![]() |
#171 |
Reputacja: 16
|
![]()
Na początku wątpiłem w sprawdzenie się sposobu Liv z racji, że inne dodatki na moim komputerze instalowały się świetnie.
Sprawdziłem, a co to? Na drugim komputerze instalator się uruchamia! Teraz nareszcie mogę dokończyć instalację i przy okazji robię sobie obrazy wszystkich płyt. Kocham Cię, Liv!!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#172 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich!
Mam pewien problem jeśli chodzi o oszukiwanie w grze. Nie mogę wywołać ramki do kodów: W czasie gry naciśnij [CTRL] + [SHIFT] + [C], aby wywołać okno konsoli. - wiem, że tak się robi, ale przestało mi to działać. Wie ktoś może, dlaczego? Pozdrawiam serdecznie i proszę o odpowiedź! |
![]() |
![]() |
#173 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Zamęczyłaś grę kodami
![]() ![]() - spróbuj kombinacji crtl+shift+b, - przeinstaluj grę, jeśli sposób wyżej nie pomoże, - spróbuj tego, jeśli sposób wyżej nie pomoże. Co do przyczyny - nie mam pojęcia. Na pewno wszystkie te przyciski na klawiaturze dobrze Ci działają? |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Guest
|
![]()
Ej, bez przesady, nie było tego aż tak dużo...
![]() <chwila ciszy> Kurcze, a może moja klawiatura nie reaguje na 3 klawisze naciskane razem? oO Już kiedyś gdzieś tak miałam... No nic, poradzę sobie bez cheat'owania. ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Reputacja: 10
|
![]()
Instalowałaś może ostatnio programy typu CursorXP? Jeśli tak, to je usuń.
A jeśli masz Vistę to spróbuj Ctrl+Shift+Windows.
![]() |
#176 |
|
![]()
Mam dziwny problem. Nie mogę zostać porwana przez kosmitów kodem :/ Gdy wybieram opcję ''get abduced'' (czy coś takiego) na teleskopie, sim się schyla, a potem się resetuje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
|
![]()
Ten kod przestaje działać po zainstalowaniu jednego z późniejszych dodatków (bodajże Czasu Wolnego).
Spróbuj pobrać debugabductfix.
![]() |
#178 |
|
![]()
Dzięki, zadziałało
![]() ![]() No ale mam też inny problem. Stworzyłam sobie dwie dorosłe Simki, ustawiłam im Insimenatorem 10 poziom umiejętności tańczenia i kazałam im tańczyć. Jak im higiena spadła, umyłam je i znowu kliknęłam na radio. Obie Simki mają wstęp do ukrytej parceli, max. zainteresowanie tańcem, kondycja na maxa, a jednak tylko jedna z nich ma opcję ''Tańcz solo'', a druga ma tylko ''Taniec połamaniec''. Dlaczego druga Simka nie ma opcji ''Tańcz solo''? Ostatnio edytowane przez Fisia : 26.11.2011 - 14:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Guest
|
![]()
Moim problemem jest fakt, że w grze ciągle wyskakują mi błędy. (chodzi o to okno, gdzie jest napisane coś po angielsku a pod spodem okna "cancel", "reset" i "delete"). "Cancel" z reguły sprawia że okno jest otwierane jeszcze raz, a "Reset" i "Delete" zazwyczaj kasują mi jednego z simów. Kiedy tak się dzieje? Losowo, np. moi simowie nie mogą wziąć ślubu, bo jak już się całują (albo wkładają sobie na palce obrączki) to wyskakuje błąd i simowie mają znowu status "zaręczony". Inny przypadek to fakt, że nie mogę pojechać na parcelę publiczną samochodem (żadnym, u kilku rodzin już tak mam), bo jak tylko dojadę, to włącza mi się błąd, jest napisane, że coś z samochodem nie tak i jak kliknę cokolwiek to mnie wyrzuca do trybu budowania
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Masz tak tylko w jednej rodzince?
Ewent. bawiłaś się boolpropem? Btw, "reset" nie może kasować ![]() |
![]() |
![]() |