|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
pytanie dot. rozgrywki
jak moje dzieci dorastały w nastolatki to mogłam 3 ich przyjaciół niezależnych ode mnie też "dorosnąć" XD i teraz chcę je posłać na studia ale to się wiąże ze zmianą otoczenia itd. czy jeśli je wyślę to też będę mogła "dorosnąć" ich przyjaciół czy jak się idzie na studia to to już tak nie działa? co zrobić żeby ta opcja się pokazała? moja córka ma chłopaka i bez sensu że ona będzie dorastała a on nie xd |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 41
|
Jeżeli wyślesz córkę z jej chłopakiem na studia (jest taka opcja obok przycisku stworzenia rodziny) i wybierzesz otoczenie akademickie i przydzielisz ich do jakiegoś domu/akademika to same dorosną
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
ale on z nami nie mieszka, nie szkodzi? ;/
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
Widzisz taki przycisk OBOK STWORZENIA RODZINY z taką czapką?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
wiem gdzie jest taki przycisk , już z niego korzystałam ale jak nie miałam wszystkich dodatków, caps lock jest niepotrzebny
już sobie poradziłam
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Jak można zrobić i powiesić na ścianie takie zdjęcia w czarnej ramce?
![]() ![]() EDIT:Już wiem. Ostatnio edytowane przez LepkiePaluszki23 : 09.03.2015 - 16:16 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 11
|
Witam.Mam problem ze śmietnikiem,może i nie taki wielki ale dla mnie to problem.Otóż jest cały pokryty rdzą,nie wiem co się z nim stało
.Niecały miesiąc temu, wyglądał jak nowy a teraz tylko oszpeca parcelę.Jeśli ktoś wie jak się tego pozbyć to proszę o radę X:[IMG]http://i58.************/11wad1z.jpg[/IMG] |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 15
|
A czy ten śmietnik wygląda tak samo na wszystkich parcelach, czy tylko na tej jednej? Bo jak na wszystkich to być może ściągnęłaś jakiś zamiennik.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 11
|
@Sovillian: Śmietnik wygląda tak samo na każdej parceli na której gram.Nie ściągałam żadnych zamienników,nie wiem co mogło się poknocić w grze.Dodam, że mam sporo dodatków z neta ale nie sądzę abym pobierała jego recolory czy coś w ten deseń
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Reputacja: 15
|
Może ściągałaś jakiś dom, a w nim akurat znalazł się ten nieszczęsny śmietnik. Druga opcja to ściągnąć jakiś inny i go podmienić. http://modthesims.info/d/517362 - tu są jakieś recolory, ale nie ręczne za nie, bo nie sprawdzałam. A zresztą zaraz sprawdzę i dam znać;p
Edit: Mój błąd, to tylko fake, którego można użyć jako dekoracji. Ostatnio edytowane przez Sovillian : 15.03.2015 - 23:38 |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|