![]() |
#171 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ale cham ja sam bym wpier***** temu Kevinowi. Dobrze, że Klaus to zrobił za mnie
![]() Gdyby tylko Leinda chodziła z Klausem tak by do siebie pasowali. Chcę wiedzieć co Klaus odpowie!!!!! Może, by się coś stało pomiędzy Klausem, a Leindą gdyby nie była na randce. Czekam na next ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#172 |
Reputacja: 10
|
![]()
TO JEST SUPER!
Wciągnęłam się, na serio. Mam ochotę zabić tego Kevina... tylko perfidnie wykorzystał biedną Ledianę :C A Klaus? Współczuję mu, że Leda nie docenia jego starań. I tak wiem, że będą razem ![]()
![]() |
![]() |
#173 |
|
![]()
Mam nadzieję, że Klaus jej powie jaką świnią jest Kevin i ona doceni co dla niej zrobił
![]() ![]()
![]() |
#174 |
|
![]()
no Kevin to kawał *****, lepiej niech się nie pokazuje tutaj na forum bo kilka osób już się na niego szykuje (w tym i ja)
Niech mu Klaus pokaże gdzie raki zimują (i to dosłownie!). A Lediana niech otworzy oczy na rzeczywistość!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Reputacja: 22
|
![]()
Na początku muszę powiedzieć że szalenie podoba mi się Twój dom. Zakochałam się w tapecie w sypialni i w tej rogówce w salonie..
Lediana ma fajną fryzurę, bardzo mi się podoba Bardziej podoba mi się Kevin, ale mam nadzieję że skłamał mówiąc dla Klausa że chciał się tylko z nią przespać
![]() |
#176 |
|
![]()
Wiesz że uwielbiam losy Ledianki?
Są cudowne, twoja pomysłowość, zaje.. nie, no kulturalnie to jest Świetnie ![]() Kevin jest podły mam nadzieje że Ledi, przejrzy na oczy.. czy ona nie widzi że Klaus się w niej buja. Chce wiecej!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Reputacja: 12
|
![]()
Hej! Mam do was pytanie. Znacie może kod, dzięki któremu mogę zmienić dzień na noc, a noc na dzień? O ile w ogóle taki istnieje. Jest mi cholernie potrzebny, bo nie wyrobię się z odcinkiem. :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
|
![]()
O jaa, uwielbiam czytać Twoje historie mimo, że ich nie komentuję. Są świetne
![]()
![]() |
#179 |
|
![]()
Będzie ciąg dalszy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Reputacja: 12
|
![]()
@up.
Oczywiście, że będzie. Ostatnio mam taką wenę, że napisałam już chyba z 5 odcinków do przodu. Zajdzie również kilka zmian, ale na razie nie mam jak grać w simsy. Mam nadzieję, że odcinek bedzie przed świętami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|