|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
U mnie Balbina Biedak wychowała 3 synów, a sama się postarzała. Jej najstarszy syn zakochał się w takiej laluni Marcie z innej działki, ale chyba się odkochał, bo przejrzał na oczy. Aktualnie ma żonę w ciąży i jedno dziecko adoptowane czarnoskóre, a właściwie dziewczynkę Emilkę. Więcej napisze kiedy indziej. Pozdrawiam wszytskich maniaków Simsowych HiHi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Przyjemniak: dziewczyny się kłócą, a ich ojciec romansuje z koleżanką pracy i ze sprzątaczką.
Biedak: Balbina ma trójkę dzieci, jej najstarzego syna wywalili z roboty (coś z gangiem) i nie mieli kasy. Poźniej jej syn zaczął się świetnie uczyć, zaczął pracować i dostawał codziennie 97$. Póżniej Balbina zaczęła się spotykać zze swoim bardzo bogatym sąsiadem i niedawno są już po ślubie... Ćwir: Kasnadra zerwała z Don Lotario i spotyka się z Marzycielem. Romeo ( z Werony) : zakochał się w mojej simce-nastolatce, nadal jest dobrym przyjcielem Julii, obecnie jest po ślubie. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
przyjemniaczkowe mają tego samego ukochanego is ię trochę biją
don został porzucony przez kasandre, mieszka z kasią zaręczył się z niną ćwir wykorkował kasandra jest w ciąży z moim simem i to wszystka |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ćwir
Don porzucił Kasandrę przed ołtarzem, więc wyszła za Marzyciela. Mortimer ożenił się z Diną, a razem z nią wporwadziła się Nina, która potem wyszła za Dona. Po jakimś czasie Mortimer rozwiódł się z Diną, bo zdradzała go z Donem. Aleksander poszedł na studia gdzie spotkał UFO mojej produkcji, zakochał się w niej, razem porzucili studia i pobrali się. Teraz mieszkają w Miłowie i mają adoptowaną nastolatkę (która już poszła na studia) i niemowlę. A w starym domu Ćwirów mieszka Mortimer, Nina i Don. Marzyciel Szczepan poszedł na studia. Dariusz żyje z Kasandrą. Mają bliźniaki-chłopca i dziewczynkę ( Marlenę i Henryka) które są już nastolatkami. Przyjemniaczek Marysia rozwiodła się z Danielem, ponieważ robił "wiadomo co" z pokojówką. Daniel pobrał się z Kasią Langerak i ona jest z nim w ciąży. Liliana poszła na studia, a Angelika umarła mi u Biedaków ![]() Biedak U nich chyba byłam najdłużej. Balbina urodziła synka, który jest już dzieckiem, Błażej poszedł na studia, a Damian dorósł i ożenił się z Marysią Przyjemniaczek xP . Balbina wyszła za mojego Sima, jest już emerytką i urodziła mu dzieci. Dziwak Paskal urodził dziecko-Ufoboya, a tego drugiego porwało UFO i urodził Lornę. Widmo Oliwka umarła, a Ofelia dorosła i wyszła za Jaśka. Kowal Zabiłam im córkę, a Jasiek mieszka z Ofelią. Kamasz Rupert i Damazy poszli na studia. Kapulet Zabiłam Hermię i Konstantego. Julia i jej brat są na studiach. Kent ożenił się z Bianką (chyba tak się nazywała) Montek Zabiłam Romea i tą starą, a dziadek i brat Romea są w depresji ![]() No i tyle ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Niestety, nie wolno mi używać kodu na pieniądze, ale nie martwię się, bo świetnie radzę sobie bez niego. Mianowicie, gdy zdobyłam wreszcie ts2, postanowiłam, ze pogram sobie w Don'a, bo tak fajnie, jak się Simsy zdradzają. Oczywiście to wykorzystałam bezczelnie, wzięli ślub z Kasandrą, a Mortimieraa i tego małego wyprowadziłam do skrzyni rodzin, gdzie spoczywają do tej pory, pozbawieni fortuny, jaką do tej pory mieli. Oczywiście, przejęła cały majątek Kasandra z Donem. Po czym Kasandra przyłapała Dona z moją Simką w łożu małżeńskim (Kasandry of course) i go rzuciła. Głupia, nie pomyślała, ze forsa zostanie u Dona. I oczywiście Dona przeniosłam do Moich kochanych Simsów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Hmm, niedawno miałam reinstalka i właściwie nie dużo zdziałałam przez ten czas, więc może napiszę co było przed reinstalem
![]() ![]() Biedacy - Balbina urodziła trzeciego syna-Maćka i wyszła za Dariusza Marzyciela. Z nim miała (z tego co pamiętam ![]() ![]() - Damian pobrał się z Andżeliką Przyjemniak. Urodziła im się Ola i Kornelia, a trzecie dziecko było w drodze ![]() - Błażej ożenił się z Alicją (stworzoną przeze mnie ![]() - Maciek pobrał się z Martą Przyjemniak (trzecią córką Marysi i Daniela) i mieli córkę Magdalenę. Reszta dzieci Balbiny była małymi dziećmi i dziećmi. Przyjemniacy - Marysia i Daniel doczekali się trzeciej córki Marty, a potem wiedli spokojny żywot emerytów ![]() - Andżelika wyszła za Damiana (patrz wyżej) - Liliana pobrała się ze Szczepanem i mieli dwie córki: Urszulę i... eee jak jej tam było...?? ![]() ![]() Marzyciel - Dariusz pobrał się z Balbiną (patrz wyżej ![]() - Szczepan z Lilianą (-||-) Kaliente - Dina wyszła za Mortimera i mieli bliźniaczki: Marię i Magdę. - Nina wzięła ślub z Donem, zaadoptowali jasnoskórą Elizę, a ich dziecko było w drodze ![]() Lotario - Kasandra zerwała z Donem, bo przyłapała go na bara-bara z Niną, no i ten oświadczył się Ninie ![]() Ćwir - Mortimer wziął ślub z Diną (patrz wyżej) - Aleksandra ukatrupiłam ![]() - Kasandrę pobrałam z Władkiem (zrobiłam se gościa ;D) Chyba wszyscy... To było sprzed reinstala, a teraz mam tak: Balbina urodziła trzeciego syna, też Maćka, który jest na razie dzieckiem. Błażej i Damian to nastolatkowie. Przywróciłam Sławomira i na razie żyje sobie spokojnie z Balbinką. Marysia Przyjemniaczek w ciąży ![]() ![]() Kasandrę pobrałam z Donem i dziecko w drodze. Niną na razie nie grałam xP. Dina (przed chwilą ![]() ![]() No a szczęśliwemu Dariuszowi i Szepanowi przywróciłam Marlenę do życia i także wiodą sobie spokojne życie ![]() No to tyle z Miłowa... I jeszcze Werona przed reinstalem ![]() Kapulet - Julia wyszła za Romea i mieli bliźniaki: Klemensa i Tytanię ( ![]() - Konstanty wykitował ![]() - Tybalda ukatrupiłam, bo mnie wkurzał ![]() - Hermia wyszła za Puka Jutrzenkę, bo Merkucjo przyłapał ją na zdradzie ![]() ![]() - Kent pobrał się z Bianką Montek i... nie pamiętam co im się urodziło ![]() - Pankracy (czy jak temu z wąsami) i jego żona (Bezimienna, zapomniałam jak jej na imię ![]() Montek - Romeo pobrał się z Julią (patrz wyżej) - Bianka wyszła za Kenta (patrz wyżej) - Patryk, Izabela i Merkucjo zostali przeze mnie zabici ![]() Jutrzenka - Puk pobrał się z Hermią (patrz wyżej) - Tytania i Oberon wzięli ślub - Ta mała ruda, nie pamiętam imienia, była nastolatką. Eee, więcej nie pamiętam ![]() Ałaa, palce mnie bolą ;(. Ostatnio edytowane przez patrysiaz1992 : 18.08.2005 - 09:01 |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
a u mnie to tak:
przyjemniakowie(nimi gram juz na stałe) marysia i daniel umarli. liliana i andżelika pozdawały studia z wyróżnieniem. liliana jest różdżkarką, zrobiła zombi z marysi, ale to zombi potem zmarło. andżelika ma syna z damianem biedakiem, oboje już nie żyją, ich syn jest właśnie na studiach z miastową martą słomką. liliana żyje sobie dalej , za parę dni będzie emerytką. biedacy: balbina nie żyje, błażej jest nastolatkiem, trzeci syn balbiny mieszka z błażejem ćwirowie: mortimer nie żyje, aleksander ukończył aktorstwo, pracował w show-biznesie, później umarł. kasandra ma córkę z marzycielem starym(młody nie żyje) , córka jest brzydka jak ojciec<lol> kowal(z dziwnowa) : rodzice umarli , janka wyszła za ruperta kamasza, janek ożenił się z ofelią widmo, czy jak jej tam kamasz: cała rodzina umarła prócz ruperta, który ożenił się z janka i mają dziecko, która nazywa się nie pamiętam jak<lol> reszty rodzin w grze nie tykałem |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
MIŁOWO:
-Rodzina Ćwir: Kasandra ożeniła się z Donem, jednak on ją zdradził -rozeszli się. Kasandra została sama z jej córką Soledatte, ale ich samotność nie trwała długo, ponieważ Bella wróciła. Potem Kasandra ożeniłą się z Piotrem Jakimśtam (niepamiętam), a Bella niestety... no wiecie (można powiedzieć że wróciła w kosmos -Rodzina Przyjemniaczek: Marysia i Daniel rrozwiedli się, po czym Daniel zamieszkał z Kasią Langerak, a Marysia z Lilianą i Andżelą. Andżelika zaszła w ciąże z Damianem, po czym on uciekł z miasta (powiedzmy że jego kariera przestępcza zaszła za daleko), a Lili poszła na psychologię, a po powrocie wyszła za Szczepana, i mieli małego Filipa -Rodzina Kaliente- Dina wyszła za Mortimera, urodziła Henryka i senior Ćwir zmarł, a Nina zamieszkała z Rudolfem Czarownikiem (pokojowego) |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=Metka] Potem Kasandra ożeniłą się z Piotrem Jakimśtam [QUOTE]
:laugha: Kręciłyśmy sobie kiedyś z qmpeleami bekę z takich klasowych buraków i zadawałyśmy takie <na pozór> niewinne pytanka: -Ej, Kaśka, ożenisz się kiedyś...? -Pewnie tak, no przecież nie zostnę starą panną, no co wy... -Ej, Marcin, wyjdziesz kiedyś za mąż...? -Mówiłem już, że nie lubię dziewczyn! My z nich tam sikałyśmy, oni najwyraźniej nie widzieli różnicy pomiędzy "wyjściem za mąż" a "ożenieniem się" i bardzo się dziwili jak wiłyśmy się ze śmiechu. hehe Pzdr-Nca |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
- No więc Oleńka dorastała. Wyszła za Dona(nie chciało mi się nim grać i został jaki był) Ale ten ją zdradził z pokojówką. Olka zabrała bliźniaki(
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|