![]() |
#172 |
Reputacja: 11
|
![]()
Baseny nie zamarzają, chyba simy mają je podgrzewane.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam małe pytanko co do Kosmitów..
![]() Grałam simką,i gdy pojawiła się 24:00,to pojawił mi się kosmita. Czy on mi coś zrobi ? (Ja dostałam prawie zawału,i wykasowałam kosmitę brutalnie kodem ![]()
![]() |
#174 |
|
![]()
Kosmici są tak rzadkim i niecodziennym zjawiskiem, a ty ich kasujesz?
![]() ![]() Nie, kosmita stojący sobie nic ci nie zrobi, już prędzej znikąd pojawiające się ufo którym porywają simów na chwilkę jak im się chce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Kosmita, który przychodzi do domu ma jakiś tam miernik i po prostu bada parcelę. Sim może do niego podejść i pogadać, dzięki czemu ma go później w znajomych i jest wtedy możliwość zadzwonienia do niego i zaproszenia na herbatkę
![]() Ja mam inne pytanie, jak często w czasie jesieni pioruny uderzają w wasze simowe podwórko? Kiedy wczoraj grałam to miałam to w czasie każdej burzy. Niby nic ale to wkurzające kiedy osmala Ci leżak i trzeba go wymienić ![]() I czy to normalne, że nagle na parceli pojawiło mi się z 7 dzikich wiewiórek? Zanim mnie wywaliło do pulpitu to miałam wcześniej wiewiórkę i wygrabione liście wewnątrz domu a na parceli pojawiały mi się owady i minerały to zebrania. I to wszystko tak samo z siebie..
![]() |
![]() |
#176 |
|
![]()
@Kedziorek92
Nie widzialam zadnego pioruna, slysze tylko jak uderzaja gdzies w miescie niedaleko mnie, bo az mi sie ekran trzesie, nigdy zaden nie uderzyl w moje podworko, a troche szkoda. ![]() Co do wiewiorek to ja wlasnie tez mam chyba ze trzy, nigdy nie mialam ich na swoich podworkach, karaluchy czy inne owady zdarzaly sie b. rzadko, jednak po zainstalowaniu CPR ciagle widze na swojej parceli jakies zyjatka. A z tymi kosmitami to nie jest tak, ze gdy przychodza i badaja cos przed domem, to gdy jakis sim sie obudzi to kosmita ucieka i odlatuje? U mnie jest tak za kazdym razem.
![]() |
![]() |
#177 |
|
![]()
@Kosia, widocznie ich wystraszyłaś.
@kędziorek92, według mnie to nie jest normalne. Normalne jest to, że cię wywala do pulpitu w takiej sytuacji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
@Kosia Nie wiem czy jest czego żałować, bo gdyby to się zdarzało raz na jakiś czas to ok, ale nie co burzę, którą jesienią mam co drugi dzień (jeśli nie częściej). Podczas jednej z tych burzy udało mi się dokładnie zobaczyć jak piorun uderza w ziemię. Huk jest niesamowity. W temacie ze zdjęciami wrzuciłam parę fotek z tych wydarzeń. A co do kosmitów to kiedy mój sim się obudził to mogli ze sobą normalnie rozmawiać. Pamiętam nawet, że jego cechy to zły, odważny, pracoholik i coś tam jeszcze
![]() @ymon Czyli wygląda na to, że to przez wiewióry trzy razy wywaliło mnie do pulpitu. Cóż kasuję save i gram od nowa, może będzie lepiej.. Dzięki ![]()
![]() |
![]() |
#179 | |
|
![]() Cytat:
Wiewiórki jesienią zbierają zapasy na zimę, często można je spotkać w parkach, moim zdaniem to bardzo fajne, że twórcy wprowadzili ten element do gry (o ile to nie jakiś błąd) i jest wysyp wiewióreczek gdy grabimy liście, zupełnie jakby się tam pochowały a simy je stamtąd wypłoszyły, urocze ^^ Mi jeszcze żaden piorun nie walnął w ogródek a szkoda bo pewnie ciekawe są efekty. Przygarnęłam do rodziny kosmitkę i teraz niemal co noc przylatuje mi pod dom inny kosmita, za każdym razem ten sam, myślałam że jakiś absztyfikant tej kosmitki ale nie mają siebie w kontaktach. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
|
![]()
Sprawdzilam - wysycha. Ciekawe czy schnie nawet, gdy pada...
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|