Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 11.04.2005, 20:27   #1
Bulbuśka
Guest

Smile Ciekawy temat.

U mnie Balbina Biedak wychowała 3 synów, a sama się postarzała. Jej najstarszy syn zakochał się w takiej laluni Marcie z innej działki, ale chyba się odkochał, bo przejrzał na oczy. Aktualnie ma żonę w ciąży i jedno dziecko adoptowane czarnoskóre, a właściwie dziewczynkę Emilkę. Więcej napisze kiedy indziej. Pozdrawiam wszytskich maniaków Simsowych HiHi
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.04.2005, 12:59   #2
LindSay
Guest

Domyślnie

Przyjemniak: dziewczyny się kłócą, a ich ojciec romansuje z koleżanką pracy i ze sprzątaczką.
Biedak: Balbina ma trójkę dzieci, jej najstarzego syna wywalili z roboty (coś z gangiem) i nie mieli kasy. Poźniej jej syn zaczął się świetnie uczyć, zaczął pracować i dostawał codziennie 97$. Póżniej Balbina zaczęła się spotykać zze swoim bardzo bogatym sąsiadem i niedawno są już po ślubie...
Ćwir: Kasnadra zerwała z Don Lotario i spotyka się z Marzycielem.
Romeo ( z Werony) : zakochał się w mojej simce-nastolatce, nadal jest dobrym przyjcielem Julii, obecnie jest po ślubie.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 14.04.2005, 17:46   #3
Kirke
Guest

Domyślnie

przyjemniaczkowe mają tego samego ukochanego is ię trochę biją
don został porzucony przez kasandre, mieszka z kasią zaręczył się z niną
ćwir wykorkował
kasandra jest w ciąży z moim simem
i to wszystka
  Odpowiedź z Cytatem
stare 20.06.2005, 21:09   #4
Art
Guest

Domyślnie

Ćwir
Don porzucił Kasandrę przed ołtarzem, więc wyszła za Marzyciela.
Mortimer ożenił się z Diną, a razem z nią wporwadziła się Nina, która potem wyszła za Dona. Po jakimś czasie Mortimer rozwiódł się z Diną, bo zdradzała go z Donem.
Aleksander poszedł na studia gdzie spotkał UFO mojej produkcji, zakochał się w niej, razem porzucili studia i pobrali się. Teraz mieszkają w Miłowie i mają adoptowaną nastolatkę (która już poszła na studia) i niemowlę. A w starym domu Ćwirów mieszka Mortimer, Nina i Don.
Marzyciel
Szczepan poszedł na studia. Dariusz żyje z Kasandrą. Mają bliźniaki-chłopca i dziewczynkę ( Marlenę i Henryka) które są już nastolatkami.
Przyjemniaczek
Marysia rozwiodła się z Danielem, ponieważ robił "wiadomo co" z pokojówką. Daniel pobrał się z Kasią Langerak i ona jest z nim w ciąży. Liliana poszła na studia, a Angelika umarła mi u Biedaków
Biedak
U nich chyba byłam najdłużej. Balbina urodziła synka, który jest już dzieckiem, Błażej poszedł na studia, a Damian dorósł i ożenił się z Marysią Przyjemniaczek xP . Balbina wyszła za mojego Sima, jest już emerytką i urodziła mu dzieci.
Dziwak
Paskal urodził dziecko-Ufoboya, a tego drugiego porwało UFO i urodził Lornę.
Widmo
Oliwka umarła, a Ofelia dorosła i wyszła za Jaśka.
Kowal
Zabiłam im córkę, a Jasiek mieszka z Ofelią.
Kamasz
Rupert i Damazy poszli na studia.
Kapulet
Zabiłam Hermię i Konstantego. Julia i jej brat są na studiach. Kent ożenił się z Bianką (chyba tak się nazywała)
Montek
Zabiłam Romea i tą starą, a dziadek i brat Romea są w depresji

No i tyle
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.08.2005, 18:15   #5
Ka$ia_
Guest

Cool Moje rodzinki...

Niestety, nie wolno mi używać kodu na pieniądze, ale nie martwię się, bo świetnie radzę sobie bez niego. Mianowicie, gdy zdobyłam wreszcie ts2, postanowiłam, ze pogram sobie w Don'a, bo tak fajnie, jak się Simsy zdradzają. Oczywiście to wykorzystałam bezczelnie, wzięli ślub z Kasandrą, a Mortimieraa i tego małego wyprowadziłam do skrzyni rodzin, gdzie spoczywają do tej pory, pozbawieni fortuny, jaką do tej pory mieli. Oczywiście, przejęła cały majątek Kasandra z Donem. Po czym Kasandra przyłapała Dona z moją Simką w łożu małżeńskim (Kasandry of course) i go rzuciła. Głupia, nie pomyślała, ze forsa zostanie u Dona. I oczywiście Dona przeniosłam do Moich kochanych Simsów i mają już cały majątek Ćwirów. Jest okey
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.08.2005, 18:55   #6
patrysiaz1992
Guest

Domyślnie

Hmm, niedawno miałam reinstalka i właściwie nie dużo zdziałałam przez ten czas, więc może napiszę co było przed reinstalem . Życie w Miłowie raczej było spokojne (prawie zawsze
Biedacy
- Balbina urodziła trzeciego syna-Maćka i wyszła za Dariusza Marzyciela. Z nim miała (z tego co pamiętam) dość wiele dzieci: Dominikę, Konrada, Klarę, Marlenę no a ostatnie dziecko było w drodze .
- Damian pobrał się z Andżeliką Przyjemniak. Urodziła im się Ola i Kornelia, a trzecie dziecko było w drodze .
- Błażej ożenił się z Alicją (stworzoną przeze mnie ) i mieli synka Damiana.
- Maciek pobrał się z Martą Przyjemniak (trzecią córką Marysi i Daniela) i mieli córkę Magdalenę.
Reszta dzieci Balbiny była małymi dziećmi i dziećmi.
Przyjemniacy
- Marysia i Daniel doczekali się trzeciej córki Marty, a potem wiedli spokojny żywot emerytów .
- Andżelika wyszła za Damiana (patrz wyżej)
- Liliana pobrała się ze Szczepanem i mieli dwie córki: Urszulę i... eee jak jej tam było...?? . Nie ważne, zapomniałam .
Marzyciel
- Dariusz pobrał się z Balbiną (patrz wyżej )
- Szczepan z Lilianą (-||-)
Kaliente
- Dina wyszła za Mortimera i mieli bliźniaczki: Marię i Magdę.
- Nina wzięła ślub z Donem, zaadoptowali jasnoskórą Elizę, a ich dziecko było w drodze
Lotario
- Kasandra zerwała z Donem, bo przyłapała go na bara-bara z Niną, no i ten oświadczył się Ninie
Ćwir
- Mortimer wziął ślub z Diną (patrz wyżej)
- Aleksandra ukatrupiłam
- Kasandrę pobrałam z Władkiem (zrobiłam se gościa ;D)

Chyba wszyscy... To było sprzed reinstala, a teraz mam tak:

Balbina urodziła trzeciego syna, też Maćka, który jest na razie dzieckiem. Błażej i Damian to nastolatkowie. Przywróciłam Sławomira i na razie żyje sobie spokojnie z Balbinką.
Marysia Przyjemniaczek w ciąży . Daniel 'baraszkuje' ze sprzątaczką Kasią, gry Marysia jest w pracy
Kasandrę pobrałam z Donem i dziecko w drodze.
Niną na razie nie grałam xP.
Dina (przed chwilą ) wzięła ślub z Mortimerem i urodzili im się dwaj chłopcy-bliźniacy (siostry Kaliente, jak ktoś wcześniej powiedział, na serio mają tendencje do bliźniaków... )
No a szczęśliwemu Dariuszowi i Szepanowi przywróciłam Marlenę do życia i także wiodą sobie spokojne życie .
No to tyle z Miłowa... I jeszcze Werona przed reinstalem .
Kapulet
- Julia wyszła za Romea i mieli bliźniaki: Klemensa i Tytanię ().
- Konstanty wykitował
- Tybalda ukatrupiłam, bo mnie wkurzał
- Hermia wyszła za Puka Jutrzenkę, bo Merkucjo przyłapał ją na zdradzie . No i 'coś' było w drodze .
- Kent pobrał się z Bianką Montek i... nie pamiętam co im się urodziło
- Pankracy (czy jak temu z wąsami) i jego żona (Bezimienna, zapomniałam jak jej na imię ) spodziewali się potomka
Montek
- Romeo pobrał się z Julią (patrz wyżej)
- Bianka wyszła za Kenta (patrz wyżej)
- Patryk, Izabela i Merkucjo zostali przeze mnie zabici
Jutrzenka
- Puk pobrał się z Hermią (patrz wyżej)
- Tytania i Oberon wzięli ślub
- Ta mała ruda, nie pamiętam imienia, była nastolatką.
Eee, więcej nie pamiętam
Ałaa, palce mnie bolą ;(.

Ostatnio edytowane przez patrysiaz1992 : 18.08.2005 - 09:01
  Odpowiedź z Cytatem
stare 17.08.2005, 19:15   #7
sim222
Guest

Domyślnie

a u mnie to tak:
przyjemniakowie(nimi gram juz na stałe)
marysia i daniel umarli. liliana i andżelika pozdawały studia z wyróżnieniem. liliana jest różdżkarką, zrobiła zombi z marysi, ale to zombi potem zmarło. andżelika ma syna z damianem biedakiem, oboje już nie żyją, ich syn jest właśnie na studiach z miastową martą słomką. liliana żyje sobie dalej , za parę dni będzie emerytką.
biedacy:
balbina nie żyje, błażej jest nastolatkiem, trzeci syn balbiny mieszka z błażejem
ćwirowie:
mortimer nie żyje, aleksander ukończył aktorstwo, pracował w show-biznesie, później umarł. kasandra ma córkę z marzycielem starym(młody nie żyje) , córka jest brzydka jak ojciec<lol>

kowal(z dziwnowa) :
rodzice umarli , janka wyszła za ruperta kamasza, janek ożenił się z ofelią widmo, czy jak jej tam
kamasz:
cała rodzina umarła prócz ruperta, który ożenił się z janka i mają dziecko, która nazywa się nie pamiętam jak<lol>

reszty rodzin w grze nie tykałem
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.08.2005, 13:57   #8
Metka
Guest

Domyślnie Losy moich rodzin:-)

MIŁOWO:
-Rodzina Ćwir: Kasandra ożeniła się z Donem, jednak on ją zdradził -rozeszli się. Kasandra została sama z jej córką Soledatte, ale ich samotność nie trwała długo, ponieważ Bella wróciła. Potem Kasandra ożeniłą się z Piotrem Jakimśtam (niepamiętam), a Bella niestety... no wiecie (można powiedzieć że wróciła w kosmos

-Rodzina Przyjemniaczek: Marysia i Daniel rrozwiedli się, po czym Daniel zamieszkał z Kasią Langerak, a Marysia z Lilianą i Andżelą. Andżelika zaszła w ciąże z Damianem, po czym on uciekł z miasta (powiedzmy że jego kariera przestępcza zaszła za daleko), a Lili poszła na psychologię, a po powrocie wyszła za Szczepana, i mieli małego Filipa

-Rodzina Kaliente- Dina wyszła za Mortimera, urodziła Henryka i senior Ćwir zmarł, a Nina zamieszkała z Rudolfem Czarownikiem (pokojowego)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.08.2005, 18:14   #9
Nacia
Guest

Domyślnie

[QUOTE=Metka] Potem Kasandra ożeniłą się z Piotrem Jakimśtam [QUOTE]
:laugha: Kręciłyśmy sobie kiedyś z qmpeleami bekę z takich klasowych buraków i zadawałyśmy takie <na pozór> niewinne pytanka:
-Ej, Kaśka, ożenisz się kiedyś...?
-Pewnie tak, no przecież nie zostnę starą panną, no co wy...
-Ej, Marcin, wyjdziesz kiedyś za mąż...?
-Mówiłem już, że nie lubię dziewczyn!
My z nich tam sikałyśmy, oni najwyraźniej nie widzieli różnicy pomiędzy "wyjściem za mąż" a "ożenieniem się" i bardzo się dziwili jak wiłyśmy się ze śmiechu. hehe
Pzdr-Nca
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.08.2005, 11:16   #10
..::Nefretka::..
Guest

Domyślnie

- No więc Oleńka dorastała. Wyszła za Dona(nie chciało mi się nim grać i został jaki był) Ale ten ją zdradził z pokojówką. Olka zabrała bliźniaki( ) i wyprowadziła się do kolejnego łamacza serc( ten romansował z prawie całym Miłowie) zwanym All Piszczel. Tomek i Tosia(bliźniaki) dorastały. W dniu kiedy miały stać się nastolatkami wybuchł pożar i Tomek spalił się a żeby nie było mu smutno to spaliłam jeszcze jego matkę. I Tosia została z Allem. Ale niestety smutno jej było bez rodziny i umarła(przez uderzenie Satelitą :wacko: :wacko: :wacko: )
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości)

Zasady Postowania