![]() |
#171 |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
Maqryll - dostałeś bana za obrażanie człowieka. i wyżywanie się na innych. i tym przegiąłeś. kimkolwiek by nie był dżejkob i jakkolwiek by sie nie zachowywał, to ty nie masz prawa sie tak zachowywać. i nie tylko do niego. szczególnie, że ty wymagasz od wszystkich naokoło szacunku, a sam traktujesz innych jak śmieci.
i lepiej sie już nie pogrążaj. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#172 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Maqryll, dostałeś bana za obrażanie i wyzywanie użytkowników. Lepiej skończ już.
![]() |
#173 | ||
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#174 | |
Administrator
Reputacja: 100
|
![]() Cytat:
Tylko że no właśnie wykroczenia nie było, a jeśli próbę obrony własnej uznajecie za przewinienie, to właśnie teraz widzicie, jakie są skutki. Osobiście, skoro już tak bardzo nalegacie, żeby wyjmowanie(nawet tak mało znaczących) postów poza tajny było karalne, to dajcie jej karę, ale proporcjonalną do przewinienia. Rudzielec pokazała dwa posty, które nie ujawniły niczego poza tym, że poprosiła o zdjęcie jej moda - dokładnie to samo my już od dawna wiemy, więc ten "wyciek" nie ma żadnego znaczenia. Dajcie jej już tego warna jako ostrzeżenie, żeby więcej nie próbowała przemycać niczego poza tajny, ale nie bana permanentnego! Dajcie jej bana dopiero, gdy zrobi coś, co jest faktycznie niewybaczalne. Obrona własna to nie przewinienie. Bjork edit: Caseum - OK - dlatego jest to głosowanie ![]() Tak nagle zedytowałaś mi posta, że poleciała jego dopisana połowa. ![]() No i jeszcze do Bjork - nie wygarniamy ci tu, że powinnaś odebrać sobie admina. Akurat sama wiesz, że moim zdaniem jesteś jedną z lepszych adminek na forum. Jednakże, jak sama stwierdziłaś, popełniasz błędy. Dlatego my, użytkownicy, piszemy co jest nie tak. ![]() Bjork edit: Uwaga - edytuję ![]() Bo nie potrafię być żyletą. Ostatnio edytowane przez Björk : 06.10.2013 - 19:16 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Reputacja: 12
|
![]()
A ja powiem coś jeszcze.
Bana za zdjęcie i wyśmiewanie tego osobnika dostałem na tydzień, tak apropo. Później przyszła sobie Ilona i dała mi na 3miesiące, i powiedziała, że chciała dać perma, ale się powstrzymała. Więc tylko tak powiem, że za zdjęcie dostałem na tydzień, a na 3miesiące za tą wiadomość którą wkleił Kenny. I przypomnę, że nikt mi nie udowodni, że to ja pisałem tą wiadomość :] |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Dokładnie tak jak pisze Caesum. Nie odbierajcie naszego "wytykania błędów" jako atak, bo jeśli mówimy wam, że coś jest nie tak, to chyba faktycznie coś jest na rzeczy
![]() ![]() A jeśli chodzi o Maqrylla... daj se siana. Miną 3 miesiące to wrócisz i znowu posiejesz zamęt. Ale teraz, daj sobie spokój. Bjork edit: Proszę - zakończmy to - akurat wyjątkowo Waszych wypowiedzi nie traktuję jako atak ![]()
Ostatnio edytowane przez Björk : 06.10.2013 - 19:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
|
![]()
Gdybym był na miejscu Ilony to bym Ci dał perma i zakaz wypowiadania się w jakimkolwiek temacie, bo i tak wiadomo że nic mądrego nie wniesiesz.
Edit: A tak wgl Bjork, dobrze że jednak zrobiłaś tą sondę ![]()
![]() |
#178 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Maqryll: wszyscy wiedzą, że to Ty. Nie bądź bezczelny. Ban zostaje.
![]() |
#179 |
|
![]()
Libby, do bana na 3miesiące powinno się mieć pewność, prawda?
A moja droga, jak teraz powiem, że tego nie pisałem, to co? Nie ma dowodów, przykro mi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Administrator
Reputacja: 100
|
![]()
A właśnie, skoro sprawa rudzielca jest załatwiona, to co z Kennym? On dostał bana za pokazanie PW od Ilony, dobrze kojarzę?
EDIT: A właśnie. Bjork, fajnie by było jakbyś zjawiła się na chwilę na gg, jeśli masz czas. Mam pytanie odnośnie rejestracji i botów. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|