cały czas siedzi zamknięty .
poza tym wracając do tematu gry, to jak najbardziej egzotyczne zwierzątka byłyby mile widziane. zrobiłabym małe zoo ![]()
![]() |
#176 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ja bym chciał żeby były dzikie zwierzęta tj. lisy, wiewiórki itd. błąkające się po okolicy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
|
![]()
@UP, ja tak samo. Wiewiórki, gołębie, lisy, kuny, jeże. Zwierzęta, które niekoniecznie muszą się znaleźć w klatce, ale biegają po podwórku. Chciałabym, żeby w simowym ogródku jeże zrobiły sobie gniazdo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
|
![]()
albo żeby krety niszczyły rośliny, i potrzebny byłby pies żeby je przeganiać .
![]() |
#179 |
|
![]()
No właśni.fajnie będzie z tym sterowniemkońmi, psami i kotami.Biorę na pierwszy ogień psy, potem od razu konie, a na końcu koty do dżungli .
![]() |
#180 |
|
![]()
Jak już mówiłem:
JEDNOROSHCE! *_* PEGAZY! *_* WIEWIÓÓÓRKI! *_* + SURYKATKI ![]() Uwielbiam Surykatki! Ale w grze na stówę ich nie będzie. XP
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|