|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
o kuuuuuuuuuuurde, ale sie dzieje
![]() Jestem ciekawa co dalej! Daj kolejne zdjecia ;d nie moge sie doczekac ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]() Dziś w bonusie z nowym odcinkiem , mam dla was parę fot z II serii. Jedne mnie rozbawiły, inne bardzo spodobały. Jedno miały wspólne -nijak nie mogłam ich wcisnąć do historii.
To zdjęcie z porodu jest naprawdę fajne. Musiało mi się gdzieś zawieruszyć ![]() ![]() Tego nie mogłam wstawić, a też jest piękne. ![]() Alba i jej fireworks... ![]() Szop, który zdewastował mi śmietas, a później na bezczelnego usnął przed wejściem. ![]() Niby Everdeen'owie tacy bogaci, a tu komoras... ![]() Pan, który kojarzy mi się ze sławnym gestem Tuska. Istne "jes, jest jes!" ![]() Teraz zapraszam na część pt: "Wśród bugów u Kicajka". Niewidzialna, paląca się kuchenka. ![]() Gdzie są wszystkie ściany? ![]() I prysznic? (tak, Alba wisi w centrum) ![]() A tak wyglądał szpital, zorganizowany prowizorycznie w... garażu ![]() ![]() Zastanawiacie się może po co dodaję jakiś bezsensowny bonus, co? ![]() Ano dlatego, że chciałam się z moimi czytelnikami tymczasowo pożegnać. Muszę zająć się rzeczami najważniejszymi, które do tej pory ignorowałam. Wrócę do was, podejrzewam, że koło września, października. Mam nadzieję, że do tej pory nie zapomnicie o mnie. Bardzo wam dziękuję za wszystkie miłe komentarze. Podnoszą ego, nie powiem. Bez waszego wsparcia nie chciałoby mi się tego wszystkiego pisać. Szczególne podziękowania kieruję do Meggie oraz myrtka. One wiedzą za co ![]() x.o.x.o ![]() Dziękuję ![]() Aha! I jeszcze karpik dla easy ![]() ![]()
![]() |
#3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Łojej. Taka radocha, że u Kicajka nowy odcinek, a tu buuu... dopiero we wrześniu...
Ale historyjka świetna. Ever coraz bardziej mi się podoba, zwłaszcza w połączeniu z Sutton. Nie mogę się doczekać, żeby przekonać się jak będzie wyglądało to bezimienne maleństwo jak podrośnie. No i ciekawy wątek z tą chorobową-depresją Alby (chyba, że to jeszcze jakiś inny czort). Ogólnie- kocham cię za tą historię i nienawidzę, bo nie będzie jej, aż do września xD PS. Kapitalny szpital! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Nie, jednak Cię nie lubię
![]() ![]() W październiku to Ty się ze mną na ciastku widzisz w Częstochowie! Naprawdę będzie mi ciężko zaglądać tu ze świadomością, że dłuższy czas nie zobaczę Twojej rodziny ![]() Będę czekać z niecierpliwością i zawsze będę Twoją stałą czytelniczką Kicajku ![]() Mam nadzieję, że na forum będziesz, bo wieczorne rozmowy z Tobą tak jakoś jeszcze bardziej polepszają dzień ![]() Wracaj szybko!
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
ooooojjjjjj szkoda, a juz myslalam, ze jak rano wejde na kompa to zobacze nowe posty rodzinki u kicajka xD Nie no spoko....ja teraz tez korzystam i wstawiam fotki poki mam l4, a potem to juz tez rzadziej no i od weny zalezy.....bedzie teskno za Alba......:"(
OBIECAJ ZE WROCISZ!!! BEDE CZEKAC ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
najpierw czytam odcinek i mówię "wow, świetnie, jak ja kocham te emocje" atmosfera gęstnieje... a potem czytam kolejny post i zawód.... smutno, będę tęsknić za twoimi historiami
![]() ![]() I tak jak napisała Meggi: jak wrócisz, nie będziesz musiała mi również odświeżać pamięci ![]() ech nie wiem jak ja przeżyję bez losów Alby, no i Gibona ![]() nie każ nam długo czekać!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Nie ma mowy, nie możesz odejść. Miesiące bez twojego Ojsg, to mordęga. Chcę poznać dalsze losy twoich podopiecznych. Może dasz radę zajrzeć tu raz albo dwa na miesiąc, żeby uszczęśliwić nas nowym odcinkiem? Dotychczasowa historia jak zwykle genialna! ;3 ; c
![]() |
#10 |
|
![]()
No chyba żartujesz! Kicajku ja nie przezyje bez Twojego opowiadania!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|