![]() |
#172 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak zobaczyłam zdjęcie Rose myślałam że to dziecko. xd
Rodzinka będzie fajna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
|
![]()
Zapowiada się fajnie, czekam!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
|
![]()
ciekawie chociaż nie jestem pozytywnie nastawiona do tych czarodziejskich simów, to zaglądać będę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
|
![]()
Mojego Florka? Hahaha, sądząc po skrzydełkach, bardzo możliwe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
|
![]()
Szczerze mówiąc, tego nie wie nikt ;3 i raczej tak pozostanie, chyba ze odnajdzie sie ojciec, ale on sam nie wie ze ma bachorka przecież. Normalnie patologia jakaś.
A tymczasem mam problemy z graniem ![]()
![]() |
#177 |
|
![]()
Rose jest śliiiiczna!
![]() ![]()
______________________________ ''Już tyle słońc wzeszło tylko jeden raz, Już z tylu stron zapłonęły ognie gwiazd, Już tyle miejsc zapomnienia pokrył kurz, Wiem, co to jest, lecz się nie zatrzymam już.'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
|
![]()
tak właściwie - nie byłabym sobą gdybym wam tego nie powiedziała... poszłam dzisiaj do Empiku, z nadzieją że są może CPR wcześniej i tak się na nich wkurzyłam że szok. bo oczywiście, CPR były, ale tylko w wersji z podstawką :c zawiodłam się na nich, bo przecież to bez sensu że nie ma samego dodatku a jest gra z dodatkiem =.=
![]() |
#179 |
|
![]()
więc tak - dzisiaj testiren nowen dodadatken
![]() trochę szalony ojczulek Alistair ![]() jego żona Amy ![]() oraz ich dzieci (3 córki HOHOHOHO). UWAGA! są one nazwane na cześć 3 bohaterów OJSG, którzy zostali w sumie wyróżnieni nie wiem czemu. i think że mi się po prostu podobają ![]() tak więc, najstarsza Lauren, czyli przekształcenie od Laury iness92 ![]() troszkę młodsza, Florence/Florie, po nmin'owym Florku ![]() ![]() oraz najmłodsza - Ceresei, po coż... Ceresei Rosemarie ![]() Amy postanowiła być przykładną matką (HAHA) i zabrać starsze córki popołudniem nad morze. razem z Lauren zanurzyły się w oceano-morzu (tak właściwie, to co to jest?)... ![]() ![]() ![]() ![]() a Florie postanowiła potarzać się w piasku. ![]() ![]() kilka dni (znaczy zapewne to jakieś miesiące były, nie? bo kto to widział, żeby się pora roku zmieniała co 7 dni... xd) później odbył się festiwal letni, na którym znalazła się cała familia. znaczy oprócz Ceresei, bo i tak by nic nie mogła tam robić... żywot małego dziecka jest ciężki :c Lauren je lody ![]() Amy z Alem zasuwa na wrotkach ![]() ![]() Florie dała się pomalować ![]() ![]() Lauren piłkarz hahahahah ![]() urządzili też ''bitwę wodną'', co dziwne, najbardziej ucierpiał w niej Al. ![]() ![]() ![]() później Amy i Lauren wzięły udział w konkursie na jedzenie hot-dogów, który zresztą wygrała Amy. ![]() ![]() gościu rozwalił system ![]() ![]() ![]() zajadają... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na koniec cała rodzinka zrobiła sobie grupowe zdjęcie ![]() ![]() i jeszcze fajerwereczki! :3 ![]() ![]() ![]() chociaż mało mebli w dodatku, to niezwykle mi się podobają! a szczególnie te dwa bardziej dla dzieci, nie wiem czemu, urzekły mnie... ![]() ![]() bez fabuły, bo to tylko test. chyba żeby ktoś chciał, wtedy mogę pograć tą rodzinką dłużej ![]()
@Mod: bardzo nieregulaminowa sygnatura! Ostatnio edytowane przez inseparable : 15.11.2012 - 19:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
|
![]()
Tak! Tak! Graj Florie dłużej! Florek czuje się zaszczycony
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |