![]() |
#1821 |
Reputacja: 10
|
![]()
Krzykacz - ten manifest zwykle sam się robi, tj. grasz rodzinką x, a z rodziny y ktoś robi taki 'strajk'.
![]() ![]()
|
![]() |
#1822 |
Guest
|
![]()
Mam takie pytanie codo kariery: Gwiazda rocka
1. Czy jest roznica miedzy "daj koncert" w hali sportowej, a "daj wystep" wybierajac utwor na ulicy???? 2. Czy zarobki na koncertach sa tak smiesznie niskie (300, 500 simelionow od koncertu w teatrze) czy to bug??? Liczylem na cos w granicach 3, 5 tysiecy na koncert. |
![]() |
![]() |
#1824 |
Reputacja: 10
|
![]()
@ centaurea_cyanus
Żeby można było wybrać cechę dziecku przy zmianie małe dziecko -> dziecko, to u mnie za każdym razem dzieciak musiał umieć wszystko: chodzić, mówić, korzystać z toalety (jak nie umiał jednej z tych trzech, to nie mogłam wybrać cechy). Chyba tylko jednemu raz przeczytałam książeczkę, praktycznie zawsze dziecko jest zostawiane samo sobie (poza nauką umiejętności) i bawi się klockami lub ksylofonem. Fakt, że korzystam z kodu i ciągle tylko klikam na skrzynce w "Wszyscy szczęśliwi" ![]() I też mam ustawione życie epickie, bo lubię długo grać daną rodzinką (lub jej częścią, gdy dzieci założą swoje). Żeby trochę 'ruszyć' dynamikę, to robię urodziny wcześniej i jakoś to idzie (dlatego uwielbiam pomysł, by za pomocą tortu sterować urodzinami w dowolnym momencie). @ Krzykacz_Pospolity Mnie na manifest udało się trafić tylko raz (przed ratuszem). Wydaje mi się, że było to w niedzielę, jakoś po południu, ale nie jestem pewna...
Nauka latania w trakcie spadania... Ostatnio edytowane przez rocktechnika : 23.07.2009 - 22:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1825 | |
Guest
|
![]() Cytat:
1. Tak. Występując grasz po prostu wybrany kawałek. Dając koncert pracujesz. 2. Hmm, grasz w teatrze? Jeśli tak, to normalne. Bardziej opłaca się na stadionie. Około 1500, i grasz 4 godziny, w teatrze krócej, ale właśnie koło 500. Jak wykonasz zadanie gitary pewnie więcej. |
|
![]() |
![]() |
#1826 |
Guest
|
![]()
czesc, to znowu ja!
mam jeszcze pytanka: 1. w jaki sposob/gdzie moge zlowic piranie? bo jej tez za bardzo nie widzialam nigdzie 2. w jakim etapie zycia mozna wybrac dziecku pragnienie zyciowe? |
![]() |
![]() |
#1827 |
Guest
|
![]()
@up
1. mi sie zawsze na cmentarzu w SV udawało co chwile ^^ 2. młody dorosły albo nastolatek nie pamiętam ![]() |
![]() |
![]() |
#1828 |
Reputacja: 11
|
![]()
Piranie o ile pamiętam można złowić w jednym z jeziorek w górach. Kliknij w miejscach gdzie pływają ryby, bo tam są trzy takie miejsca na wodzie i w jednym z nich pokaże Ci się, że można tam piranie złowić.
Nie oceniaj mnie ani dobrze ani źle. Ostatnio edytowane przez agnieszka130187 : 24.07.2009 - 17:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1829 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1830 |
Guest
|
![]()
tak ale te pragnienia co mieli jako dzieci mnie nie interesuja, dlatego chcialam wiedziec kiedy pojawi sie opcja z pragnieniami do wyboru. dzieki~!
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|