![]() |
#171 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ekhm, mam propozycję na małą zmianę w kategoriach FA. Otóż, dział Twórczość pisana trochę się ożywił, z kolei OJSG przeciwnie, dlatego proponuję rangę SimStoryk zastąpić rangą Kacze Pióro, do której będzie można nominować i jedno, i drugie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#172 |
Reputacja: 10
|
![]()
To już chyba lepiej dodać Kacze Pióro i zostawić SimStoryka. Bo pewnie za jakieś pięć miesięcy czy nawet wcześniej Twórczość Pisana zacznie świecić pustkami i OJSG będzie najbardziej oblegane. A potem od nowa Twórczość najaktywniejszym działem...
No i oczywiście zacznie się zmiana rang etc. I tylko zamieszanie. Można dodać, ale nie zamieniać rang.
![]() |
![]() |
#173 |
|
![]()
tak, najlepiej jeszcze zrobić rangę "Użytkownik Dnia" żeby każdy mógł mieć swoją rangę xD
ja pozostaję przy swojej propozycji - wspólna ranga, bo dwie oddzielne to jednak za dużo, zważywszy na to, że żaden z tych działów nie jest aż tak bardzo rozbudowany ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Reputacja: 25
|
![]()
Była taka bitwa o tę rangę, petycje, kłótnie na PW, listy otwarte, spiski z Livką... I co? Mamy o tym wszystkim zapomnieć, bo przez chwilę nic się nie dzieje w OJSG? Serio? Trzeba wszystko starać się naprawić, a nie zmienić na lepszy model! Nie ma takiej opcji, ranga ma zostać!
(It's joke, you know?) Alpherainn, to nie przejdzie. Według mnie pomysł Laseczki ( ![]() ![]() e: @MPS Ahahahahahaha mistrz! xD Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 28.12.2013 - 18:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
|
![]()
ja jestem przeciwnym temu, że łączenie dwóch kategorii pod jedną rangę. Jakby nie patrzeć w pisanej liczy się jedynie tekst.
Rangę tego od fotostory można połączyć z SimStorykiem, bo i tak niektórych OJSG można zaliczyć pod Fotostory. Po prostu - po połączeniu Kaczego Pióra i SimStoryka wygrywaliby zapewne autorzy OJSG, szanse nie byłyby równe.
![]() |
![]() |
#176 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Olaboga, bo wy nie rozumiecie idei OJSG. To ma być luźne opowiadanie o waszej grze, a nie jakieś kutwa poematy. Fotostory ma się skupiać na tekście i zdjęciach razem, taka twórczość pisana tylko ze zdjęciami; w dziale o pisaniu wszyscy skupiają się na tekście; w OJSG ma być dużo zdjęć i tekst, ale nie jakieś wielkie opowiadania z wymyśloną fabułą, bo od tego jest fotostory, to ma opowiadać waszą grę, jaką prowadzicie rozgrywkę, jaką czynność wykonywał wasz sim o 18:22, a nie jak to wasza simka się zakochała, ale jej serce zostało złamane więc zaczęła myśleć o tym, jak to blablnabajbslgdul. Nauczcie się raz na zawsze, że każda z tych rzeczy to zupełnie inna kategoria. Po prostu zróbmy trzy rangi i będzie po problemie.
Ostatnio edytowane przez Meryam : 28.12.2013 - 18:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
|
![]()
albo powrócić do Kaczego Pióra dla pisarzy i zostawić SimStoryka
![]() zresztą, co ja będę przekonywał, niech admini zdecydują czy coś zmienić xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | ||
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Osobiście nigdy nie byłam za tym, żeby łączyć to w jedno, dlatego ja sie pod tym nie podpiszę ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
|
![]()
cóż, w każdym razie uważam, że twórcom z tego działu możliwość otrzymania rangi też się należy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Jak będzie z tegorocznymi Czterema Zywiolami?
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|